עצומה כנגד החסימות

משולם גרין

Re: עצומה כנגד החסימות

שליחהעל ידי משולם גרין » 11:47 03/02/2019

שאלה קטנה אם יורשה לי לשאול

מדוע מארגני העצומה מסתתרים תחת מעטה צדקות?
רוב הקווים שנחסמו הם קוים לא ראויים (בלשון המעטה) והם לא קווי שיעורי תורה,
אמת שנחסמו גם קוים שאינם בעייתיים אבל מעניין מאוד שבכל השיח כאן וכן בנוסח העצומה יודעים לספר על קווים של שיעורים וקווים של חלוקת צדקה ושל חלוקת בשר וכד' ולא מגלים לציבור שיש אלפי קווים חמורים ונוראיים שנחסמו ברוך ה' ולא סופרים לנו את קווי התוכן הפסולים שנחסמו.

אני מציע לכל אחד לקחת את רשימת המספרים האישית שלו שנחסמו ולספור לראות כמה מתוכם הם קווים באמת ללא כל בעיה (לא בדיחות ולא נייעס ולא רדיו "חרדי" ולא קווי פנאי שונים) והם קווי מידע נצרכים כדוגמת קל קו וכו'
וכמה הם כל השאר.

ברור כי אחוז הקווים הכשרים שנחסמו הם כאין ואפס לעומת הקווים הבעייתיים שנחסמו.

ולגבי ה-52,000 אנשים שחתמו

מי יודע היכן הופצה העצומה??
תשובה: בקווי הנייעס
ומי יכול לדעת האם לא כל מתנגד לחסימות לא חתם עם מספר הטלפון שלו ושל כל משפחתו (כידוע שהיום לכל משפחה יש לפחות 4 מכשירים ניידים?
תשובה: אף אחד
ומה יקרה אם יפרסמו מודעות בעיתונות החרדית ובבתי הכנסת ובמקוואות עם עצומה נגד הקווים שמצנתקים (לאו עכברא גנב אלא חורא גנב)
תשובה: יהיה הרבה יותר חותמים

בא נגיד את האמת מי שרגיל להאזין לקו תוכן כלשהו קשה לו להבין שמונעים ממנו אפשרות זו

sbb0799

שליחהעל ידי sbb0799 » 12:31 03/02/2019

יש לי רעיון חדש שעלה לי אמנם בשבת. ולצורך מצווה היא. כי במקום שנביא את המשיח אנו מרחיקים אותו .
לשכפל את אפקט נטפרי בימות המשיח.
הרעיון הוא: להקצות מקש מיוחד- לשם העניין - # על ידו ניתן לדווח על תוכן אסור, והקובץ ישלח במייל לוועדה ושם יבדק התוכן. ואם ידווח על יותר מידי בעיות בקו, הקו יחסם לחלוטין. בהתאם לתקנון שנקבע. ויפתח שוב לאחר הסדרת העניין עם וועדת הרבנים.
זאת אומרת כך, אם טענו שא"א לפקח על כ"כ הרבה קוים הנפתחים מידי יום, אזי עם הרעיון דלעיל כל המאזינים נהפכים לבודקים.
רעיון זה בנוסף לאישור בפתיחת הקו שניתן.
אל תשכח שיש כאלו שינצלו זאת לחיסול חשבונות

מתעניין

שליחהעל ידי מתעניין » 12:37 03/02/2019

זה לא פורום תורני אבל ידוע מאחז"ל כל מה שאסר הקב"ה התיר דבר אחר כנגדו
ולענינינו
אם ועדת החסמנים היו מתירים לכה"פ את מידע לכל בנייד היה אפשר לדונם לכף זכות
אבל כיון שזה לא כך
אז סימן שמה שעומד מאחורי הועדה חוץ מכסף זה גם שיגעון לחנך את הדור
שאסור לשמוע חדשות
אז בבקשה
אל תבכו על קווי הנייעס כי מי שאשם בזה זה הועדה בכבודה ובעצמה
כי האברך/בחור עושה חשבון
אם אני צריך מספר אישי למידע לכל כדי לשמוע מה קורה
אז למה שאני לא יקח מספר אישי לסקופים?
---
עם ישראל הוא אינו מקשה אחת!
לא כל מה שאסור לבחור אסור לאברך וכו'
וזה גם חלק מטעויות הועדה
חכם היה לו לכתחילה היה שני קומות
אחת רשימה שחורה ואחת רשימה לבנה לבחורים
ולכל מי שרוצה חסימה נוקשה
כמו בנייחים שמי שרוצה חסימה עושה קו ונקי וכדו' ללא כפיה
אז קדימה לפני שיקרו דברים גרועים יותר

