עצומה כנגד החסימות

ימות המשיח
הנהלה ראשית

Re: עצומה כנגד החסימות

שליחהעל ידי ימות המשיח » 11:05 31/01/2019

מה שזקן וכסיל כתב, כתבו את הרעיון של תוכן דבריו עוד כמה.
זה נראה שמחקו אותו כי הוא פשוט התבטא בצורה לא נאותה בלשון המעטה נגד ימות.
אם הוא היה כותב את דבריו בצורה עניינית נראה לי שלא היו מוחקים את הפוסט שלו
מי שמעלה ביקורת נגד ימות המשיח לא נמחק, כפי שאתם רואים שיש כאן ביקורת רבה שלא נמחקת ולא מצונזרת.
אנו קוראים את הביקורת ולוקחים אותה לתשומת לבנו.

לגבי זקן וכסיל - מדובר על משתמש שהעלה בסך הכל 4 הודעות בלבד בפורום.
הודעות שכוללות שקרים גסים כנגד ימות המשיח ולא ביקורת (לגיטימית יותר או פחות) כפי שעושים משתמשים אחרים אין מקומם בפורום.
משתמש זה לסיום שקריו כנגד ימות המשיח סיים בפרסום חברות מתחרות וקריאה ללקוחות לפנות אליו על מנת שיעבירם לחברה מתחרה.
פרסום חברות מתחרות הינו מנוגד לתקנון הפורום, וגורר חסימה.

חוות דעת

שליחהעל ידי חוות דעת » 16:09 31/01/2019

לא חשבתי לענות עוד פעם כאן בשירשור הזה. כי הצגתי כבר החוות דעת שלי, והעונים אחרי לא התייחסו להתשובות שלי. אין טעם לחזור על אותם דברים כמה פעמים.
אבל מכיון שימות בכבודו ובעצמו הגיבה עניינית להטענות, הייתי רוצה עוד פעם לחדד ולוודא שאכן כך הם פני הדברים:
אני לא מבין כל כך את המושג "קווי נעייס".
קווי החדשות שנמצאים בימות המשיח כולם יש להם פיקוח רבני. (גם קו הסקופים, קו במערכה וכו')
זה שקו במערכה יש מאחוריהם רבנים שסוברים שמצוה גדולה לפרסם הקו, וכל ילד וילדה ביהדות החרדית צריך להאזין אליו - את זה כולם יודעים ומבינים. ובכן אין מה לדבר בענין זה.
אבל קו הסקופים????
יש רב אחד - שיש לו טלפון בקומה הכשרה... - שעומד מאחורי הקו הזה, שיודע מה מדברים שם, איזה ראיינות מפרסמים שם, שמעלים שם נשים (לפעמים בדו שיח עם קלות ראש) וכופרים שמביעים דיעתם, שכל פרחח שמנסה מזלו במקצועו העיתונות, וכל פרשן לעניני... מפרשן ומסביר המהלכים של הרבנים ושל חברי הכנסת השונים?
אדרבה אני רוצה לבדוק את זה, איפה הוא גר, ומה מספר הטלפון שלו?
אם הרב עובדיה היה סבור שצריך שיהיה רדיו חרדי, אין לזה כל קשר וראיה לזה שהיה מוכן שיהיה אפשרות להאזין אליו, מכל טלפון, ושבחורים ובחורות, בני תורה, יהיה להם גישה אליו בכל מקום ובכל דרך.
קווי חדשות ישנם והיו גם כאלו שבאישור הועדה (חס וחלילה לא בימות המשיח, כי קווי חדשות בימות המשיח הם "קווי נעייס")
אם אכן יש כאלה זה, באמת חוכא וטלולא מצדם, וזה מראה באמת שהם ליצנים ומפיונרים.
השאלה היא האם זה באמת כך?
המספר שמישהו פרסם פה, זהו שקר גס! זה מספר שאפשר להשאיר הודעות למדורים השונים בקול חי, ולשמיעה חוזרת על תוכניות התורניות של רבנים הנאמרים בקול חי. זה בשום אופן לא קו נייעס\חדשות\פוליטקה.

