הלוואי שהיה גם במערכות את הסינון של נטפריהתגובה שלהם, שלא ניתן לפתוח בבטחה כי זה לשון הרע
עצומה כנגד החסימות
Re: עצומה כנגד החסימות
העצה יהיה לעלות כאן את הקובץ להורדה אולם הקובץ גדול מדי. יש פתרון?זה חסום בנטפרי!!!הוספה על החשיפה שהובא אתמול מכתב במערכה
העצה יהיה לעלות כאן את הקובץ להורדה אולם הקובץ גדול מדי. יש פתרון?זה חסום בנטפרי!!!הוספה על החשיפה שהובא אתמול מכתב במערכה
נערך לאחרונה על ידי a1a1 ב 13:05 28/01/2019, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
מה כוונתך, ואיך יעבוד הסינון - ומה הוא יסנן?הלוואי שהיה גם במערכות את הסינון של נטפריהתגובה שלהם, שלא ניתן לפתוח בבטחה כי זה לשון הרע
-
קל וחומר של שטות הוא...לגבי הרבנים - אני יודע ממקור ראשון (מפי אחד הרבנים שהיו בוועדה) שהיום אין שמה שום רב.שאין שום רב אני מבין שהוא אולי יכול לדעת, אבל מניין לו שהם עושים מליונים?אגיב מידיעה ממקור ראשון.
דיברתי אתמול (בשבת) עם דיין חשוב בב"ב על דיון עם הוועד. והוא אמר לי "אני יכול לומר לך בבירור 2 דברים, אין שם שום רב שמנווט את הוועדה. ושהם עושים מליונים"
ולגבי הכסף - איך אתה מסביר שבכל חור בבני ברק וירושלים בשכונות החרדיות נפתח חנות לפלאפונים??? - אחד שעובד באחד מהחנויות אמר לי כמה הם מרוויחים מכל מכשיר - ואם החנות מרוויחה הרי גם הספק מרויח - ומי הוא הספק היחיד של מכשירים כשרים???? - וועדת ה"רבנים" לעניני תקשורת!!!!
אני מציע שתבדוק האם כל חנות שנפתחת בקרן רחוב יש לה כשרות, אני חושב שתיווכח שלא, כל אלו ללא כשרות אינם זכאים לרכש מכשירים כשרים דרך הוועדה.קל וחומר של שטות הוא...לגבי הרבנים - אני יודע ממקור ראשון (מפי אחד הרבנים שהיו בוועדה) שהיום אין שמה שום רב.שאין שום רב אני מבין שהוא אולי יכול לדעת, אבל מניין לו שהם עושים מליונים?
ולגבי הכסף - איך אתה מסביר שבכל חור בבני ברק וירושלים בשכונות החרדיות נפתח חנות לפלאפונים??? - אחד שעובד באחד מהחנויות אמר לי כמה הם מרוויחים מכל מכשיר - ואם החנות מרוויחה הרי גם הספק מרויח - ומי הוא הספק היחיד של מכשירים כשרים???? - וועדת ה"רבנים" לעניני תקשורת!!!!
הוועדה היום מחייבת לכל חנות כשרה לדווח מי קנה כל מכשיר שם ומספר טלפון כדי למנוע מכירה סיטונאית לחנויות לא כשרות.
על כל מכירת מכשיר החנות מזוכה ב50 שח שהם שילמו יותר על המכשיר מראש
הגיעו ל 51,000 מתנגדים!!
כן ירבו.הגיעו ל 51,000 מתנגדים!!
למי ששאל קודם ארבע שאלות, להלן התשובות: (אין לי שום קשר לימות המשיח חוץ מזה שאני נהנה מהקוים שלהם).
א. אם מתלוננים על ימות המשיח שפותחים קוי חדשות, גם ועדת התקשורת פותחת קוי חדשות (למשל קול חי פתוח, ועוד קוי נייעס וספורט שונים). ודווקא ימות המשיח מאפשרת לכל מי שרוצה לחסום את עצמו לחלוטין מכל הקוים שלהם ע"י הזדהות פשוטה.
