איפה אוכל גם אני לשמוע את ההקלטה הנ"ל?שמעתי הקלטה שהוא מתנער מהםמפי השמועה, הרב אופמן היו לו עליות ומורדות ביחס אל הועדה, בעוד שבעבר טען בפירוש שהם כבר לא קשורים אליו, לאחרונה הוא היה מעורב אתם חזק (אולי בדין תורה או משהו כזה, ראיתי את זה באחד מכתבי הפלסתר שקראתים פעם אחת לתועלת, ושוב איני רואה צורך והיתר לקראם שוב).
עכ"פ באופן רשמי בוודאי שהוא אחד מרבני הועדה. ואשמח מאוד לשמוע אם הוא מתנער מהם או שהוא עדיין אתם ואם כן מה יש לו לענות על הטענות הקשות נגדם.
בתודה מראש
עצומה כנגד החסימות
Re: עצומה כנגד החסימות
בשמחה, מה המייל?בזק (קו ונקי) עושה צליל תפוס (לא ברור לי מה זה אומר, בד"כ אם יש קו חסום שומעים הודעה שזה חסום ולא סתם צליל תפוס).
משה, האם יש דרך שתוכל להעביר את המספר רק לי בצורה פרטית, לצורך בדיקת העניין בצורה רצינית יותר? (אני רואה שאין כאן הודעות אישיות, האם מותר לכתוב כאן כתובת המייל שלי שתשלח אליה? תודה מראש).
תודה מראש
לגבי קו הספורט- אין לי מושג מה הבעיה בבזק, אני בפרטנר וזה פתוח. למרות עשרות בקשות שיחסמו את זה. קח מחבר מכשיר כשר בחברת פרטנר\הוט\ רמי לוי\ פלאפון, בכולם פתוח להנאת הציבור.
חסום בגולן, ולא עובד מנייחים בכלל. אז אין לי איך לבדוק את זה. אנסה אולי בהמשך עם חבר אם אמצא מישהו.שלחתי
בפרטנר גם חסום, ביקשתי מחבר לבדוק.סלקום וגולן חוסמים בעצמם כל דבר שזז.המספר הזה היה חסום אצלי עוד אתמול. (גולן) לפני כן מעולם לא שמעתי על המספר הזה ועל הקו הזה. ואיני יכול להעיד על מה שלא ראיתי.סליחה אם אני חופר, אבל קו הספורט עדיין פתוח (1700720493). רק מזכיר- דיברתי עם נציג הוועדה שבוע שעבר והוא ממש הבטיח לי שיחסום את המספר.
כנראה שהם נורא עסוקים לחסום את כל הווצאפים, וכפי שהגדיר זאת באוזניי נציג הוועדה ש"ידוע לו שמדברים שם לשון הרע דאורייתא".
בכל החברות הרגילות, פרטנר, פלאפון, רמי לוי, הוט מובייל- המספר פתוח, למי שמעוניין יש שם שידורי\עדכוני ספורט, תוכניות תקצירים וכל מה שתרצו.
השם ירחם.
הייתי כותב כאן את המספר שבו אפשר לשמוע את רשת ב\גלי צה"ל\רדיו צפון דרום מרכז, ערוץ 2\10\1 וכל מה שרוצים, המספר הזה פתוח לפחות שנה ולא נחסם. כן, הוא פשוט לא בחברת ימות המשיח, זה הכל.
תזכורת-דיברתי שבוע שעבר עם הוועדה והנציג הבטיח לי שיחסמו.
משולם גרין- הכל טוב ויפה, אנחנו רק רוצים שתהיה ועדה שבאמת תחסום את מה שצריך, ולא תחסום את מה שלא צריך, לא משנה באיזה חברה.
לכן חייב שיהיה עסקנים שלא ירוויחו כסף לכיסם הפרטי, אחרת אין סיכוי.
