אמרו לי בבזקכרט שכיום אין כזה דבר בזקכרט עם תא קולי, עשית את זה עכשיו? במוקד בזקכרט?אני פתחתי תא קולי בבזק וזה עולה 4.9 לחודש. זה נקרא תא קלוי עם בזקרט. ואחרי זה ניידתי לימות המשיח (אבל לא ידעתי שיש מתנה של 200 יחידות. איך אני מקבל את זה?)
200 יחידות שיחה מתנה למניידים מספר לחברת ימות המשיח
Re: 200 יחידות שיחה מתנה למניידים מספר לחברת ימות המשיח
רציתי לשאול בקו רגיל של בזק גם אפשרי לנייד ????
כןרציתי לשאול בקו רגיל של בזק גם אפשרי לנייד ????
מניסיון
מישהו יודע על חברה נוספת שאפשר לפתוח בה מספר וירטואלי? או שרק בבזק
רק לבזק יש קידומת 02/03/04/08/09 אם תפתח בכל חברה אחרת לא הרווחת מי יודע מה, אבל מה הבעייה בבזק?מישהו יודע על חברה נוספת שאפשר לפתוח בה מספר וירטואלי? או שרק בבזק
אין שום בעיה... סתם התעניינתי.רק לבזק יש קידומת 02/03/04/08/09 אם תפתח בכל חברה אחרת לא הרווחת מי יודע מה, אבל מה הבעייה בבזק?מישהו יודע על חברה נוספת שאפשר לפתוח בה מספר וירטואלי? או שרק בבזק
אבל באמת- זה הפיתרון המושלם לחסימות של ה''וועדה''.
לא בדיוקאבל באמת- זה הפיתרון המושלם לחסימות של ה''וועדה''.
לי נחסם גם עם מספר של בזק
אבל לאחר שפניתי עם בקשה במייל - פתחו לי את זה
אך באורנג' עדיין חסום...
התקשרתי לבזק ואמרתי שאני רוצה מספר וירטואלי,
הם שאלו למה ואמרתי שאני רוצה לנייד לימות המשיח, אז הם אמרו שהם לא עושים כזה דבר וניתקו
מה צריך לומר להם?
הם שאלו למה ואמרתי שאני רוצה לנייד לימות המשיח, אז הם אמרו שהם לא עושים כזה דבר וניתקו
מה צריך לומר להם?
גם אותי שאלו. אמרתי להם ''מה זה משיח''? ענו לי שיש חברה שנקראת ימות המשיח שיש כאלה שמניידים אליהם קוים. אמרתי להם שאין לי מושג מה זה ומי זה, אני רק צריך קו בשביל המשרד שלי ל''עקוב אחרי''.התקשרתי לבזק ואמרתי שאני רוצה מספר וירטואלי,
מה צריך לומר להם?
פתחו לי 2 קווים מיד
-
אגב, מי אמר שזה חוקי מה שהם עושים?גם אותי שאלו. אמרתי להם ''מה זה משיח''? ענו לי שיש חברה שנקראת ימות המשיח שיש כאלה שמניידים אליהם קוים. אמרתי להם שאין לי מושג מה זה ומי זה, אני רק צריך קו בשביל המשרד שלי ל''עקוב אחרי''.התקשרתי לבזק ואמרתי שאני רוצה מספר וירטואלי,
מה צריך לומר להם?
פתחו לי 2 קווים מיד
יש כאן מישהו שמתמצא?
ימות?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 6 אורחים