שליחת פקס
שליחת פקס
ראיתי בhttps://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=4&t=2260 שאפשר לשלוח פקסים ניסיתי את הגדרה וזה לא שלח לי פקס רק לקח יחידה
Re: שליחת פקס
היחידה יורדת מיד ללא קשר לשליחת הפקס.
הפקס נשלח בדר"כ אולם לעתים יש כשלונות בשליחה
הפקס נשלח בדר"כ אולם לעתים יש כשלונות בשליחה
אני ניסיתי כבר עוד פעמיים וזה לא עובד
-
מה המערכת אומר "הפקס נשלח בהצלחה"? וזה באמת לא נשלח, או שהמערכת אומר משהו אחר???אני ניסיתי כבר עוד פעמיים וזה לא עובד
-
הכי מומלץ להשתמש באופיס פוןראיתי בhttps://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=4&t=2260 שאפשר לשלוח פקסים ניסיתי את הגדרה וזה לא שלח לי פקס רק לקח יחידה
-
אם מישהו רוצה בתוך מערכת שלו גם איזה שלוחה לשליחת פקסים אז למה לו לרוץ לאופיס פון, (וגם שאינו צריך מייל רק פקס פשוט), והכי פשוט לשלוח את זה דרך המערכת - פשוט ללחוץ על מקש השלוחה ולהקיש את מספר הפקס וזהוווו, מה לא טוב?? (ואני רוצה לדעת מה באמת יותר טוב "אופיס פון", הרי זה גם עולה משהו - כמו פה יחידות, ואם זה משהו אחר, אז מאוד מעניין אותי מה, כי לי יש מערכת שליחת פקסים במערכת שלי וזה עובד ממש מצוין!)הכי מומלץ להשתמש באופיס פוןראיתי בhttps://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=4&t=2260 שאפשר לשלוח פקסים ניסיתי את הגדרה וזה לא שלח לי פקס רק לקח יחידה
-
אם עובד לך מצויין אז אין בעיהאם מישהו רוצה בתוך מערכת שלו גם איזה שלוחה לשליחת פקסים אז למה לו לרוץ לאופיס פון, (וגם שאינו צריך מייל רק פקס פשוט), והכי פשוט לשלוח את זה דרך המערכת - פשוט ללחוץ על מקש השלוחה ולהקיש את מספר הפקס וזהוווו, מה לא טוב?? (ואני רוצה לדעת מה באמת יותר טוב "אופיס פון", הרי זה גם עולה משהו - כמו פה יחידות, ואם זה משהו אחר, אז מאוד מעניין אותי מה, כי לי יש מערכת שליחת פקסים במערכת שלי וזה עובד ממש מצוין!)הכי מומלץ להשתמש באופיס פוןראיתי בhttps://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=4&t=2260 שאפשר לשלוח פקסים ניסיתי את הגדרה וזה לא שלח לי פקס רק לקח יחידה
רק להרבה מאד זה לא עובד טוב ורק מוריד יחידות
בנוסף באופיס יש לך דו"ח מלא כל מספר מחייג ולאיזה מספר פקס הוא שלח.
-
אגב, בימות יש גם מקום לראות מי ביקש פקס ולאיזה פקס, שהרי הפקס מוריד יחידות, ובלשונית "יחידות" שם אתה רואה את זה: ואולי לא מגדירים נכון ולכן זה לא עובד, מה שאני הגדרתי הוא:אם עובד לך מצויין אז אין בעיהאם מישהו רוצה בתוך מערכת שלו גם איזה שלוחה לשליחת פקסים אז למה לו לרוץ לאופיס פון, (וגם שאינו צריך מייל רק פקס פשוט), והכי פשוט לשלוח את זה דרך המערכת - פשוט ללחוץ על מקש השלוחה ולהקיש את מספר הפקס וזהוווו, מה לא טוב?? (ואני רוצה לדעת מה באמת יותר טוב "אופיס פון", הרי זה גם עולה משהו - כמו פה יחידות, ואם זה משהו אחר, אז מאוד מעניין אותי מה, כי לי יש מערכת שליחת פקסים במערכת שלי וזה עובד ממש מצוין!)
הכי מומלץ להשתמש באופיס פון
רק להרבה מאד זה לא עובד טוב ורק מוריד יחידות
בנוסף באופיס יש לך דו"ח מלא כל מספר מחייג ולאיזה מספר פקס הוא שלח.
קוד: בחירת הכל
type=send_fax
name_fax=שם הקובץ לשליחה
fax_send_to=tfr(שהמאזין יבחר בעצמו איזה מספר פקס הוא רוצה)
בשורה השניה במקום "שם הקובץ לשליחה" לכתוב שם הקובץ שהעלו בשלוחת הפקס (אפשר גם בעברית, ואין לכתוב את הסיומת pdf.)
והשורה השלישית הוא ההגדרה שכל מאזין יבחר בעצמו איזה מספר פקס הוא רוצה. (הברירת מחדל שימות המשיח נותנים הוא שהמנהל מגדיר את המספר פקס בהגדרה:
קוד: בחירת הכל
fax_send_to=XXXXXXXXXXX
ובכל מקרה, כמו שכתבתי כבר למעלה, שלפי ההשמעה שהמערכת משמיעה אפשר יותר בקלות לעלות על הבעיה.
שירות אופיס פון הוקם כשלימות המשיח לא היה אפשרות לשליחת מייל או פקס דרך המערכת.
הייתי צריך לשלוח פקסים דרך המערכת וקיבלתי הצעת מחיר מימות המשיח על 3500 ש"ח אם אני לא טועה, היה יותר נוח לי להשתמש במערכת לבד ללא עלות הפיתוח בימות.
עם הזמן פותח בימות שירות שליחת הפקס, וכל מיני משתמשים שולחים מיילים עם או בלי קבצים, אין לי מושג מה עובד ומה לא.
מי שמעוניין בשירות של אופיס פון הכתובת היא 3137636@gmail.com
הייתי צריך לשלוח פקסים דרך המערכת וקיבלתי הצעת מחיר מימות המשיח על 3500 ש"ח אם אני לא טועה, היה יותר נוח לי להשתמש במערכת לבד ללא עלות הפיתוח בימות.
עם הזמן פותח בימות שירות שליחת הפקס, וכל מיני משתמשים שולחים מיילים עם או בלי קבצים, אין לי מושג מה עובד ומה לא.
מי שמעוניין בשירות של אופיס פון הכתובת היא 3137636@gmail.com
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 4 אורחים