עצומה כנגד החסימות

כוכב

Re: עצומה כנגד החסימות

שליחהעל ידי כוכב » 20:39 04/02/2019

מישהו שטען לי היום שכל מעשי הועדה וחסימותיה לשם שמים ובהוראת הרבנים, וכשהכחשתי לו את העניין ואמרתי שאיני מאמין שרבנים הורו כן, הוא אמר לי להתקשר לרב אופמן (הטלפון שלו במדריך החרדי 0533100049) ולברר אצלו האם החסימות על דעתו או לא.

(וכפי שהבנתי מאותו חבר שטוען שיודע, אכן מדובר במלחמה נגד ימות המשיח, והפתרון לציבור הוא להעביר את כל פעילות הקוים לחברות האחרות ודינה של ימות המשיח להאבד מן העולם, אני לא מבין בזה, האם בחברות האחרות יש את כל השיכלולים של ימות המשיח, או שהמתחרים החליטו שבמקום לעבוד קשה להתחרות בימות המשיח ולתת לציבור שירות מתקדם, יותר קל לחנוק את המתחרים המוצלחים עד שיפשטו את הרגל?)

אם יש מישהו שעשה את זה (התקשר לרב אופמן) או מתכונן לעשות את זה, אשמח שידווח לי מה שמע ממנו, ואם יש אסמכתאות (הקלטות למשל) עוד יותר טוב.

על הצד שיאמר שהוא באמת מגבה את הועדה, צריך לשאול אותו את כל השאלות הקשות שעלו כאן לאורך האשכול, (אם יש לו סבלנות לענות לכל זה) למשל מדוע מעולם לא פרסמו קריטריונים, ומדוע לא יצאה הוראה לציבור להפסיק לפתוח קוים בימות המשיח (שכפי הנראה זה עיקר הסיבה לחסימות, הנסיון להלחם בימות המשיח) ומדוע קוים רבים שאינם שייכים לימות המשיח נחסמו ללא פתיחה, ומדוע הועדה אינה עונה לפניות הציבור ואינה מפעילה שירות לקוחות ללקוחותיה בעלי הסלולר הכשר, ועוד שאלות רבות וקשות שהבאנו רק על קצה המזלג את מקצתן.

בתודה מראש
אני אשמח לברר אצלו [שאלות שנוגעות אלי], אך מניין לי שהוא קשור, יש אסמכתא לזה חוץ מחבר שלי אמר שחבר שלו אמר?
מפי השמועה, הרב אופמן היו לו עליות ומורדות ביחס אל הועדה, בעוד שבעבר טען בפירוש שהם כבר לא קשורים אליו, לאחרונה הוא היה מעורב אתם חזק (אולי בדין תורה או משהו כזה, ראיתי את זה באחד מכתבי הפלסתר שקראתים פעם אחת לתועלת, ושוב איני רואה צורך והיתר לקראם שוב).

עכ"פ באופן רשמי בוודאי שהוא אחד מרבני הועדה. ואשמח מאוד לשמוע אם הוא מתנער מהם או שהוא עדיין אתם ואם כן מה יש לו לענות על הטענות הקשות נגדם.

בתודה מראש

כוכב

שליחהעל ידי כוכב » 20:42 04/02/2019

סליחה אם אני חופר, אבל קו הספורט עדיין פתוח (1700720493). רק מזכיר- דיברתי עם נציג הוועדה שבוע שעבר והוא ממש הבטיח לי שיחסום את המספר.
כנראה שהם נורא עסוקים לחסום את כל הווצאפים, וכפי שהגדיר זאת באוזניי נציג הוועדה ש"ידוע לו שמדברים שם לשון הרע דאורייתא".
המספר הזה היה חסום אצלי עוד אתמול. (גולן) לפני כן מעולם לא שמעתי על המספר הזה ועל הקו הזה. ואיני יכול להעיד על מה שלא ראיתי.

zxc

שליחהעל ידי zxc » 21:07 04/02/2019

מפי השמועה, הרב אופמן היו לו עליות ומורדות ביחס אל הועדה, בעוד שבעבר טען בפירוש שהם כבר לא קשורים אליו, לאחרונה הוא היה מעורב אתם חזק (אולי בדין תורה או משהו כזה, ראיתי את זה באחד מכתבי הפלסתר שקראתים פעם אחת לתועלת, ושוב איני רואה צורך והיתר לקראם שוב).

