"ולכן כל זמן שאין פניה רשמית מהרבנים של הועדה (שלשיטתכם כבר לא קשורים לועדה) שיש לחתום על העצומה."
למותר לציין שאם זה אמת שהרבנים שנזרקו, אכן נזרקו, והם עד היום לא יצאו בקריאה נגד הוועדה על אף שזרקו אותם, אז כנראה שהם מפחדים לעשות את זה, אז כמובן שהם לא יעשו את זה עכשיו.
"אני ב"ה לא בין ה-52,000."
מעניין לשמוע על אנשים ששמחים שהם שונים מ 52000 אנשים, (אולי אתה מאלו שתמיד חושב שהוא חכם מכולם...).
"ורוב אלו שכן חתמו, זה פשוט עוול. כי תפסו אותם בצוואר והכריחום לחתום (במידה מוסימת, כי מטרטרים אותם בכל התקשרות לכל קו שהוא."
מעניין מאיפה לקחת את הנתון הזה, האם שאלת 52000 איש?...
מעניין שכבר ביום הראשון של העצומה כבר חתמו 15000 איש, עוד לפני ההטרדות (כלשונך).
ואני רק יכול להגיד לך, שאני מסתובב בבית מדרש, שיש שם כל יום קרוב ל 10000 מתפללים ולומדים במשך היום, ונושא העצומה נידון שם הרבה פעמים במהלך הימים האחרונים, בקרב האנשים המשוחחים (קרעמלעך, ביידיש), ואני לא שמעתי אפילו אחד שאומר שחתמתי בגלל שכבר רציתי להפסיק את ההטרדות, אדרבה שמעתי הרבה נוסחאות הפוכים, כמו לדוגמה "סוף סוף יש מישהו שעושה סדר בוועדה", "הלוואי שייצא מזה משהו", "מה לעשות הזעם התפרץ", ועוד כאלו וכאלו תגובות שונות ומשונות.
אז כמו שכתבתי לעיל, כנראה אתה מהאנשים שחושבים שמה שאתה חושב כולם צריכים לחשוב, והדעה שלך הינה הדעה היחידה הצודקת בעולם..... (גם כאשר 52000 איש חושבים אחרת ממך).
עצומה כנגד החסימות
Re: עצומה כנגד החסימות
אני כן מה52000 ומדגיש שאני מתנגד לחסימות קווים שאין בהן בעיה. אני רוצה וועדה שתפקח ולא תחסום ללא בדיקה.
לדעתי הדרישה שצריך להיות מצד וועדת התקשורת לימות המשיח
א. הקצאת קומת מספרים שלמים ללא אפשרויות של רדיו וכד'
ב. המעוניינים במספר כשר לא יוכלו לפתוח ללא בקשת מהוועדה שמתנים בכשרות התכנים כלשה"ר ועניני קדושה והייתי מוסיף אף קווי בדיחות ובידור ופנאי בלבד
וימות המשיח צריכים לדרוש מהוועדה שלא יחסמו מהקומה הכשרה לאלו שלא עומדו בתקנון לפני שהם מתריעים ע"כ 24 שעות לפני הסגירה.
לדעתי הדרישה שצריך להיות מצד וועדת התקשורת לימות המשיח
א. הקצאת קומת מספרים שלמים ללא אפשרויות של רדיו וכד'
ב. המעוניינים במספר כשר לא יוכלו לפתוח ללא בקשת מהוועדה שמתנים בכשרות התכנים כלשה"ר ועניני קדושה והייתי מוסיף אף קווי בדיחות ובידור ופנאי בלבד
וימות המשיח צריכים לדרוש מהוועדה שלא יחסמו מהקומה הכשרה לאלו שלא עומדו בתקנון לפני שהם מתריעים ע"כ 24 שעות לפני הסגירה.
הגיע הזמן שגם אני יחווה את דעתי...
א. מחאתי נתונה בזה: מדוע מחקו הפוסט נגד ימות המשיח (של 'מלך זקן וכסיל'), זה ממש לא הוגן.
ב. מכיון שלמעשה הוועדה מאשרת חברות שמאשרים קווי נייעס, בדיוק כמו 'ימות המשיח', אז אין לי מהוועדה תועלת לענין זה.
ג. מכיון שלמעשה הוועדה מאשרת חברות שמאשרים צינתוקים, בדיוק כמו 'ימות המשיח', אז אין לי מהוועדה תועלת לענין זה.
ד. מכיון שלמעשה הוועדה מנתקת אלפי קווים באופן שרוריתי, בלי שידעו מה לעשות כדי שיישאר פתוח, ובלי שיהיה קרטריונים ברורים, אז יש לי מהוועדה רק צרות בלי תועלת.
