"אוקיי, אני לא יכול להפריך אותך, כי אני בעצמי אינו יודע האמת. אבל גם אתה לא יודע האמת, אז איך אתה טוען כ"כ בלהט נגד מה שאתה לא יודע בברירות."
תחשוב לבד
לימות המשיח, יש שירות לקוחות הפעיל כמה שעות ביום, לוועדה, לא.
כשיש למישהו בעיה, הוא יכול לפנות לימות המשיח והם עוזרים לו, לוועדה, לא.
ימות המשיח הינה חברה שקופה ע"פ חוק, ולא נמצא שם (בינתיים), מעשים הנוגדים את החוק או ההלכה, בוועדה, כן.
על ימות המשיח אנשים לא טוענים שיש שם מעשי שחיתות, לא צייתא לדינא, חוצפה, ועוד, לוועדה, כן (על אף שלא ביררתי את זה, אבל אין עשן בלי אש).
לימות המשיח אין 52000 מתנגדים, לוועדה, כן.
אז אני שואל אותך למי להאמין, לימות או לוועדה ?!?!?!
עצומה כנגד החסימות
Re: עצומה כנגד החסימות
אם יש לחברה שירות לקוחות מעולה, זאת אומרת שהם מוכנים לקבל התנאים שהוועדה רוצה להציב להם? מה הקשר?"אוקיי, אני לא יכול להפריך אותך, כי אני בעצמי אינו יודע האמת. אבל גם אתה לא יודע האמת, אז איך אתה טוען כ"כ בלהט נגד מה שאתה לא יודע בברירות."
תחשוב לבד
ימות המשיח הינה חברה שקופה ע"פ חוק, ולא נמצא שם (בינתיים), מעשים הנוגדים את החוק או ההלכה, בוועדה, כן.
על ימות המשיח אנשים לא טוענים שיש שם מעשי שחיתות, לא צייתא לדינא, חוצפה, ועוד, לוועדה, כן (על אף שלא ביררתי את זה, אבל אין עשן בלי אש).
ברור שאין לימות המשיח 52,000 מתנגדים, כי הסבירו לכולם שהוועדה מושחתת, והם מוכנים לקבל תנאים של וועדה שוויונות. ועל זה אנו דנים ומפקפקים!
מה נראה לך כולנו עדר כבשים ש"מסבירים לנו" ואנחנו קונים כל לאקש?
הרי כל אחד מאתנו בעצמו עד לחסימות המטורפות האלו מידי יום ביומו. ובלי שום קשר לימות המשיח ולעצומה שלהם כבר מזמן הציבור מתחת לפני השטח זועם על החסימות האלו.
הרי כל אחד מאתנו בעצמו עד לחסימות המטורפות האלו מידי יום ביומו. ובלי שום קשר לימות המשיח ולעצומה שלהם כבר מזמן הציבור מתחת לפני השטח זועם על החסימות האלו.
אם יש לחברה שירות לקוחות וכו', זה אומר קודם כל שהם בני אדם, ושאפשר לדבר איתם, משא"כ הוועדה שאין צורך להאריך בחוסר האנושיות שלה, ובחוסר ההיענות שלה לציבור לקוחותיה, אז למותר לציין שכל אדם נורמאלי לא יקנה את הצטדקותם, כביכול בשם היראת שמים, ובשם גדולי ישראל.אם יש לחברה שירות לקוחות מעולה, זאת אומרת שהם מוכנים לקבל התנאים שהוועדה רוצה להציב להם? מה הקשר?"אוקיי, אני לא יכול להפריך אותך, כי אני בעצמי אינו יודע האמת. אבל גם אתה לא יודע האמת, אז איך אתה טוען כ"כ בלהט נגד מה שאתה לא יודע בברירות."
תחשוב לבד
ברור שאין לימות המשיח 52,000 מתנגדים, כי הסבירו לכולם שהוועדה מושחתת, והם מוכנים לקבל תנאים של וועדה שוויונות. ועל זה אנו דנים ומפקפקים!
ואדרבה נסה אתה לעשות עצומה נגד הוועדה ותסביר לכולם כמובן כמה רע בימות המשיח, ונראה כמה אנשים יאמינו לכם ויחתמו לכם, תסתכל רק בהתחלת השרשור, יש שם השוואת עצומות....., (ואני חושב ששם די הסבירו את הצד בעד הוועדה).