ב. הכותב הודה שכל יום נחסמים "בשוגג" עשרות קוי תוכן (אשריו שהוא דן לכף זכות) אבל מיד ה"צוות" של הועדה יושב ופותח כל יום עשרות קוים כאלו.
ולי יש שתי שאלות: ראשית, האם זו לא רשלנות ושלומיאליות להפעיל מערכת שחוסמת "בטעות" עשרות מספרים כל יום?? האם חשבת על זה פעם שמאחורי כל "מספר" תמים כזה, עומדים אנשים שהשקיעו ימים ושבועות להקים מערכת לתועלת הציבור, ובהרבה מקרים גם השקיעו הרבה כספים בפרסום ובשירותי הקו, ופתאום בא מישהו "בטעות" והוריד את כל עמלם לטמיון. ושאלה שניה: אם כל יום ה"צוות" פותח עשרות מספרים, למה לא פתחו את בחינות הרבנות הראשית עד שהרב הראשי בכבודו ובעצמו נאלץ לשלוח להם מכתב זועם??? וזה דוגמא אחת מיני אלפים של קוים כשרים ומהודרים שנחסמים לצמיתות למרות כל הפניות לועדה.
3. האם אני רוצה שילדיי יקשיבו לקוי נייעס? לא! אבל אני גם לא רוצה שהם יעברו למוגן רח"ל או יקחו מספר אישי לקוי תועבה ח"ו. בגלל שהם יתפוצצו מהחסימות המטורפות.
4. האם אני מתעצבן על הצינתוקים? מה זה קשור לקוי נייעס?? כולם מצנתקים היום, גם אלו שמוכשרים על ידי הועדה וחברת הבת שלה (רק שהם בד"כ יותר אגרסיביים ומתקשרים בערבי חגים ובכל הזמנים הכי לחוצים בשביל לצעוק לי באוזניים: "אנא!!" "קריאת קודש!!" "הצילו" הרימו תרומתכם!! הצטרפו!! הרגע האחרון מתקרב!!!) ולהיפך: הסיבה שקוי הנייעס מצנתקים זה בגלל שחוסמים אותם כל הזמן אז הם שולחים מספרים חדשים. ובכלל כל הסיפור של המספרים האישיים נולד בגלל החסימות המטורפות, כך שהם ניסו להשתלט על הציבור בכוח ומה שקרה שהכל נפרץ והיום אפשר להאזין לכל תועבה ע"י מספר אישי. מה שלא היה לפני תקופת החסימות הפראיות.
א. אם מתלוננים על ימות המשיח שפותחים קוי חדשות, גם ועדת התקשורת פותחת קוי חדשות (למשל קול חי פתוח, ועוד קוי נייעס וספורט שונים). ודווקא ימות המשיח מאפשרת לכל מי שרוצה לחסום את עצמו לחלוטין מכל הקוים שלהם ע"י הזדהות פשוטה.
ב. הכותב הודה שכל יום נחסמים "בשוגג" עשרות קוי תוכן (אשריו שהוא דן לכף זכות) אבל מיד ה"צוות" של הועדה יושב ופותח כל יום עשרות קוים כאלו.
ולי יש שתי שאלות: ראשית, האם זו לא רשלנות ושלומיאליות להפעיל מערכת שחוסמת "בטעות" עשרות מספרים כל יום?? האם חשבת על זה פעם שמאחורי כל "מספר" תמים כזה, עומדים אנשים שהשקיעו ימים ושבועות להקים מערכת לתועלת הציבור, ובהרבה מקרים גם השקיעו הרבה כספים בפרסום ובשירותי הקו, ופתאום בא מישהו "בטעות" והוריד את כל עמלם לטמיון. ושאלה שניה: אם כל יום ה"צוות" פותח עשרות מספרים, למה לא פתחו את בחינות הרבנות הראשית עד שהרב הראשי בכבודו ובעצמו נאלץ לשלוח להם מכתב זועם??? וזה דוגמא אחת מיני אלפים של קוים כשרים ומהודרים שנחסמים לצמיתות למרות כל הפניות לועדה.