ה. עם כל הנ"ל, לגופו של ענין, אני חושב שהטענות נגד 'ימות המשיח' (וגם שאר החברות) אמיתיים ונכונים', ואין שום ראיה מכל ה - 52.000 החותמים על העצומה, שהרי כולנו נוגעים בדבר, ושבויים במערכת משוכללת ושירות נפלאה שיש לנו, ולרוב בני אדם קשה להתנתק מכל זה ולראות המציאות ולהפעיל שיקול דעת נכונה. השוחד יעוור.
תתבוננו בעצמכם, הרי כולכם מודים שזה הרסני שיש אפשרות לשמוע רדיו \ קווי נייעס \ רדיו חילוני, איך זה שיש 52,000 אלף שמסנגרים על ימות המשיח ומזדהים איתם, וכל שכן כאן בפורום שחלק מהמנהלים ידועים כיראי שמים ועומדים בפרץ על כל דבר? בגלל שהוועדה מאפיונרים, וכולנו נגד הוועדה, אז מתגמד המלחמה נגד הפירצה הגדולה?
למה לא פותחים עצומה נגד כל החברות שלא יאפשרו לפתוח רדיו \ קווי נייעס וכדו', שאולי אין 52,000 שמזדהים עם זה, אבל בטוח שיש 51,500 שסוברים שזו פירצה שאסור לתת לזה לקרות?
האם הייתם מעלים על דעתכם לשתוק אם למשל 'מסיונרים נוצרים' היו פותחים מערכת ומצנתקים (אוי.. שכחתי שזה לא "חוקי", לכן צריך לצאת למלחמה...), או נגיד שחמאס היה פותח מערכת (אוי... לא שמתי לב שזה לא "חוקי" כי זה תמיכה בטרור, אז צריך לצאת למלחמה...)? כן כן, הסכנה בקווים מסויימים שנפתחים, לא נופלים מכל הנ"ל!!!!
לסיכום, אסור שהמלחמה נגד הוועדה ישכיח ויגרע כי-הוא-זה ממלחמה עיקשת נגד כל החברות שמאשרים קווים שכל ירא שמים מבין שזה הרסני לכולנו.
לכן, או שיפתחו עוד עצומה נגד נתינת אפשרות לפתוח קווי נייעס וכדו', ויראו החברות (ביניהם 'ימות המשיח') שהציבור אינו עומד לצידם רק לענין הברבריות של הוועדה, אבל מתנגדים בכל התוקף להמכשולות שיוצאים מתחת ידיהם.
או שלא יחתמו כלל על העצומה נגד הוועדה, כי בחתימה על העצומה נגד הוועדה, בלי חתימה נגד החברות, אתם בעצם מעבירים מסר לחברות (ביניהם 'ימות המשיח') שאתם מסכימים למדיניות של החברות, ובזה אתם תומכים במהרסים שלנו ושל בנינו!
א. מחאתי נתונה בזה: מדוע מחקו הפוסט נגד ימות המשיח (של 'מלך זקן וכסיל'), זה ממש לא הוגן.
ב. מכיון שלמעשה הוועדה מאשרת חברות שמאשרים קווי נייעס, בדיוק כמו 'ימות המשיח', אז אין לי מהוועדה תועלת לענין זה.
ג. מכיון שלמעשה הוועדה מאשרת חברות שמאשרים צינתוקים, בדיוק כמו 'ימות המשיח', אז אין לי מהוועדה תועלת לענין זה.
ד. מכיון שלמעשה הוועדה מנתקת אלפי קווים באופן שרוריתי, בלי שידעו מה לעשות כדי שיישאר פתוח, ובלי שיהיה קרטריונים ברורים, אז יש לי מהוועדה רק צרות בלי תועלת.
ה. עם כל הנ"ל, לגופו של ענין, אני חושב שהטענות נגד 'ימות המשיח' (וגם שאר החברות) אמיתיים ונכונים', ואין שום ראיה מכל ה - 52.000 החותמים על העצומה, שהרי כולנו נוגעים בדבר, ושבויים במערכת משוכללת ושירות נפלאה שיש לנו, ולרוב בני אדם קשה להתנתק מכל זה ולראות המציאות ולהפעיל שיקול דעת נכונה. השוחד יעוור.
תתבוננו בעצמכם, הרי כולכם מודים שזה הרסני שיש אפשרות לשמוע רדיו \ קווי נייעס \ רדיו חילוני, איך זה שיש 52,000 אלף שמסנגרים על ימות המשיח ומזדהים איתם, וכל שכן כאן בפורום שחלק מהמנהלים ידועים כיראי שמים ועומדים בפרץ על כל דבר? בגלל שהוועדה מאפיונרים, וכולנו נגד הוועדה, אז מתגמד המלחמה נגד הפירצה הגדולה?
