אפשר לשאול מאיפה!בעתיד נותנים קרדיט על העתקה ממקום אחר.לכל המתוסכלים מהחסימות כנראה אנחנו לקראת עידן חדש.
החל ממחר לקוחות שרוכשים תוכנית בסלקום כמות הדקות המוגדרת כשימוש הוגן הוא 2500 במקום 9000, המשמעות תשלום גבוה על כל דקת שיחה חורגת.
לא עוד אינטרס למניעת שיחות אלא כל שיחה מעבר לחבילה תהיה ברכה לחברה.
אכן המידע מאומת
בקשה מלקוחות ימות המשיח
Re: בקשה מלקוחות ימות המשיח
מה השאלה? כתבתי את המידע הזה בפורום תחומים כשקיבלתי אותו ואז הוא הועלה לכאן.אפשר לשאול מאיפה!בעתיד נותנים קרדיט על העתקה ממקום אחר.לכל המתוסכלים מהחסימות כנראה אנחנו לקראת עידן חדש.
החל ממחר לקוחות שרוכשים תוכנית בסלקום כמות הדקות המוגדרת כשימוש הוגן הוא 2500 במקום 9000, המשמעות תשלום גבוה על כל דקת שיחה חורגת.
לא עוד אינטרס למניעת שיחות אלא כל שיחה מעבר לחבילה תהיה ברכה לחברה.
אכן המידע מאומת
המידע על הקטנת החבילה הוא מבוסס ורציני, ממקורות בחברה.
אגב בפרטנר יש אפשרות לשלם 10 ש"ח נוספים להגדלת חבילת הדקות אולי גם בסלקום יהיה חבילה יקרה יותר בתשלום יקר יותר
ואם אתה רוצה מקור רשמי מישהו העלה שם צילומסך http://tchumim.com/assets/uploads/files ... %D7%94.png
השאלה אם זה כולל תוכניות ללא הגבלה (כשרות)
וחוץ מזה ההודעה להתראה תישלח כנראה בSMS וסלקום כשר לא מקבל הודעות אלו.
דיברתי עם נציגה של סלקום, אכן גם בתוכניות כשרות ללא הגבלה, כמות הדקות היא 2500.השאלה אם זה כולל תוכניות ללא הגבלה (כשרות)
ברגע שתגיע ל75% ניצול, תישלח הודעה קולית. הבעיה היא שזה נשלח אוטומטי ולכן יכול להגיע ב3 בלילה.
עוד סיבה פשוט לעזוב את סלקום
תעברו לאורנג' / פלאפון / רמי לוי ושלום על ישראל.
מה הבעיה שזה מגיע בשעה 3 בלילה, אני רואה שאתה ער בזמן ההוא...דיברתי עם נציגה של סלקום, אכן גם בתוכניות כשרות ללא הגבלה, כמות הדקות היא 2500.השאלה אם זה כולל תוכניות ללא הגבלה (כשרות)
ברגע שתגיע ל75% ניצול, תישלח הודעה קולית. הבעיה היא שזה נשלח אוטומטי ולכן יכול להגיע ב3 בלילה.
כן. אני רואה שאתה נשאר ער עד 5 בלילה כדי לבדוק עוד פעם, אולי יש פרסום חדש ב''ימות''...מה הבעיה שזה מגיע בשעה 3 בלילה, אני רואה שאתה ער בזמן ההוא...דיברתי עם נציגה של סלקום, אכן גם בתוכניות כשרות ללא הגבלה, כמות הדקות היא 2500.השאלה אם זה כולל תוכניות ללא הגבלה (כשרות)
צריך לדון לכף זכות!כן. אני רואה שאתה נשאר ער עד 5 בלילה כדי לבדוק עוד פעם, אולי יש פרסום חדש ב''ימות''...מה הבעיה שזה מגיע בשעה 3 בלילה, אני רואה שאתה ער בזמן ההוא...דיברתי עם נציגה של סלקום, אכן גם בתוכניות כשרות ללא הגבלה, כמות הדקות היא 2500.
אולי אני קם בחצות ולומד כל הלילה, ולפני שאני יוצא לתפילת ותיקין אני רוצה לקיים מצוות עשה דאור' של 'ואהבת לרעך כמוך' ולעזור מה שאני יכול, כמו שמובא בשם האר"י הק'. (כמובן שעדיין אני בן אדם... וכשאני רואה תגובה שלך בשעה 3 בלילה, קשה להתאפק לא להגיב...).
האם בחבלות קימות בסלקום זה גם ירד ל 2500 דקות?
לא, אבל ברגע שתרצה לחדש חבילה אחרי שיעבור שנה מההצטרפות-זה ירד ל2500 דקותהאם בחבלות קימות בסלקום זה גם ירד ל 2500 דקות?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 64 אורחים