עכ"פ באופן רשמי בוודאי שהוא אחד מרבני הועדה. ואשמח מאוד לשמוע אם הוא מתנער מהם או שהוא עדיין אתם ואם כן מה יש לו לענות על הטענות הקשות נגדם.

בתודה מראש
שמעתי הקלטה שהוא מתנער מהם

משולם גרין

שליחהעל ידי משולם גרין » 09:32 05/02/2019

ציטוט מכאן
זה נראה שנהייתי פתאום דובר הוועדה
אבל אם יש מצב שכל בחורצ'יק עם גישה טכנולוגית (שבכל ישיבה קיימים לפחות 2 כאלו)
פותח קו תוכן, ומקריא לתוכו חדשות YNET, המצב של היהדות החרדית, ביש.
(אל תגיד שלא קיים, חבר השמיע לי את כיכר השבת בטלפון...)
[וזה ללא הבעיה של הרדיו, שאפשר לשמוע את כל ערוצי הרדיו ללא שום אפשרות פיקוח, מה שכמעט כל הורה, אולי אחוז קטן ממש, לא מעוניין שהבן שלו ישמע]
אז אני מנסה להצדיק אותם בנקודה הזאת.
ואם אין אפשרות לשים קונטרול על הקווים, אין להם ברירה חוץ מלהפנות את הקהל לקווים שחוסמים את האפשרויות האלו.
וכתבתי לעיל עיי"ש, שנטפרי רואה את הכל בעיניים, בדרך כלל אין אתר שמפנה לאתר פסול. בשונה מטלפון..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
הכלל: גדולי ישראל קבעו שמכשיר טלפון יהיה מיועד אך ורק לשיחות בלבד.
אז בזמנם אנשים לא הבינו מה כבר אפשר לעשות עם טלפון, חשבו שהכוונה למצלמה ולמשחקים, אבל היום רואים את ראייתם הרחוקה, בטלפון אפשר להכניס הכל הכל הכל.
והיות שמכשיר טלפון זה דבר השווה לכל נפש, ונמצא אצל כל אחד מקטן ועד גדול בכל גיל ובכל זמן, באו גדולי ישראל ועשו משמרת למשמרתו, וקבעו שכדי שלעולם לא יהיו פירצות במכשיר כזה שנמצא אצל כל אחד, קבעו כלל ברור מאוד, שמכשיר כזה יהיה אך ורק לדיבור בלבד ולא לשום דבר אחר, כי אם מתחילים זה לא נגמר.
מי שצריך מצלמה שיקנה מצלמה.
מי שצריך מייל, שיעשה מייל, או ילך לחבר.
ומי שצריך חדשות שיכבד את הצורך שלו ויקנה לו רדיו.
אבל אל תבוא אם המכשיר התמים ותראה לכולם טהור אני - כי זה ס"ה טלפון, ובתוכו יהיה הכל בכל מכל כל.
כבר ידוע מספרים הקדושים שבתקופה לפני ביאת המשיח יהיה תערובת טוב ורע במדרגה הכי גבוה, וזה ממש מתממש שחור ע"ג לבן, ואנשים לא מבינים מה הבעיה בזה, מה הבעיה בזה.
והעצה היחידה לעצום עיניים ואת המוח, ולהפסיק להיות כאלו חכמים, ולהשפיל את עצמנו לעפר תחת כפות רגליהם של גדולי ישראל בלי שאלות ובל תמיהות, כי רק כך נוכל לעבור את חבלי משיח בשלום.
טוב, כתבתי מספיק !!!!!!!!!