למה לא פותחים עצומה נגד כל החברות שלא יאפשרו לפתוח רדיו \ קווי נייעס וכדו', שאולי אין 52,000 שמזדהים עם זה, אבל בטוח שיש 51,500 שסוברים שזו פירצה שאסור לתת לזה לקרות?
האם הייתם מעלים על דעתכם לשתוק אם למשל 'מסיונרים נוצרים' היו פותחים מערכת ומצנתקים (אוי.. שכחתי שזה לא "חוקי", לכן צריך לצאת למלחמה...), או נגיד שחמאס היה פותח מערכת (אוי... לא שמתי לב שזה לא "חוקי" כי זה תמיכה בטרור, אז צריך לצאת למלחמה...)? כן כן, הסכנה בקווים מסויימים שנפתחים, לא נופלים מכל הנ"ל!!!!
לסיכום, אסור שהמלחמה נגד הוועדה ישכיח ויגרע כי-הוא-זה ממלחמה עיקשת נגד כל החברות שמאשרים קווים שכל ירא שמים מבין שזה הרסני לכולנו.
לכן, או שיפתחו עוד עצומה נגד נתינת אפשרות לפתוח קווי נייעס וכדו', ויראו החברות (ביניהם 'ימות המשיח') שהציבור אינו עומד לצידם רק לענין הברבריות של הוועדה, אבל מתנגדים בכל התוקף להמכשולות שיוצאים מתחת ידיהם.
או שלא יחתמו כלל על העצומה נגד הוועדה, כי בחתימה על העצומה נגד הוועדה, בלי חתימה נגד החברות, אתם בעצם מעבירים מסר לחברות (ביניהם 'ימות המשיח') שאתם מסכימים למדיניות של החברות, ובזה אתם תומכים במהרסים שלנו ושל בנינו!
לא מעביר מסר ולא כלום, רק לעשות מה שאפשר כדי לסדר את הכללים בועדה שיהיו שוויוניים וברורים, או שתיפול לגמרי ובטוח שבעזה"י יקימו מיד גוף חדש, אכי"ר.או שלא יחתמו כלל על העצומה נגד הוועדה, כי בחתימה על העצומה נגד הוועדה, בלי חתימה נגד החברות, אתם בעצם מעבירים מסר לחברות (ביניהם 'ימות המשיח') שאתם מסכימים למדיניות של החברות, ובזה אתם תומכים במהרסים שלנו ושל בנינו!
נראה לי שאתה טועה כי לקווי הנייעס יש אלפי מאזינים נלהבים שחתמו על העצומה בלי כל הכוונות הטובות שציינתאבל בטוח שיש 51,500 שסוברים שזו פירצה שאסור לתת לזה לקרות?
זה לא שאני לא מסכים איתך בשאר הדברים
אבל המציאות שלא כולם חושבים ככה
נ.ב. באיזה קו תוכן ראוי פרסמו את העצומה
לי ידוע רק על הפורטל והסקופים וקו ההגנה
מי שסובר שאין בעיה בקווי הנייעס למיניהן וכדו', אז ברור שאין כאן שני צדדים.
אני דיברתי לעשרות אלפי אנשים יראים ושלמים, שמבינים שזה הרסני להם ולדורות הבאים.
לצערי אכן יש אלפי מאזינים לקווי הנייעס, אבל אני בטוח שלא כולם 'נלהבים' וסוברים 'בשיטה' שזה בסדר, יש הרבה שנגררים ולא מצליחים להתאפק, ולפני שיצאו הקווים הללו, לא העלו על דעתם לנגוע בדבר כזה, וכ"ש לא לשמוע כל סוגי הרדיו שאפשר לשמוע. העובדה שהם שומעים, לא מצביע בהכרח שהם לא היו רוצים או מבינים שחייבים להפסיקו.
אני דיברתי לעשרות אלפי אנשים יראים ושלמים, שמבינים שזה הרסני להם ולדורות הבאים.
לצערי אכן יש אלפי מאזינים לקווי הנייעס, אבל אני בטוח שלא כולם 'נלהבים' וסוברים 'בשיטה' שזה בסדר, יש הרבה שנגררים ולא מצליחים להתאפק, ולפני שיצאו הקווים הללו, לא העלו על דעתם לנגוע בדבר כזה, וכ"ש לא לשמוע כל סוגי הרדיו שאפשר לשמוע. העובדה שהם שומעים, לא מצביע בהכרח שהם לא היו רוצים או מבינים שחייבים להפסיקו.
אנחנו לא רוצים נייעס, אבל אנחנו כן רוצים קווים שיעזרו להילחם בסמרטפונים ע"י הנגשת מידע וכדו' לציבור ולא יחסמו לנו אותם כי...
(בדידי הווה עובדא שנתבקשתי ע"י רב לפתוח קו לשם זה, והושבת תקופה ארוכה בגלל כמה...)