davd

שליחהעל ידי davd » 12:49 03/02/2019

מורי ורבותי
אני לא יודע אם ההודעה שאכתוב עכשיו תישאר כאן אפילו עוד דקה, אבל לא אוכל לתת לשקר להמשיך לפרוס את כנפיו ולרכילות הנוראה להמשיך להסתובב.
ועדת הרבנים לענייני תקשורת הוקמה ועודנה מונהגת על ידי גדולי ישראל, ומי שלא מכיר בערך הזה ששמו גדולי ישראל יכול להוריד את הכיפה מראשו ולשים 'עץ' בקלפי, רק שלא יסתובב באמירות משונות כאילו הוא עושה איזו מצווה.
גדולי ישראל היינו הרבני הגאונים ר' יצחק זילברשטין, ר' צבי וובר, ועוד ועוד.

עד לפני זמן מה כל אחד שפתח קו עבר את הביקורת של הוועדה, ואם זה לא היה קו תועבה או קו נייעס הרי שהם היו מכשירים אותו מיידית ופותחים לקומה הכשרה. אני לא דובר שלהם אבל מניסיוני פתחתי כמה קווים שעד היום מאושרים על ידם.
לפני חמש שנים קמה לה חברת קווים חדשה - ובשם 'ימות המשיח' תכונה, שאשרי חלקם של המנהלים שפתחו אותה כדי להגדיל תורה ולהאדירה ולקרב את ימות המשיח בעזה"י. אלא שמכיוון שהם נתנו חופשיות רבה לכל המעוניין לבוא ולפתוח בחינם קו הכולל את כל האפשרויות, הרי שזה נעשה פרוץ מאד עד כדי כך שכיום פועלים כמיליון[!] קווי תוכן על ידם, חלקם כשרים חלקם לא. חלקם ממש ממש לא. ומי שחושב שקו נייעס או קו מלוכלך ברכילות נוראה על כל הקדוש והיקר לנו נחשב לכשר - הוא טועה. ואם כן הרי שהוועדה ניסתה לחסום מיידית את כל אותם מאות קווים פסולים, אלא שחברת ימות המשיח התחכמה והביאה מספרי טלפון נוספים אישיים לכל המעוניין. לאחר שגם אלו נחסמו חילקה החברה מספרים אישיים לכל קו, וכן עשתה את פורטל התוכן שדרכו אפשר להגיע לכל הלכלוך הזה [שכמובן , לא הכל מלוכלך, אבל יש ועוד איך],,.
דבר נוסף עשתה החברה והוא 'וואצאפ' שחילקה אותו לכל משפחה וכדו' , ודרכו, איך לא, אפשר ג"כ להגיע לטינופת. בקיצור, במקום לנסות להגיע להסכמות עם רבני הוועדה, הלכה ונלחמה איתם בכל צורה שהיא ודאגה שיהיה לילדנו ולנו במה ללכלך את האוזניים 24 שעות.
הוועדה לא נחה, היא פשוט החליטה בהסכמת גדו"י לחסום כל קו שפועל דרך הוועדה, עד שתדע החברה כיצד להתנהל עפ"י דרך התורה, אך אך מי שפתח קווים דרך חברות אחרות יכול לספר לכם שאם זה כשר הרי שעד היום זה פתוח.
והנה באים להם מנהלי קווים שכל היום מדברים רק נייעס ורכילות - וכנראה משום-מה הם חושבים שהם גם כשרים - ויוצאים בהתקפה נוראה נגד אותם אנשים תמימי דרך וצדיקים, - ומוכרים לציבור אמתלאות אשר לא שיערום אבותינו ואבות אבותינו בדבר כסף ועוד הרבה דברים שלא היו ללא נבראו.
רבותי, לא נראה לכם שהגזמתם???? ועוד לבוא ולהצטדק כאילו זו לא הדרך??? אז מה אם יש לכם נגיעות כי גם הקו שלכם חסום, זו סיבה לבוא וללכלך על אותם צדיקים כל כך הרבה שטויות?!?! רחמנא ליצלן מי יתן על כך את הדין בשמיים!!!!! ואם המאזינים שלכם גם האמינו לכם הרי שעל כל אחד כזה אתם תתנו את הדין!!!!

המצפה לגאולה.

