עדיף אישור או חשבונית.
כשאין ברירה אחרת ימות יסתפקו לפעמים בצילום מסך מאתר בזק,.
אבל חשוב להדגיש, שזה זכותכם המלאה לדרוש מבזק אישור בעלות, ואין להם שום זכות חוקית למניעתה, וגם אם זה לצורך ניוד (אני לא ממליץ להגיד להם את זה, אבל באופן עקרוני הם חייבים לשלוח את זה בכל מצב).
200 יחידות שיחה מתנה למניידים מספר לחברת ימות המשיח
Re: 200 יחידות שיחה מתנה למניידים מספר לחברת ימות המשיח
מעניין אותי האם יש מישהו שהצליח הוציא מבזק כזה אישור בחודש האחרון, אני לא מדבר על חשבוניתעדיף אישור או חשבונית.
כשאין ברירה אחרת ימות יסתפקו לפעמים בצילום מסך מאתר בזק,.
אבל חשוב להדגיש, שזה זכותכם המלאה לדרוש מבזק אישור בעלות, ואין להם שום זכות חוקית למניעתה, וגם אם זה לצורך ניוד (אני לא ממליץ להגיד להם את זה, אבל באופן עקרוני הם חייבים לשלוח את זה בכל מצב).
אני הצלחתי. אחרי סיפורים על שיקום אירגון חסד ועוד בירבורים (שיכולים להיכנס איך שהוא בכלל אמת) ובדיוק הייתה תקלה והנציג לא הצליח להנפיק את המסמך אז הוא אמר שיעבוד על זה ובסוף שלח משהו שנראה שהקליד ידני ולא אוטומטי מהמערכת שלהם.
דבר אחד אני לא מבין
למה כולם נעולים פה על בזק, הם מאד יקרנים.
אין אף חברה אחרת שנותנת קווים נייחים (כדוגמת סלקום פרטנר והוט)?
למה כולם נעולים פה על בזק, הם מאד יקרנים.
אין אף חברה אחרת שנותנת קווים נייחים (כדוגמת סלקום פרטנר והוט)?
זה עשוי להיחסם
אני ניידתי הרבה קווים מסלקום ולא נחסם אפילו אחד
הקידומת של לקוחות פרטיים היא שונה
הקידומת של לקוחות פרטיים היא שונה
יש הרבה אנשים שקיבלו גם בחודש האחרון אישורים!
באמת אין צורך דווקא לבזק, אבל לבזק יש את האפשרות של עקוב אחרי, שאז לא צריך התקנה של טכנאי, וכן העלות היא די קטנה, זה יוצא משהו בסביבות ה 20 ש"ח, אם מניידים מייד.
באמת אין צורך דווקא לבזק, אבל לבזק יש את האפשרות של עקוב אחרי, שאז לא צריך התקנה של טכנאי, וכן העלות היא די קטנה, זה יוצא משהו בסביבות ה 20 ש"ח, אם מניידים מייד.
לא יאומן, אני ביקשתי מספר ואפילו הסברתי לאיזה צורך, והם בכלל לא הבינו מה אני רוצה לעשות עם המספר, רק נתנו לי ושלום...חבר סיפר לי, שהוא ניסה לבקש מבזק, והם טרדו את ראשו בשאלות ובהתחקמויות, למה הוא צריך וכו' וכו', וסוכ"ס נפלט ממנו שהוא רוצה לנייד, אז אחרי שהם כבר נתנו לו את הקו הם ביטלו את המספר
אם יש לי תאריך שעבר בטופס ניוד זה טוב ?
האם המצבע עדיין בעיצומו?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 3 אורחים