מה אם מה שהתפרסם בשבווע שעבר על דיון שאמור להתקיים השבוע בבד"צ בני ברק שבו תידון האפשרות להקים כשרות אל טרנטיבית בפיקוח גדולי ישראל תחליף לוועדה הקימת.
העולם הסתדר בלעדי כמה שעות, והמשיכו בויכוח בלהט גדולה, וחוזרים שוב על אותם דברים, ולמעשה כבר כתבתי לעיל:
על דבר אחד (למעשה 2) התנגדנו:
1. לאו עכברא גנב אלא חורא גנב, יש פה עוד אשמים, הם לא אשמים לבד!
2. לא משרד התקשורת יחליטו בשבילנו (ואסור שזה יקרה), יש לנו ב"ה גדו"י, ו/או עסקנים שונים. ואת העצומה הגדולה הזאת, צריך להפנות אליהם.
אם מישהו סבור שסעיף זה אינו נכון, שיגיד.
כל תגובה אחרת, לכאורה, חוזרת על עצמה שוב ושוב!
כולם מסכימים שהועדה אינה טובה (תקראו לזה מושחת, או כל כינוין דילי') כולם מסכימים שועדה לכל הקהל, צריך להיות קריטיונים ברורים ושקיפות ושעות קבלת קהל, בקיצור כל מה שכתבתם.כן, בזה אני מסכים, ואין כאן שום חולק, אז למעשה לא התווכחנו כלל.
אז מה כן היה פה ויכוח? שלא משרד התקשורת מוסמכת ורצויה לפתור בעיות ביהדות החרדית, (חוץ מהבעיה של 'ערכאות' שיש בזה.....).
ועוד דבר, שזה בעיקר רגשי ולא בפועל, הזלזול הגדול במושג של חסימת קוים, שגם ע"ז ניתן לחלוק מי אשם בזה, אך זה לא יועיל למצוא אשמים
על דבר אחד (למעשה 2) התנגדנו:
1. לאו עכברא גנב אלא חורא גנב, יש פה עוד אשמים, הם לא אשמים לבד!
2. לא משרד התקשורת יחליטו בשבילנו (ואסור שזה יקרה), יש לנו ב"ה גדו"י, ו/או עסקנים שונים. ואת העצומה הגדולה הזאת, צריך להפנות אליהם.
אם מישהו סבור שסעיף זה אינו נכון, שיגיד.
כל תגובה אחרת, לכאורה, חוזרת על עצמה שוב ושוב!
לא אתייחס לכל הדברים, רק לגבי זה שזה הסכם חד צדדי, זה צריך להיות הדרישה שלנו לא של הועדה, וזה דבר שצריך לבוא מעצמו, והסכם עם בורא עולם, גם אם לא היתה ועדה ובלי קשר אליה, יש איסור של לה"ר, רכילות, (ביזבוז זמן), וכו'. דיברו על דרישה מהועדה, ואנחנו מדברים על דרישה מימות ובלי קשר לועדה.אבל כבר כתבו כאן מליון פעמים, שקווים הנוגדים את ההלכה או החוק, יש אפשרות לדווח בימות המשיח בשלוחה 10, והקו נחסם !אם הם היו נותנים במה לחיזבאללה, המדינה היתה מכניסה אותם לכלא או את בזק? קווי הרכילות יותר גרועים מהחיזבאללה.תפנה גם לבזק שיבדקו במרכזיה שלהם מי מדבר לשון הרע בטלפון ויחסמו לו את הקו...
הקווים שמדברים הוא רק מקווים שלא מתאימים לציבור שלנו, (וא"כ זה אולי רק בשבילינו (אבל רק בשבילינו) גרוע מהחיזבאלה...), אבל מה לעשות שימות משרתים את כל סוגי הציבור, ולא רק את הציבור האדוק שלנו (בדר"כ משתמשי המכשירים הכשרים).
ולגבי הנושא שלא יהיו הפניות לקווים האלו (שלא מתאימים לנו), אז גם על זה כתבו כבר הרבה פעמים, שאת זה צריך הוועדה לתאם מול לימות, זאת אומרת שצריך להיות הסכם שהוועדה מפסיקה לחסום את הקווים, וימות מפסיקה להפנות לקווים שאינם עומדים בדרישות הוועדה, אבל מצב, שימות מפסיקה להפנות, מבלי שהוועדה תפסיק לחסום, זה הרי הסכם חד צדדי....
