יוספי דברים כדורבנות
עד עכשיו לא התערבתי
כי אני לא כ"כ נתקלתי בחסימות כי הקו שלי מאושר
אבל יש לי כן שאלה
בתורה כתוב שיש איסור לשון הרע קווי הנעייס בהחלט לא מכירים באיסור הזה
ותמיד התפלאתי מה ההיתר
לא שאלתי כי אני לא חושב שאני מספיק נקי בעניין
אבל כשכתבת שהכל לפי ההלכה אני מעלה שאלה שתמיד הציקה לי
ושוב אני לא בא לתקוף ולא להביע את דעתי בנושא אני רק שואל
וזה הזמן לומר לך תודה על כל המערכת המשוכללת שאתה מפתח בשבילינו
עצומה כנגד החסימות
-
- הנהלה ראשית
Re: עצומה כנגד החסימות
אני לא מבין כל כך את המושג "קווי נעייס".
קווי החדשות שנמצאים בימות המשיח כולם יש להם פיקוח רבני. (גם קו הסקופים, קו במערכה וכו')
בכל עיתון במגזר החרדי (יתד, הפלס, המבשר, המודיע) תוקפים את הצד הפוליטי השני, לפעמים בצורה ברורה ולפעמים בצורה מרומזת. הכל בהתאם להכוונה הרבנית של אותם עיתונים.
קווי חדשות מפוקחים כפי שיש ללקוחות ימות המשיח הם "קווי נעייס" בדיוק כמו שהעיתונות החרדית הרשמית היא "פאשקוויל".
קווי חדשות ישנם והיו גם כאלו שבאישור הועדה (חס וחלילה לא בימות המשיח, כי קווי חדשות בימות המשיח הם "קווי נעייס").
אני מבין שחלק מהאנשים היו רוצים לראות פיקוח מחמיר יותר / מחמיר פחות. הבעיה היא שאין כללים בשום מקום, וככל שמנסים לקבל כללים נתקלים בקיר - הכללים הם מה שמתאים לעסקן התורן באותו זמן נתון.
במידה והיו כללים ברורים שמקובלים על הרבנים היה ניתן לומר על קו כזה או אחר שהוא עומד / לא עומד בכללים. אבל כשאין כללים כתובים בשום מקום אי אפשר לפנות בטענות לסקופים ולבמערכה אשר לשניהם יש פיקוח רבני.
קווי החדשות שנמצאים בימות המשיח כולם יש להם פיקוח רבני. (גם קו הסקופים, קו במערכה וכו')
בכל עיתון במגזר החרדי (יתד, הפלס, המבשר, המודיע) תוקפים את הצד הפוליטי השני, לפעמים בצורה ברורה ולפעמים בצורה מרומזת. הכל בהתאם להכוונה הרבנית של אותם עיתונים.
קווי חדשות מפוקחים כפי שיש ללקוחות ימות המשיח הם "קווי נעייס" בדיוק כמו שהעיתונות החרדית הרשמית היא "פאשקוויל".
קווי חדשות ישנם והיו גם כאלו שבאישור הועדה (חס וחלילה לא בימות המשיח, כי קווי חדשות בימות המשיח הם "קווי נעייס").
אני מבין שחלק מהאנשים היו רוצים לראות פיקוח מחמיר יותר / מחמיר פחות. הבעיה היא שאין כללים בשום מקום, וככל שמנסים לקבל כללים נתקלים בקיר - הכללים הם מה שמתאים לעסקן התורן באותו זמן נתון.
במידה והיו כללים ברורים שמקובלים על הרבנים היה ניתן לומר על קו כזה או אחר שהוא עומד / לא עומד בכללים. אבל כשאין כללים כתובים בשום מקום אי אפשר לפנות בטענות לסקופים ולבמערכה אשר לשניהם יש פיקוח רבני.
-
שאלתי שאלה וקיבלתי תשובה
תודה
תודה
כפי שהציעו, למה שלא תתנו אפשרות לבטל צינתוקים / התקשרות לקווים לא ראויים לפי קהילות, בנטפרי ניתן לבחור שאני מקהילה זו, ורבניה מחליטים מה לפתוח ומה לא, אולי תקחו רבנים מכמה קהילות, וכל אחד יוכל לבחור בקהילה שלו,כך יפסיקו הסיפורים של קוים פסולים וכדומה. כיום מי שרוצה להתנתק מאותם קוים, מלטלפן [הוא וילדיו] הוא אינו יכול להתנתק {אם לא במסירת המספר לועדת העסקנים}, ומצינתוקים הוא יכול רק מכולם ביחד.אני לא מבין כל כך את המושג "קווי נעייס".
לפי הקו של דבריו תצטרך גם לעשות סינון שלא לקרוא את הפשקווילים (דהיינו העיתון של המפלגה המתחרה) לא צריך להגזים. בשביל פוליטיקה לא עושים סינון.כפי שהציעו, למה שלא תתנו אפשרות לבטל צינתוקים / התקשרות לקווים לא ראויים לפי קהילות, בנטפרי ניתן לבחור שאני מקהילה זו, ורבניה מחליטים מה לפתוח ומה לא, אולי תקחו רבנים מכמה קהילות, וכל אחד יוכל לבחור בקהילה שלו,כך יפסיקו הסיפורים של קוים פסולים וכדומה. כיום מי שרוצה להתנתק מאותם קוים, מלטלפן [הוא וילדיו] הוא אינו יכול להתנתק {אם לא במסירת המספר לועדת העסקנים}, ומצינתוקים הוא יכול רק מכולם ביחד.אני לא מבין כל כך את המושג "קווי נעייס".