לגבי המספר של רשת ב' גלי צהל וכו' אכן זה פתוח, הוא ניסה לסנגר עליהם שהם לא משתלטים, אמרתי לו שאנשים סיפרו לי שפנו אליהם והם לא חוסמים בכוונה, והרי כל עצמה של הועדה לא קמה אלא בשביל לחסום מספר כזה, והם חוסמים הכל חוץ מזה...
המספר 1700720493 פתוח בפרטנר. פתוח. החבר שבדק פשוט לא בפרטנר, או שהוא לא בדק.בפרטנר גם חסום, ביקשתי מחבר לבדוק.סלקום וגולן חוסמים בעצמם כל דבר שזז.המספר הזה היה חסום אצלי עוד אתמול. (גולן) לפני כן מעולם לא שמעתי על המספר הזה ועל הקו הזה. ואיני יכול להעיד על מה שלא ראיתי.
בכל החברות הרגילות, פרטנר, פלאפון, רמי לוי, הוט מובייל- המספר פתוח, למי שמעוניין יש שם שידורי\עדכוני ספורט, תוכניות תקצירים וכל מה שתרצו.
השם ירחם.
הייתי כותב כאן את המספר שבו אפשר לשמוע את רשת ב\גלי צה"ל\רדיו צפון דרום מרכז, ערוץ 2\10\1 וכל מה שרוצים, המספר הזה פתוח לפחות שנה ולא נחסם. כן, הוא פשוט לא בחברת ימות המשיח, זה הכל.
תזכורת-דיברתי שבוע שעבר עם הוועדה והנציג הבטיח לי שיחסמו.
משולם גרין- הכל טוב ויפה, אנחנו רק רוצים שתהיה ועדה שבאמת תחסום את מה שצריך, ולא תחסום את מה שלא צריך, לא משנה באיזה חברה.
לכן חייב שיהיה עסקנים שלא ירוויחו כסף לכיסם הפרטי, אחרת אין סיכוי.
לגבי המספר של רשת ב' גלי צהל וכו' אכן זה פתוח, הוא ניסה לסנגר עליהם שהם לא משתלטים, אמרתי לו שאנשים סיפרו לי שפנו אליהם והם לא חוסמים בכוונה, והרי כל עצמה של הועדה לא קמה אלא בשביל לחסום מספר כזה, והם חוסמים הכל חוץ מזה...
גם ברמי לוי פתוח.
המספר של גלי צהל רשת ב רדיו צפון\דרום וכל ערוצי הטלוויזיה פתוח כבר שנה לפחות, שלא יקשקשו שהם לא משתלטים.
(למי ששואל, ערוץ 10 עובד די חלק אבל לפעמים נתקע קצת )
מה יהיה?????
עדיין יש מישהו שחושב שזה ועדת "רבנים"?
העצומה נראה שמיצתה את עצמה, היא כבר כמה ימים בלי שום שינוי.
מה עושים עכשיו? מה התכניות?
מה עושים עכשיו? מה התכניות?
לא עובד מנייחים גם מלא כשר.חסום בגולן, ולא עובד מנייחים בכלל. אז אין לי איך לבדוק את זה. אנסה אולי בהמשך עם חבר אם אמצא מישהו.שלחתי
פתוח בכל שאר החברות, אין צורך לבדוק. ברגע שזה לא בימות המשיח, אפילו אם זה יהיה קו הכי גרוע בעולם, זה לא ייחסם, בעיקר אם יש לו המון דקות בחודש.
בפורום תחומים מספר מישהו, שמנהלת סמינר פנתה לוועדה בשנה האחרונה כמה פעמים בתחינה שיחסמו את הקו של שידורי הטלוויזיה, שלחו מיילים, כלום לא עוזר.
יש עוד הרבה מספרים של קווים שלא חסומים, אבל זה שתי הדוגמאות הכי מזעזעות שיש.
בתפילה שיבוא המשיח בקרוב.
מה קורה? האם שלחו את העצומה לשר התקשורת?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 14 אורחים