"ועודנה מונהגת על ידי גדולי ישראל"
הלוואי

"הרי שהם היו מכשירים אותו מיידית ופותחים לקומה הכשרה."
הלוואי

"ניסתה לחסום מיידית את כל אותם מאות קווים פסולים"
ואיתם הרבה מאוד קווים שאינם פסולים.

"אלא שחברת ימות המשיח התחכמה והביאה מספרי טלפון נוספים אישיים לכל המעוניין"
כמובן שברגע שיש חסימות בלתי מוצדקות, חברת ימות המשיח כנותני שירות מעולים, פיתחו בשביל הציבור את המספרים האישיים (כמובן שיש בזה גם פירצה, אבל מה לעשות וועדת הרבנים גרמה לכך ע"י התנהגותה).

"במקום לנסות להגיע להסכמות עם רבני הוועדה הלכה ונלחמה איתם בכל צורה שהיא"
תראה מה שימות כתב:
http://call2all.co.il/f2/viewtopic.php? ... 110#p29361
אז כמובן שאם אין עם מי לדבר, אז הדרך היחידה הינה להילחם...

"היא פשוט החליטה בהסכמת גדו"י לחסום כל קו"
שקר וכזב

"והנה באים להם מנהלי קווים שכל היום מדברים רק נייעס ורכילות"
מה לעשות, ב"ה יש היום בעולם הרבה אנשים והרבה מאוד, שמפעילים קווים כשרים לחולוטין ללא כל נייעס, וללא כל רכילות...., ביניהם קו שיעורי תורה, קווי חסד, ועוד.

"זו סיבה לבוא וללכלך על אותם צדיקים"
הלוואי והיו צדיקים, מה לעשות שכל מי שקצת בירר עליהם ועל התנהלותם, מעיד אחרת, כולל רבנים גדולים, מכל חוגי הציבור החרדי!

davd

שליחהעל ידי davd » 12:57 03/02/2019

מדוע מארגני העצומה מסתתרים תחת מעטה צדקות?
רוב הקווים שנחסמו הם קוים לא ראויים (בלשון המעטה) והם לא קווי שיעורי תורה,
אמת שנחסמו גם קוים שאינם בעייתיים אבל מעניין מאוד שבכל השיח כאן וכן בנוסח העצומה יודעים לספר על קווים של שיעורים וקווים של חלוקת צדקה ושל חלוקת בשר וכד' ולא מגלים לציבור שיש אלפי קווים חמורים ונוראיים שנחסמו ברוך ה' ולא סופרים לנו את קווי התוכן הפסולים שנחסמו.

אני מציע לכל אחד לקחת את רשימת המספרים האישית שלו שנחסמו ולספור לראות כמה מתוכם הם קווים באמת ללא כל בעיה (לא בדיחות ולא נייעס ולא רדיו "חרדי" ולא קווי פנאי שונים) והם קווי מידע נצרכים כדוגמת קל קו וכו'
וכמה הם כל השאר.

ברור כי אחוז הקווים הכשרים שנחסמו הם כאין ואפס לעומת הקווים הבעייתיים שנחסמו.

ולגבי ה-52,000 אנשים שחתמו

מי יודע היכן הופצה העצומה??
תשובה: בקווי הנייעס
ומי יכול לדעת האם לא כל מתנגד לחסימות לא חתם עם מספר הטלפון שלו ושל כל משפחתו (כידוע שהיום לכל משפחה יש לפחות 4 מכשירים ניידים?
תשובה: אף אחד
ומה יקרה אם יפרסמו מודעות בעיתונות החרדית ובבתי הכנסת ובמקוואות עם עצומה נגד הקווים שמצנתקים (לאו עכברא גנב אלא חורא גנב)
תשובה: יהיה הרבה יותר חותמים

בא נגיד את האמת מי שרגיל להאזין לקו תוכן כלשהו קשה לו להבין שמונעים ממנו אפשרות זו

"רוב הקווים שנחסמו הם קוים לא ראויים (בלשון המעטה) והם לא קווי שיעורי תורה,"
אני לא מאמין שיש כל כך הרבה קווי נייעס, זה בלתי מציאותי.
אני לא יגיד גם שיש כ"כ הרבה קווי שיעורי תורה, אך אפשר בהחלט להגיד שרוב הקווים אינם קווים בעייתים, לדגומה קווים משפחתיים וכו', וכולם נחסמו, מה שבחברות אחרות לא נחסמו...