המטרה (שלנו) בעצומה זה להפיל את הועדה בכל דרך, וימות הצהירו שיקבלו תנאים של כל ועדה שתהיה רק שתפעל בצורה שוויונית.
(בדידי הווה עובדא שנתבקשתי ע"י רב לפתוח קו לשם זה, והושבת תקופה ארוכה בגלל כמה...)
המטרה (שלנו) בעצומה זה להפיל את הועדה בכל דרך, וימות הצהירו שיקבלו תנאים של כל ועדה שתהיה רק שתפעל בצורה שוויונית.
יופי!אנחנו לא רוצים נייעס, אבל אנחנו כן רוצים קווים שיעזרו להילחם בסמרטפונים ע"י הנגשת מידע וכדו' לציבור ולא יחסמו לנו אותם כי...
אבל וכי ימות אינו יודע איזה קווים כככככככככללללללללללל הרבנים ויראי ה' מתנגדים אליו, נו באמת??????? למה הם לא חוסמים אותם?????? האם באמת הם צריכים לחכות ל'ועדה' שיגיד להם מה לא טוב?
ובכלל למה הם עכשיו מסכימים לקבל תנאים של כל ועדה, וכי אין זה תוצאה של העליהום שנעשו עליהם, בגלל שהם פותחים קווים הרסניים (הגם שאני מודה בפה מלא שהדרך שזה נעשה לא צודק ולא הוגן, וכפי שכבר כתבתי לעיל).
לסיכום:
אין שום סיבה לקשר בין שני הדברים.
א. ימות חייב לנתק עוד היום כל קו שברור שהם הרסניים, והציבור חייב לדרוש אותו בדיוק כמו שנלחמים נגד הוועדה.
ב. כל קו שלא ברור, יחכו אחר כבוד לועדה השוויונית המיוחלת.
ג. כולנו ביחד נלחם נגד הוועדה המאפיונרית שמעוול אלפי אנשים.
בא נלך ישר ולא מסביב.
אני לא הולך להילחם בכל חברה שמספקת שירות לא ימות ולא אף אחד אחר, וזה לא שייך אלי, אבל אני כן דורש שמי שממונה על כל הציבור שלנו ושולט על הפלאפון שלי שיתן לנו מענה נורמלי בטלפון ושישבו שם אנשים שרוצים בטובתנו ויפעלו ע"פ הרבנים ועם כללים ברורים בלי אינטרסים.
אני לא הולך להילחם בכל חברה שמספקת שירות לא ימות ולא אף אחד אחר, וזה לא שייך אלי, אבל אני כן דורש שמי שממונה על כל הציבור שלנו ושולט על הפלאפון שלי שיתן לנו מענה נורמלי בטלפון ושישבו שם אנשים שרוצים בטובתנו ויפעלו ע"פ הרבנים ועם כללים ברורים בלי אינטרסים.
אז אתה לוחם על הגשמיות שלך, ולא על הרוחניות שלך.
אוקיי, עדיין נשמע סביר בדור של היום, א"א לבקש מכולם ללחום למען הרוחניות של הדור.
אבל כל זה כשהגשמיות והרוחניות לא קשורים אחד לשני.
משא"כ כשלוחמים על הגשמיות באמצעות הזדהות למי שהורס לך הרוחניות, זה באמת נקרא 'חנופה' (אתה בוודאי לא מתכוון לזה, אבל זה המציאות).
כשמצד אחד מודים ומשבחים ומפארים את חברת ימות על השירות הנפלאה וכדו', וכן מצטרפים למהלכים של חברה, כשביד השניה אתה מודה שהם גורמים להרס הרוחניות, ולא אומרים להם מילה, ולא צועקים ונלחמים על זה, זה נותן להם חיזוק ולגיטמיציה, ותחושה ש - 52,000 אנשים עומדים בצד שלהם ובמדיניות שלהם.
אוקיי, עדיין נשמע סביר בדור של היום, א"א לבקש מכולם ללחום למען הרוחניות של הדור.
אבל כל זה כשהגשמיות והרוחניות לא קשורים אחד לשני.
משא"כ כשלוחמים על הגשמיות באמצעות הזדהות למי שהורס לך הרוחניות, זה באמת נקרא 'חנופה' (אתה בוודאי לא מתכוון לזה, אבל זה המציאות).
כשמצד אחד מודים ומשבחים ומפארים את חברת ימות על השירות הנפלאה וכדו', וכן מצטרפים למהלכים של חברה, כשביד השניה אתה מודה שהם גורמים להרס הרוחניות, ולא אומרים להם מילה, ולא צועקים ונלחמים על זה, זה נותן להם חיזוק ולגיטמיציה, ותחושה ש - 52,000 אנשים עומדים בצד שלהם ובמדיניות שלהם.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 2 אורחים