אם אפשר להסביר בפירוט איך מחליפים את ההודעות האלה במערכת, להקלטות שהובאו למעלה אשמח לעזרה,
(העליתי בשלוחה הראשית את אחד הקבצים למעלה וזה החליף לי את הודעת התפריט)
תודה,
הודעות תקשורת האמיתי
Re: הודעות תקשורת האמיתי
בכרטסת "הודעות"אם אפשר להסביר בפירוט איך מחליפים את ההודעות האלה במערכת, להקלטות שהובאו למעלה אשמח לעזרה,
תודה,
תבחר את ההודעה הרלוונטית (לפי הכיתוב או לפי המספר של ההודעה)
ותעלה ע"י החץ כלפי מעלה
-
להרב אאד, האם כשמעלים את זה בכרטסת "הודעות" (בתיקיית השורש) זה תקף לכל המערכת או רק בשלוחה הספיציפית?!בכרטסת "הודעות"אם אפשר להסביר בפירוט איך מחליפים את ההודעות האלה במערכת, להקלטות שהובאו למעלה אשמח לעזרה,
תודה,
תבחר את ההודעה הרלוונטית (לפי הכיתוב או לפי המספר של ההודעה)
ותעלה ע"י החץ כלפי מעלה
כי כפי שזכור לי זה לא תקף, אלא יש תיקייה מסויימת בשלוחה הראשית ששם מעלים את הקובץ ומשנים את שמו לשם לקוד הנצרך.
השאלה אם זה נכון, ואם כן באיזה תיקייה.
בשלוחה הראשית בתיקייה = Messages שם מעלים את הקובץ ומשנים את שמו לשם הקוד שנצרך ותקף לכל המערכת חוץ אם יש בשלחה הודעות אחר
-
תודה!בשלוחה הראשית בתיקייה = Messages שם מעלים את הקובץ ומשנים את שמו לשם הקוד שנצרך ותקף לכל המערכת חוץ אם יש בשלחה הודעות אחר
ורציתי גם לדעת האם כשמעלים את זה בכרטסת "הודעות" (בתיקיית השורש) זה תקף לכל המערכת או רק בשלוחה הספיציפית?!
רק לשלוחה הספציפיתתודה!בשלוחה הראשית בתיקייה = Messages שם מעלים את הקובץ ומשנים את שמו לשם הקוד שנצרך ותקף לכל המערכת חוץ אם יש בשלחה הודעות אחר
ורציתי גם לדעת האם כשמעלים את זה בכרטסת "הודעות" (בתיקיית השורש) זה תקף לכל המערכת או רק בשלוחה הספיציפית?!
היכן היו יכולים להוריד בIVR1 ?לאור בקשות ופניות הציבור לאפשר להוריד את הודעות ברירת המחדל כמו שהיה בIVR1 אני מעלה כאן כמה הודעות וקרינות לתועלת הציבור.
יש לי מערכת ישנה ואני לא רואה שאפשר
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 13 אורחים