"אמת שנחסמו גם קוים שאינם בעייתיים אבל מעניין מאוד שבכל השיח כאן וכן בנוסח העצומה יודעים לספר על קווים של שיעורים וקווים של חלוקת צדקה ושל חלוקת בשר וכד' ולא מגלים לציבור שיש אלפי קווים חמורים ונוראיים שנחסמו ברוך ה' ולא סופרים לנו את קווי התוכן הפסולים שנחסמו."
אף אחד לא הסתיר שיש גם קווים בעייתים, אם האזנת לנוסח העצומה, ראית שבכלל לא דיברו על סיום החסימות, אלא פשוט לחסום רק מה שצריכים לחסום, וכמובן שמדברים רק על הקווים של שיעורי התורה והחלוקות...., כי זה הבעיה של כולנו, שאת הקווים האלו הם חוסמים...

"ברור כי אחוז הקווים הכשרים שנחסמו הם כאין ואפס לעומת הקווים הבעייתיים שנחסמו."
כמו שכתבתי, זה לא מציאותי שיהיו כ"כ הרבה קווים בעייתים, ורוב הקווים הם קווים משפחתיים וכו'.

משולם גרין

שליחהעל ידי משולם גרין » 13:05 03/02/2019

אני לא יגיד גם שיש כ"כ הרבה קווי שיעורי תורה, אך אפשר בהחלט להגיד שרוב הקווים אינם קווים בעייתים, לדגומה קווים משפחתיים וכו', וכולם נחסמו, מה שבחברות אחרות לא נחסמו...

כמו שכתבתי, זה לא מציאותי שיהיו כ"כ הרבה קווים בעייתים, ורוב הקווים הם קווים משפחתיים וכו'.
תחפש כאן בפורום רשימה של קווי תוכן ותראה במה מדובר
למשל כאן http://call2all.co.il/f2/viewtopic.php? ... 5ae#p17649

davd

שליחהעל ידי davd » 13:17 03/02/2019

תחפש כאן בפורום רשימה של קווי תוכן ותראה במה מדובר
למשל כאן http://call2all.co.il/f2/viewtopic.php? ... 5ae#p17649
קו לימוד אנגלית 111, זה בעייתי ?
רדיו פון 112,
שעון עולמי 113, זה בעייתי ?
גאולה פון 114, זה בעייתי ?
קו הטרמפים 115, זה בעייתי ?
ימות המשיח 116, זה בעייתי ?
קול מרן 117,
אור השבת 118, זה בעייתי ?
קו המוזיקה של הציבור החרדי 119,
אהבת ישראל 120,
זמני כניסת השבת 121, זה בעייתי ?
קו ישיבת קרית מלך 122, זה בעייתי ?

מה שלא שאלתי אם זה בעייתי, זה לא כי זה בעייית, אלא שלא בדקתי.

וכעת מתוך 12 קויים, ראינו 8 שאינם בעייתים (אין לי כח לעבור על הרשימה, התחלתי את ה 12 הראשונים),

פשוט תודה רבה לך על ההסכמה הנלהבת שהבאת לדברי.

davd

שליחהעל ידי davd » 13:25 03/02/2019

ברשותך אמשיך בעוד 12 קווים

מראה כהן 123, זה בעייתי?
המוקד החרדי 124,
תהילים פון 125, זה בעייתי?
קו השמחה 126,
ערוץ 2000 127,
הקו השכונתי 128, זה בעייתי?
טל קו 129,
מרכז הסיפורים 130,
שבת פון 131, זה בעייתי?
רשם פון 132, זה בעייתי?
קו גמחים תל אביב יפו 133, זה בעייתי?
שעון דובר 134, זה בעייתי?

מתוך 12 7 אינם בעייתים (כמובן שהשאר לא בדקתי, לדוגמה טל - קו נראה ג"כ קו אידיאלי, אבל כאמור לא מכיר את זה)