חנון המרבה

שליחהעל ידי חנון המרבה » 10:56 05/02/2019

ציטוט מכאן
זה נראה שנהייתי פתאום דובר הוועדה
אבל אם יש מצב שכל בחורצ'יק עם גישה טכנולוגית (שבכל ישיבה קיימים לפחות 2 כאלו)
פותח קו תוכן, ומקריא לתוכו חדשות YNET, המצב של היהדות החרדית, ביש.
(אל תגיד שלא קיים, חבר השמיע לי את כיכר השבת בטלפון...)
[וזה ללא הבעיה של הרדיו, שאפשר לשמוע את כל ערוצי הרדיו ללא שום אפשרות פיקוח, מה שכמעט כל הורה, אולי אחוז קטן ממש, לא מעוניין שהבן שלו ישמע]
אז אני מנסה להצדיק אותם בנקודה הזאת.
ואם אין אפשרות לשים קונטרול על הקווים, אין להם ברירה חוץ מלהפנות את הקהל לקווים שחוסמים את האפשרויות האלו.
וכתבתי לעיל עיי"ש, שנטפרי רואה את הכל בעיניים, בדרך כלל אין אתר שמפנה לאתר פסול. בשונה מטלפון..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
הכלל: גדולי ישראל קבעו שמכשיר טלפון יהיה מיועד אך ורק לשיחות בלבד.
אז בזמנם אנשים לא הבינו מה כבר אפשר לעשות עם טלפון, חשבו שהכוונה למצלמה ולמשחקים, אבל היום רואים את ראייתם הרחוקה, בטלפון אפשר להכניס הכל הכל הכל.
והיות שמכשיר טלפון זה דבר השווה לכל נפש, ונמצא אצל כל אחד מקטן ועד גדול בכל גיל ובכל זמן, באו גדולי ישראל ועשו משמרת למשמרתו, וקבעו שכדי שלעולם לא יהיו פירצות במכשיר כזה שנמצא אצל כל אחד, קבעו כלל ברור מאוד, שמכשיר כזה יהיה אך ורק לדיבור בלבד ולא לשום דבר אחר, כי אם מתחילים זה לא נגמר.
מי שצריך מצלמה שיקנה מצלמה.
מי שצריך מייל, שיעשה מייל, או ילך לחבר.
ומי שצריך חדשות שיכבד את הצורך שלו ויקנה לו רדיו.
אבל אל תבוא אם המכשיר התמים ותראה לכולם טהור אני - כי זה ס"ה טלפון, ובתוכו יהיה הכל בכל מכל כל.
כבר ידוע מספרים הקדושים שבתקופה לפני ביאת המשיח יהיה תערובת טוב ורע במדרגה הכי גבוה, וזה ממש מתממש שחור ע"ג לבן, ואנשים לא מבינים מה הבעיה בזה, מה הבעיה בזה.
והעצה היחידה לעצום עיניים ואת המוח, ולהפסיק להיות כאלו חכמים, ולהשפיל את עצמנו לעפר תחת כפות רגליהם של גדולי ישראל בלי שאלות ובל תמיהות, כי רק כך נוכל לעבור את חבלי משיח בשלום.
טוב, כתבתי מספיק !!!!!!!!!
חבל שאתה לא מביא גם התגובות על ה"ציטוט" הזה שיש שמה בפורום.
בכל מקרה תודה שצירפת לינק...

משולם גרין

שליחהעל ידי משולם גרין » 11:32 05/02/2019

בוא נבין על מה הויכוח ומה נקודת ההתחלה של הדיון.
נקודת ההתחלה היא מי יקבע:
האם כל מי שיש לו אפשרות יפתח קו תוכן ויעמיסהו בתכנים מכל הבא ליד
או שצריך פיקוח ולא כל אחד יכול לפתוח קו ולזכות להיות פתוח לקומה הכשרה