אגב, אולי הזכרתי כאן שאחד מהרבנים שנחשבים לרבני הועדה המליץ להאזין לאחד מקוי הנייעס של הפלג בטענה ש"זה לא קו נייעס" ואכן אותו קו נייעס קדוש לא נחסם ע"י הועדה (לא עקבתי לאורך כל הזמן, אבל התפרסם כך, שהיה להם מספר יקר (משהו עם כמה ספרות חוזרות על עצמן ברצף) והוא לא נחסם. ועל זה קם קו של המפלגה המתחרה והכריז שעד שלא חוסמים את הקו הנ"ל הם יעשו כל מאמץ להחזיק קו נגדי שיענה להם. כמובן שאותו קו נחסם עד היום שוב ושוב ללא הועיל).
אולי ר' אאד שליט"א יסדר את השרשור הזה:)
ר' ימות,
אני מנצל את שעת הכושר שאתה עונה לשאלות ואנסה אף אני לשאול שוב מה ששאלתי לעיל:
חמישים ושלושה אלף איש (והרבה יותר מזה) מחכים לכם!!
מה קורה עם העצומה?? מתי אתם מתקדמים אתה? (עדיף מול ב"ד, ואם א"א אז שיהיה שר התקשורת, העיקר תעשו משהו למנוע את ההשתוללות הזו).
אנשים פוחדים שזה אותו סוג עצומה כמו עצומת המליון נגד חילול שבת של חברת החשמל שהתמוססה בלי להשאיר עקבות.
אני מנצל את שעת הכושר שאתה עונה לשאלות ואנסה אף אני לשאול שוב מה ששאלתי לעיל:
חמישים ושלושה אלף איש (והרבה יותר מזה) מחכים לכם!!
מה קורה עם העצומה?? מתי אתם מתקדמים אתה? (עדיף מול ב"ד, ואם א"א אז שיהיה שר התקשורת, העיקר תעשו משהו למנוע את ההשתוללות הזו).
אנשים פוחדים שזה אותו סוג עצומה כמו עצומת המליון נגד חילול שבת של חברת החשמל שהתמוססה בלי להשאיר עקבות.
מה לעשות, הלוואי והיה למי לדבר, המציאות הוכיחה, שלעסקנים ממש לא מעניין ממה שאנחנו סובלים, המציאות הוכיחה, שהעסקנים ממש לא נבהלים מרבנים, בתי דין וכו', והמציאות הוכיחה, שאם רצו לפעול משהו אצל הוועדה, אז זה היה אך ורק, כאשר בית המשפט בכבודו ובעצמו התערב....2. לא משרד התקשורת יחליטו בשבילנו (ואסור שזה יקרה), יש לנו ב"ה גדו"י, ו/או עסקנים שונים. ואת העצומה הגדולה הזאת, צריך להפנות אליהם.
אם מישהו סבור שסעיף זה אינו נכון, שיגיד.
ולכן מה שצריך דבר ראשון, הוא להפיל את שלטון הר... והשרירותי הזה, ואני בטוח שלא אלמן ישראל, כבר יהיו עסקנים נורמאלים שיכניסו את עצמם להקים משהו הוגן במקום מה שהיה.
-
אגב, מחקו גם את הניק שלו, לגמרי.הגיע הזמן שגם אני יחווה את דעתי...
א. מחאתי נתונה בזה: מדוע מחקו הפוסט נגד ימות המשיח (של 'מלך זקן וכסיל'), זה ממש לא הוגן.
[/b][/color]
חכמים, הזהרו בדבריכם, ימות התחילו להתעצבן.
לא יודע כמה זה אנושי למחוק מי שמתלונן עליך, אדרבה, אם יש לך תשובות אז תגיב, למחוק ניק זה מראה שאין לך כ"כ מה לומר...
אבל עכ"פ, הם כאן בעלי הבית, אז קחו בחשבון...
מה שזקן וכסיל כתב, כתבו את הרעיון של תוכן דבריו עוד כמה.
זה נראה שמחקו אותו כי הוא פשוט התבטא בצורה לא נאותה בלשון המעטה נגד ימות.
אם הוא היה כותב את דבריו בצורה עניינית נראה לי שלא היו מוחקים את הפוסט שלו
והראיה, שימות לא מחקו כאן כמה פוסטים אחריו שכתבו גם נגד ימות אבל בצורה עניינית
ואפילו ימות ידעו לענות להם.
זה נראה שמחקו אותו כי הוא פשוט התבטא בצורה לא נאותה בלשון המעטה נגד ימות.
אם הוא היה כותב את דבריו בצורה עניינית נראה לי שלא היו מוחקים את הפוסט שלו
והראיה, שימות לא מחקו כאן כמה פוסטים אחריו שכתבו גם נגד ימות אבל בצורה עניינית
ואפילו ימות ידעו לענות להם.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 7 אורחים