davd

שליחהעל ידי davd » 13:42 03/02/2019

יש לי רעיון חדש שעלה לי אמנם בשבת. ולצורך מצווה היא. כי במקום שנביא את המשיח אנו מרחיקים אותו .
לשכפל את אפקט נטפרי בימות המשיח.
הרעיון הוא: להקצות מקש מיוחד- לשם העניין - # על ידו ניתן לדווח על תוכן אסור, והקובץ ישלח במייל לוועדה ושם יבדק התוכן. ואם ידווח על יותר מידי בעיות בקו, הקו יחסם לחלוטין. בהתאם לתקנון שנקבע. ויפתח שוב לאחר הסדרת העניין עם וועדת הרבנים.
זאת אומרת כך, אם טענו שא"א לפקח על כ"כ הרבה קוים הנפתחים מידי יום, אזי עם הרעיון דלעיל כל המאזינים נהפכים לבודקים.
רעיון זה בנוסף לאישור בפתיחת הקו שניתן.
אל תשכח שיש כאלו שינצלו זאת לחיסול חשבונות
לדאבונינו, זה אכן קרה עד היום, שאפשר להקיש מספר בוועדת הרבנים, ואני מכיר אישית כמה סיפורים של חיסול חשבונות, בדרך הזו. (אני לא יודע מה קורה היום, אבל בעבר הקו היה נחסם ללא כל בדיקה).
לגופם של דברים, להוי ידוע שנושא הדיווח יש כבר היום בימות המשיח, בשלוחה 10.
מה שכן יכולים אולי לנסות לבקש מימות, שיפתחו את אפקט נטפרי, בנושא הקהילות, זאת אומרת שיהיה בימות המשיח קטגוריות של קהילות, וכל אחד יוכל לשייך את עצמו לקהילה שלו, ואז רב הקהילה יכול לחסום קווים לקהילה שלו, אם הוא חושב שזה לא מתאים לקהילה שלו, וכמובן החסימה תהיה ברמת ימות המשיח.

Moshe men

שליחהעל ידי Moshe men » 14:04 03/02/2019

מורי ורבותי
אני לא יודע אם ההודעה שאכתוב עכשיו תישאר כאן אפילו עוד דקה, אבל לא אוכל לתת לשקר להמשיך לפרוס את כנפיו ולרכילות הנוראה להמשיך להסתובב.
ועדת הרבנים לענייני תקשורת הוקמה ועודנה מונהגת על ידי גדולי ישראל, ומי שלא מכיר בערך הזה ששמו גדולי ישראל יכול להוריד את הכיפה מראשו ולשים 'עץ' בקלפי, רק שלא יסתובב באמירות משונות כאילו הוא עושה איזו מצווה.
גדולי ישראל היינו הרבני הגאונים ר' יצחק זילברשטין, ר' צבי וובר, ועוד ועוד.

עד לפני זמן מה כל אחד שפתח קו עבר את הביקורת של הוועדה, ואם זה לא היה קו תועבה או קו נייעס הרי שהם היו מכשירים אותו מיידית ופותחים לקומה הכשרה. אני לא דובר שלהם אבל מניסיוני פתחתי כמה קווים שעד היום מאושרים על ידם.
לפני חמש שנים קמה לה חברת קווים חדשה - ובשם 'ימות המשיח' תכונה, שאשרי חלקם של המנהלים שפתחו אותה כדי להגדיל תורה ולהאדירה ולקרב את ימות המשיח בעזה"י. אלא שמכיוון שהם נתנו חופשיות רבה לכל המעוניין לבוא ולפתוח בחינם קו הכולל את כל האפשרויות, הרי שזה נעשה פרוץ מאד עד כדי כך שכיום פועלים כמיליון[!] קווי תוכן על ידם, חלקם כשרים חלקם לא. חלקם ממש ממש לא. ומי שחושב שקו נייעס או קו מלוכלך ברכילות נוראה על כל הקדוש והיקר לנו נחשב לכשר - הוא טועה. ואם כן הרי שהוועדה ניסתה לחסום מיידית את כל אותם מאות קווים פסולים, אלא שחברת ימות המשיח התחכמה והביאה מספרי טלפון נוספים אישיים לכל המעוניין. לאחר שגם אלו נחסמו חילקה החברה מספרים אישיים לכל קו, וכן עשתה את פורטל התוכן שדרכו אפשר להגיע לכל הלכלוך הזה [שכמובן , לא הכל מלוכלך, אבל יש ועוד איך],,.
דבר נוסף עשתה החברה והוא 'וואצאפ' שחילקה אותו לכל משפחה וכדו' , ודרכו, איך לא, אפשר ג"כ להגיע לטינופת. בקיצור, במקום לנסות להגיע להסכמות עם רבני הוועדה, הלכה ונלחמה איתם בכל צורה שהיא ודאגה שיהיה לילדנו ולנו במה ללכלך את האוזניים 24 שעות.
הוועדה לא נחה, היא פשוט החליטה בהסכמת גדו"י לחסום כל קו שפועל דרך הוועדה, עד שתדע החברה כיצד להתנהל עפ"י דרך התורה, אך אך מי שפתח קווים דרך חברות אחרות יכול לספר לכם שאם זה כשר הרי שעד היום זה פתוח.
והנה באים להם מנהלי קווים שכל היום מדברים רק נייעס ורכילות - וכנראה משום-מה הם חושבים שהם גם כשרים - ויוצאים בהתקפה נוראה נגד אותם אנשים תמימי דרך וצדיקים, - ומוכרים לציבור אמתלאות אשר לא שיערום אבותינו ואבות אבותינו בדבר כסף ועוד הרבה דברים שלא היו ללא נבראו.
רבותי, לא נראה לכם שהגזמתם???? ועוד לבוא ולהצטדק כאילו זו לא הדרך??? אז מה אם יש לכם נגיעות כי גם הקו שלכם חסום, זו סיבה לבוא וללכלך על אותם צדיקים כל כך הרבה שטויות?!?! רחמנא ליצלן מי יתן על כך את הדין בשמיים!!!!! ואם המאזינים שלכם גם האמינו לכם הרי שעל כל אחד כזה אתם תתנו את הדין!!!!