חנון המרבה

שליחהעל ידי חנון המרבה » 11:47 05/02/2019

בוא נבין על מה הויכוח ומה נקודת ההתחלה של הדיון.
נקודת ההתחלה היא מי יקבע:
האם כל מי שיש לו אפשרות יפתח קו תוכן ויעמיסהו בתכנים מכל הבא ליד
או שצריך פיקוח ולא כל אחד יכול לפתוח קו ולזכות להיות פתוח לקומה הכשרה
אני חושב שעשיתי טעות שהגבתי...
בכל מקרה לדעתי וועדת רבנים הגון צריך לקבוע, ועם כמה שיותר שיתו"פ עם ימות המשיח שמוכנים לכך זה יהיה יותר בריא ויותר מפוקח ובפורום תחומים ראיתי שימות טוענים שבקריטוריונים רשמיים הם יבטלו את האפשרות מעבר מתוך המערכת למערכת שאינה מאושרת !!!
ואידך זיל גמור, וזה ההודעה האחרונה שלי באשכול הזה בלי נדר..

כוכב

שליחהעל ידי כוכב » 12:08 05/02/2019

גרין אתה מוציא שם רע כאילו מישהו פה טען שלא צריך פיקוח וחסימות קוים, וזה לא הוגן מצדך.

על מה באמת הויכוח??!!

נקודת ההתחלה היא לפי מה יחליטו מתי לחסום ומתי לא:

האם לפי שיקולים פוליטיים ובריוניים של כמה עסקנים
או על פי כללים ברורים שקופים וחד משמעיים שיקבעו על ידי גדולי ישראל.

Moshe men

שליחהעל ידי Moshe men » 15:10 05/02/2019

סליחה אם אני חופר, אבל קו הספורט עדיין פתוח (1700720493). רק מזכיר- דיברתי עם נציג הוועדה שבוע שעבר והוא ממש הבטיח לי שיחסום את המספר.
כנראה שהם נורא עסוקים לחסום את כל הווצאפים, וכפי שהגדיר זאת באוזניי נציג הוועדה ש"ידוע לו שמדברים שם לשון הרע דאורייתא".
המספר הזה היה חסום אצלי עוד אתמול. (גולן) לפני כן מעולם לא שמעתי על המספר הזה ועל הקו הזה. ואיני יכול להעיד על מה שלא ראיתי.
סלקום וגולן חוסמים בעצמם כל דבר שזז.
בכל החברות הרגילות, פרטנר, פלאפון, רמי לוי, הוט מובייל- המספר פתוח, למי שמעוניין יש שם שידורי\עדכוני ספורט, תוכניות תקצירים וכל מה שתרצו.
השם ירחם.
הייתי כותב כאן את המספר שבו אפשר לשמוע את רשת ב\גלי צה"ל\רדיו צפון דרום מרכז, ערוץ 2\10\1 וכל מה שרוצים, המספר הזה פתוח לפחות שנה ולא נחסם. כן, הוא פשוט לא בחברת ימות המשיח, זה הכל.
תזכורת-דיברתי שבוע שעבר עם הוועדה והנציג הבטיח לי שיחסמו.
משולם גרין- הכל טוב ויפה, אנחנו רק רוצים שתהיה ועדה שבאמת תחסום את מה שצריך, ולא תחסום את מה שלא צריך, לא משנה באיזה חברה.
לכן חייב שיהיה עסקנים שלא ירוויחו כסף לכיסם הפרטי, אחרת אין סיכוי.

כוכב

שליחהעל ידי כוכב » 21:35 05/02/2019

בזק (קו ונקי) עושה צליל תפוס (לא ברור לי מה זה אומר, בד"כ אם יש קו חסום שומעים הודעה שזה חסום ולא סתם צליל תפוס).

משה, האם יש דרך שתוכל להעביר את המספר רק לי בצורה פרטית, לצורך בדיקת העניין בצורה רצינית יותר? (אני רואה שאין כאן הודעות אישיות, האם מותר לכתוב כאן כתובת המייל שלי שתשלח אליה? תודה מראש).
תודה מראש

חזור אל “חדש במערכת”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 4 אורחים