111

שליחהעל ידי 111 » 16:25 31/01/2019

חוות דעת כתב:
ימות המשיח כתב:
קווי חדשות ישנם והיו גם כאלו שבאישור הועדה (חס וחלילה לא בימות המשיח, כי קווי חדשות בימות המשיח הם "קווי נעייס")
אם אכן יש כאלה זה, באמת חוכא וטלולא מצדם, וזה מראה באמת שהם ליצנים ומפיונרים.
השאלה היא האם זה באמת כך?
המספר שמישהו פרסם פה, זהו שקר גס! זה מספר שאפשר להשאיר הודעות למדורים השונים בקול חי, ולשמיעה חוזרת על תוכניות התורניות של רבנים הנאמרים בקול חי. זה בשום אופן לא קו נייעס\חדשות\פוליטקה
יש קו קול הציבור תחת קליקול, ובאם ההקלטות של נשים היה הבעיה שלהם היה טוב.... וד"ל והיה פתוח בכל החברות עד לשני שבועות
ובעצם יש לי הרבה יותר לדבר בענין זה אבל .........

kol

שליחהעל ידי kol » 17:51 31/01/2019

אם כבר הזכירו את קו קול הציבור רציתי לומר שקו זה נמצא בחברה שאושרה ע"י עסקני וועדת הרבנים,
והמספר של קו זה פתוח כבר הרבה זמן (בכתיבת שורות אלו עדיין המספר שמתחיל ב 072... פתוח תחת אישור רשמי של הוועדה) למרות תלונות חוזרות ונשנות (של אברכים יראי השם) לוועדה לחסום אותו,
אך מישום מה כנראה שלקו כזה הוועדה מחליטים שלא נקרא 'נייעס' למרות שיש שם כתבות שנשמעים שם נשים פרוצות, ואף בשלוחה 2 שם יש שידור ישיר מערוצים חילוניים לגמרי (תועבה), ששום קו נייעס הכי גרוע שיש לא מאפשר לעצמו לעשות שידור מערוץ זה וד"ל.

אני מציע לכל המשתמשים שמגנים את "ימות המשיח" ומהללים את עסקני וועדת הרבנים להתחיל לחשב מסלול מחדש, שאין כאן שום רבנים אלא רק "עסקנים"
בתקווה להבנה

(אני מניח שבעז"ה בזכות ימות המשיח תקום וועדה לא של עסקנים אלא של רבנים)

דוב

שליחהעל ידי דוב » 18:00 31/01/2019

"חוות דעת", שים לב שגם מוקד הציבור אינו של ימות אלא יש הסכם ביניהם של העברת השיחה אליהם. (מה שנשאר זה מרכז החדשות, אני לא מבין בתחום אבל נראה לי שפחות גרוע מאחרים), תכלס ימות לא מחזיקים כ"כ הרבה קווי נייעס ולכן גם יהיה יותר קל לבוא איתם להסכמים בנושא.

kol

שליחהעל ידי kol » 18:05 31/01/2019

"חוות דעת", שים לב שגם מוקד הציבור אינו של ימות אלא יש הסכם ביניהם של העברת השיחה אליהם. (מה שנשאר זה מרכז החדשות, אני לא מבין בתחום אבל נראה לי שפחות גרוע מאחרים), תכלס ימות לא מחזיקים כ"כ הרבה קווי נייעס ולכן גם יהיה יותר קל לבוא איתם להסכמים בנושא.
בחברה טלביפ שזה חברת ***** שאושרה ע"י "העסקנים" יש הרבה קווי נייעס מהגרועים ביותר בדברי פריצות וקלות ראש - קול הציבור- הקו החרדי - הניעס החרדי - קו הראיונות - מרכז העדכונים- ועוד... השם יצילנו

דוב

שליחהעל ידי דוב » 18:08 31/01/2019

חברה, אז אפשר למחוק את כל השירשור הזה שרובו מדבר על הנייעס. כולם בחברות אחרות מה אתם רוצים מימות?

0799111120

שליחהעל ידי 0799111120 » 18:12 31/01/2019

הנעיס החרדי נחסם לי לא פעם
וגם אם הצלחתי להשיג מספר שלא נחסם הרי זה אני מצליח גם בימות
נא לא לומר דברים שהם לא נכונים זה רק גורם לא להאמין לשאר הדברים שנכתבו פה

kol

שליחהעל ידי kol » 18:30 31/01/2019

הנעיס החרדי נחסם לי לא פעם
וגם אם הצלחתי להשיג מספר שלא נחסם הרי זה אני מצליח גם בימות
הקווים של ימות נחסמים לי 'לא פעם', אלא 1000 ויותר פעמים (לעומת הקווים שבחברת ******)
וגם אם הצלחתי להשיג מספר שלא נחסם הרי זה נחסם כמה שעות אחרי קבלתו

kol

שליחהעל ידי kol » 18:39 31/01/2019

חברה, אז אפשר למחוק את כל השירשור הזה שרובו מדבר על הנייעס. כולם בחברות אחרות מה אתם רוצים מימות?
כנראה של'עסקנים' יש דילים ואישורים עם החברות המתחרות או כי הם ממאה שערים וימות המשיח מרחובות, או כי הם עושים יותר כסף והם פחות, או אולי כי................. נשאר בשאלה גדולה

חזור אל “חדש במערכת”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 6 אורחים