המצפה לגאולה.
שאלה קטנטנה: השארתי כמה הודעות לוועדת ה"רבנים", וחזרו אלי, התלוננתי בפניהם על כך שקו ספורט שמשדר שידורים חיים מהטלוויזיה ומהרדיו, משום מה עדיין לא נחסם. הבטיחו לי שיחסמו. נו. אז הבטיחו. לא חסום, פתוח לכשרים. מה, הם כל כך מכורים לספורט? קשה להם לחסום אותו?
רעיון אחר: אולי בגלל שזה בחברת קליקול ולא בימות המשיח?
לעצומה היתה מטרה אחת ויחידה והיא: לנסח כללים ברורים ע"י רבנים ולא ע"י עסקנים. מה לעשות, כנראה שלעסקנים יש אינטרסים.
עוד משהו: הנציג אמר לי באותה השיחה שהם החליטו שאם ימות המשיח רוצה שלא ייחסמו ווצאפים, זה בתנאי שיהיה אפשרות רק ל5 אנשים להקליט הודעות.
אז שלא יבלבלו בשכל שהבעיה היא פורטל התוכן, הם פשוט רוצים להחליט באופן ברוטלי ככל העולה בדעתם.
בלי להזכיר את כמויות הכסף, באמת כמויות, שהם מרוויחים לכיסם הפרטי, עיין דו"ח רשם העמותות שהובא כאן.
לא ייתכן ש2 עסקנים ישלטו בציבור שלם נקודה. לא יקום ולא יהיה.
את הסיפורים שאתה כל לילה ממציא כולנו מכירים, אין להם כל בסיס חוץ מהמקלדת שלך או הטלפון אליו אתה מקליט אותם. ואם ברצונך אני יכול לתת לך כרגע כמה מספרים של חברת קליקול חסומים. רוצה?0799231979 ועוד............... שאלה קטנה: אולי לא דיברת על זה עם הועדה?? אולי בכלל אין כזה קו?? אולי אתה הוא זה שללא הרף מוכר לציבור סיפורי בדיה על אותם גדולי ישראל?? חדל מזה ומהר.

נ.ב. כאוהד של חברת ימות המשיח הייתי ממליץ להם לשבת עם גדולי ישראל [הגרי זילברשטיין או הגרצ וובר] או עם רבני הוועדה ולסדר את כל העניינים כדי שיהיו הבנות ברורות ובזה יסתיים הסיפור.
טוב, אני רואה שאין ברירה. המספר של קו הספורט הוא 1700720493.
הקו הכי ריווחי לדעתי של קליקול, יש בו כ450 אלף דקות בחודש, וזה הסיבה שקשה להם נורא לחסום אותו.
ושוב מזכיר- הקו הזה נפתח בהתחלה בימות המשיח, ולאחר בקשות של לקוחות- היא סגרה אותו לחלוטין.
למה הרב לאו צריך לשלוח מכתב לתקשורת כדי שהעסקנים יתייחסו אליו?
למה??
למה במשך שבועות כדי להתקשר לויזה כאל הייתי צריך לקחת פלאפון לא כשר משכן חילוני? (036101213, נפתח לפני שבוע. תודה!!!)
אנחנו רק מבקשים שיהיו רבנים שיהיו אחראים על הוועדה. זה הכל, וזה גם התקליט ששומעים כשבאים לחתום על העצומה. עצוב שיש אנשים שחושבים ששתי העסקנים שם עושים הכל לשם שמיים. אנא אל תהיו תמימים.

חזור אל “חדש במערכת”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 17 אורחים