-
- הנהלה ראשית
בדרך כלל אינני מגיב בנושאים אלו, אבל אני רואה שהועדה טוענת דברים שאינם נכונים.
ימות המשיח פנו מספר רב של פעמים בבקשה לקבל כללים ברורים מה מותר, מה אסור, מה הכללים. כבר מספר שנים שאנחנו רודפים אחרי הרוח, אין כללים אין דין ואין דיין.
יתרה מכך, כשלקוחות שלחו טפסים משפחתיים והעברנו אותם לועדה קיבלנו תשובה: "כבר מספר שנים שאיננו מאשרים מערכות משפחתיות", אחד מההנהלה בשיחת ועידה עם יהודה דואק פתח מערכת משפחתית בקול כשר, יהודה דואק אמר שיבדוק את הנושא - כבר שנה אנו ממתינים לתשובה.
דבר נוסף, הם החליטו שהרבנים אסרו שיגור הודעות וצינטוקים, וזהו התנאי לאישור מערכת - שהיא לא מבצעת שיגור הודעות וצינטוקים. למרבה הפלא בחברות אחרות אין את התנאי הזה.
לקוח שלח טופס שהועבר לועדה, על פי דרישת הועדה דבר זה מאפשר לה אפשרות לדרוש את סגירת הקו לגמרי, לא רק מהקומה הכשרה. הגיעה דרישה כזו מהועדה לסגור מערכת ששלחה טופס בעבר ואושרה. פניתי למנהל הקו, שאלתי אותו מה הסיבה, הוא אמר שהיה סכסוך בינו (שהוא פתח את הקו) לבין מי שתפעל אותה בחודשים האחרונים - הדבר הגיע להכרעת ימות המשיח, והוחלט בהתאם לכלל שהמערכת שייכת למי שפתח אותה. מי שהוחלט נגדו הבהיר לו שהוא ידאג שגם לו לא תהיה מערכת.
בקשה מהועדה לקבלת הסיבה לדרישה זכתה למענה שהם לא חייבים דין וחשבון לאף אחד, הם נותני הכשרות, הם לא חייבים דין וחשבון. אנו החברה המפוקחת חייבת להם דין וחשבון.
אלו רק דוגמאות להתנהלות השערוריתית של העסקנים.
פנינו לרבני הועדה, ואף ישבנו אצל חלק מהם, קיבלנו תשובות ברורות - העסקנים לא מתייעצים ולא שואלים את הרבנים מהועדה עימם נפגשנו, מדובר על מספר עסקנים שעושים בועדה כרצונם.
כך שמצטער, אבל לא מדובר על ועדת רבנים, מדובר על ועדת עסקנים שמתחזה להיות ועדת רבנים.
כשאומרים "דרישות הועדה" על דרישות של מי מדברים? על דרישות מרבני הועדה? או דרישות מעסקנים שרשם העמותות כבר קבע שיש חשש שהם מעלימים ומבריחים מאות אלפי ש"ח לכיסים הפרטיים שלהם?
מדובר על עסקנים שלא פועלים לשם שמיים, וכפי שהתברר ממכתבו של הרב פרידמן חבר ועדת העמותה, אף מפקיעים את מחירי המכשירים הכשרים על חשבון הציבור ישר לכיסי העסקנים.
כשזה המצב, צריך לומר ברור - צריך לשלול מהעסקנים את הסמכות לטפל בקומה הכשרה, גם אם בשם העמותה שלהם יש את המילה "רבנים". כשהם יחזרו לפעול בהתאם להוראות הרבנים, כשיהיה למי לפנות כאשר יש בעיה או השגה על החלטת העסקנים שפועלים לא לשם שמיים. אז נוכל לדבר ולנהל מו"מ עם ועדת הרבנים.
יוספי
אני חותם את שמי, כך שאם אני מכפיש מישהו שלא כדין, הוא יוכל להגיש נגדי תביעת דיבה.
ימות המשיח פנו מספר רב של פעמים בבקשה לקבל כללים ברורים מה מותר, מה אסור, מה הכללים. כבר מספר שנים שאנחנו רודפים אחרי הרוח, אין כללים אין דין ואין דיין.
יתרה מכך, כשלקוחות שלחו טפסים משפחתיים והעברנו אותם לועדה קיבלנו תשובה: "כבר מספר שנים שאיננו מאשרים מערכות משפחתיות", אחד מההנהלה בשיחת ועידה עם יהודה דואק פתח מערכת משפחתית בקול כשר, יהודה דואק אמר שיבדוק את הנושא - כבר שנה אנו ממתינים לתשובה.
