איך מקבלים מערכת בקומה הזאת?קיימת "קומה" בימות המשיח. 03306 (כרגע פתוח לחלוקה 033060)
עצומת בקשה ימות המשיח
-
Re: עצומת בקשה ימות המשיח
בתקליט ב0773137777 הם אומרים שבשירות לקוחות שלוחה 6 -3
-
אתה מתקשר לשירות לקוחות, הם נותנים לך מספר, ואח"כ אתה צריך שללוח דרכם טופס לועדת הרבנים...איך מקבלים מערכת בקומה הזאת?קיימת "קומה" בימות המשיח. 03306 (כרגע פתוח לחלוקה 033060)
אני קיבלתי מספר כזה אתמול.
ומה עם קו הטלויזיות והרדיו?דיברתי ביום חמישי עם יהודה דואק בעצמו, והוא אישית הבטיח לי שיחסום את קו הספורט. אם גם זה לא יעזור, נראה לי שנלך לאחד הרבנים שחתמו על עידוד לוועדה להראות להם מה קורה שם באמת. פשוט הזוי.
בפרטנר זה עדיין עובד! לדאבונינו
לא היה עלי את המספר.ומה עם קו הטלויזיות והרדיו?דיברתי ביום חמישי עם יהודה דואק בעצמו, והוא אישית הבטיח לי שיחסום את קו הספורט. אם גם זה לא יעזור, נראה לי שנלך לאחד הרבנים שחתמו על עידוד לוועדה להראות להם מה קורה שם באמת. פשוט הזוי.
בכל מקרה, את קו הספורט הם מתעקשים לא לחסום.
עברו שבועיים מאז שפניתי לוועדה ולא חסמו.
היום יום שני, המספרים פתוחים להנאת הציבור.
אני לא יכול לגשת בינתיים כי לי בגולן שניהם חסומים
דוב התכוון שאני ילך... אני מתכנן לעשות את זה בעז''ה בימים הקרוביםאני לא יכול לגשת בינתיים כי לי בגולן שניהם חסומים
רציתי להעיר עוד משהו אבל בסוף החלטתי דרך המייל. אנא בדוק מייל. בתודה מראשדוב התכוון שאני ילך... אני מתכנן לעשות את זה בעז''ה בימים הקרוביםאני לא יכול לגשת בינתיים כי לי בגולן שניהם חסומים
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 12 אורחים