3. האם אני רוצה שילדיי יקשיבו לקוי נייעס? לא! אבל אני גם לא רוצה שהם יעברו למוגן רח"ל או יקחו מספר אישי לקוי תועבה ח"ו. בגלל שהם יתפוצצו מהחסימות המטורפות.
4. האם אני מתעצבן על הצינתוקים? מה זה קשור לקוי נייעס?? כולם מצנתקים היום, גם אלו שמוכשרים על ידי הועדה וחברת הבת שלה (רק שהם בד"כ יותר אגרסיביים ומתקשרים בערבי חגים ובכל הזמנים הכי לחוצים בשביל לצעוק לי באוזניים: "אנא!!" "קריאת קודש!!" "הצילו" הרימו תרומתכם!! הצטרפו!! הרגע האחרון מתקרב!!!) ולהיפך: הסיבה שקוי הנייעס מצנתקים זה בגלל שחוסמים אותם כל הזמן אז הם שולחים מספרים חדשים. ובכלל כל הסיפור של המספרים האישיים נולד בגלל החסימות המטורפות, כך שהם ניסו להשתלט על הציבור בכוח ומה שקרה שהכל נפרץ והיום אפשר להאזין לכל תועבה ע"י מספר אישי. מה שלא היה לפני תקופת החסימות הפראיות.
ולסיכום, לית מאן דפליג, שהועדה צריכה שיקום, והועדה צריכה יותר אנושיות. לית מאן דפליג (עכ"פ מאנשים יראים וחרדים ו... לא כעוסים) שצריכים ועדה. רק יש לדון בזה מה ועד כמה. לכן אני משאיר את הרבנים שיסכמו בזה, כמו שכבר כתבו שעושים בזה הרבה.למי ששאל קודם ארבע שאלות, להלן התשובות: (אין לי שום קשר לימות המשיח חוץ מזה שאני נהנה מהקוים שלהם).
אין לי שום קשר לועדה חוץ מזה שאני נהנה מהפעילות שלהם
א. אם מתלוננים על ימות המשיח שפותחים קוי חדשות, גם ועדת התקשורת פותחת קוי חדשות (למשל קול חי פתוח, ועוד קוי נייעס וספורט שונים).
זה שגם הם לא טובים, לא מרגיע אותי.
ודווקא ימות המשיח מאפשרת לכל מי שרוצה לחסום את עצמו לחלוטין מכל הקוים שלהם ע"י הזדהות פשוטה.
אז אולי נפתח גם את האינטרנט לציבור הרחב, ומי שרוצה יוכל להתנתק מהכל.
איני הדובר של הועדה, אבל מי שהשקיע ימים ושבועות וכספים, שישקיע עוד דבר אחד, ויבקש אישור מהועדה, או יפתח בקומות הכשרות. למה את ההוא ואת ההיא לא פתחו, איני יודע. איני הדובר שלהם.
איני רוצה שילדי יעברו למוגן ולא שיקשיבו לקווי נייעס. מפני שבמציאות קווי הנייעס חוגגים לכן הבחור שלי יש לו אפשרות להגיע אליהם (מקוה מאד שלא!) ולכן אני שמח שהועדה חוסמת עוד ועוד.
כמו שאמרת, אין לזה שום קשר לועדה. וכולם עושים את זה. והציבור סובל מהם. למעשה יש פה מהלך, ואתה נעצרת באמצע. הצינתוקים מגיעים בגלל החסימות ש... מגיעות בגלל שאפשרו לפתוח חופשי ללא אישור ובגלל שעשו מושג של מספריים אישיים. אז אתה נעצרת בועדה, אני ממשיך הלאה!
ולכן כל זמן שאין פניה רשמית מהרבנים של הועדה (שלשיטתכם כבר לא קשורים לועדה) שיש לחתום על העצומה. אני ב"ה לא בין ה-52,000.
ורוב אלו שכן חתמו, זה פשוט עוול. כי תפסו אותם בצוואר והכריחום לחתום (במידה מוסימת, כי מטרטרים אותם בכל התקשרות לכל קו שהוא.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 2 אורחים