דבר נוסף, הם החליטו שהרבנים אסרו שיגור הודעות וצינטוקים, וזהו התנאי לאישור מערכת - שהיא לא מבצעת שיגור הודעות וצינטוקים. למרבה הפלא בחברות אחרות אין את התנאי הזה.
לקוח שלח טופס שהועבר לועדה, על פי דרישת הועדה דבר זה מאפשר לה אפשרות לדרוש את סגירת הקו לגמרי, לא רק מהקומה הכשרה. הגיעה דרישה כזו מהועדה לסגור מערכת ששלחה טופס בעבר ואושרה. פניתי למנהל הקו, שאלתי אותו מה הסיבה, הוא אמר שהיה סכסוך בינו (שהוא פתח את הקו) לבין מי שתפעל אותה בחודשים האחרונים - הדבר הגיע להכרעת ימות המשיח, והוחלט בהתאם לכלל שהמערכת שייכת למי שפתח אותה. מי שהוחלט נגדו הבהיר לו שהוא ידאג שגם לו לא תהיה מערכת.
בקשה מהועדה לקבלת הסיבה לדרישה זכתה למענה שהם לא חייבים דין וחשבון לאף אחד, הם נותני הכשרות, הם לא חייבים דין וחשבון. אנו החברה המפוקחת חייבת להם דין וחשבון.
אלו רק דוגמאות להתנהלות השערוריתית של העסקנים.
פנינו לרבני הועדה, ואף ישבנו אצל חלק מהם, קיבלנו תשובות ברורות - העסקנים לא מתייעצים ולא שואלים את הרבנים מהועדה עימם נפגשנו, מדובר על מספר עסקנים שעושים בועדה כרצונם.
כך שמצטער, אבל לא מדובר על ועדת רבנים, מדובר על ועדת עסקנים שמתחזה להיות ועדת רבנים.
כשאומרים "דרישות הועדה" על דרישות של מי מדברים? על דרישות מרבני הועדה? או דרישות מעסקנים שרשם העמותות כבר קבע שיש חשש שהם מעלימים ומבריחים מאות אלפי ש"ח לכיסים הפרטיים שלהם?
מדובר על עסקנים שלא פועלים לשם שמיים, וכפי שהתברר ממכתבו של הרב פרידמן חבר ועדת העמותה, אף מפקיעים את מחירי המכשירים הכשרים על חשבון הציבור ישר לכיסי העסקנים.
כשזה המצב, צריך לומר ברור - צריך לשלול מהעסקנים את הסמכות לטפל בקומה הכשרה, גם אם בשם העמותה שלהם יש את המילה "רבנים". כשהם יחזרו לפעול בהתאם להוראות הרבנים, כשיהיה למי לפנות כאשר יש בעיה או השגה על החלטת העסקנים שפועלים לא לשם שמיים. אז נוכל לדבר ולנהל מו"מ עם ועדת הרבנים.
יוספי
אני חותם את שמי, כך שאם אני מכפיש מישהו שלא כדין, הוא יוכל להגיש נגדי תביעת דיבה.
-
- הנהלה ראשית
לגבי דרישות מימות.
יש היום איסור חמור להעלות כל דבר המנוגד לחוק או להלכה.
במידה ויש משהו שחלק מהרבנים אומרים שזה בסדר, חלק אומרים שלא, קווי חדשות המפוקחים על ידי רבנים וכו' - בדברים אלו אנו לא מתערבים.
על כל בעיה הלכתית או חוקית בקווים, מוזמנים לדווח לנו, והנושא מטופל מייד.
יש היום איסור חמור להעלות כל דבר המנוגד לחוק או להלכה.
במידה ויש משהו שחלק מהרבנים אומרים שזה בסדר, חלק אומרים שלא, קווי חדשות המפוקחים על ידי רבנים וכו' - בדברים אלו אנו לא מתערבים.
על כל בעיה הלכתית או חוקית בקווים, מוזמנים לדווח לנו, והנושא מטופל מייד.
אולי כדאי שתעשו סינון פנימי כך שכל אחד יכול לחסום לעצמו קווים שלא ראווים לדעתו כך לא יהיה הטענה נותנים לילדים שלנו לשמוע רדיו וכדומהלגבי דרישות מימות.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 8 אורחים