תוכנה וסליקה

הבוס הגדול

Re: תוכנה וסליקה

שליחהעל ידי הבוס הגדול » 23:36 27/12/2018

חוששני שלא הובנתי כראוי.
אני רוצה שני דברים:
1. מערכת לתרומות אוטומטיות, זה פשוט במודל סליקה. וכפי הידוע לי אין אפשרות שפרטי הלקוח ישמרו לתרומה מהירה בעתיד.

2. טלפון המחובר למחשב שמוציא שיחות לתורמים אופציונליים לפי רשימת מספרים הנמצאת במחשב או משהו כזה, ותוך כדי שיחה המוקדן בוחר את אפשרות התשלום.
(מהיכן יש את רשימת הטלפונים? האם יש אפשרות להשיג מאגרים כאלו?)
אדגיש שלא מדובר על שיחות נכנסות, ולכן המודל שהקול הירושלמי הביא למעלה נראה לא שייך, הלא כן?
וזה עובד על פלטפורמה אינטרנטית - אפשרי של נדרים פלוס - הכי פשוט וזול.
רק אני צריך את התוכנה שמשייכת בין הטלפון לבין רשימת המספרי טלפון, ומוציאה שיחות אוטומטיות. איפה יש כזה דבר?

כעת השאלה האם יש קשר בין שני דברים אלו?
תודה מאוד לכל המגיבים והעוזרים!

הבוס הגדול

שליחהעל ידי הבוס הגדול » 14:46 30/12/2018

חוששני שלא הובנתי כראוי.
אני רוצה שני דברים:
1. מערכת לתרומות אוטומטיות, זה פשוט במודל סליקה. וכפי הידוע לי אין אפשרות שפרטי הלקוח ישמרו לתרומה מהירה בעתיד.

2. טלפון המחובר למחשב שמוציא שיחות לתורמים אופציונליים לפי רשימת מספרים הנמצאת במחשב או משהו כזה, ותוך כדי שיחה המוקדן בוחר את אפשרות התשלום.
(מהיכן יש את רשימת הטלפונים? האם יש אפשרות להשיג מאגרים כאלו?)
אדגיש שלא מדובר על שיחות נכנסות, ולכן המודל שהקול הירושלמי הביא למעלה נראה לא שייך, הלא כן?
וזה עובד על פלטפורמה אינטרנטית - אפשרי של נדרים פלוס - הכי פשוט וזול.
רק אני צריך את התוכנה שמשייכת בין הטלפון לבין רשימת המספרי טלפון, ומוציאה שיחות אוטומטיות. איפה יש כזה דבר?

כעת השאלה האם יש קשר בין שני דברים אלו?
תודה מאוד לכל המגיבים והעוזרים!
חברים, מישהו יכול לעזור לי בעניין?
תודה רבה

קול הירושלמי

שליחהעל ידי קול הירושלמי » 20:22 30/12/2018

במודל API ישנה אפשרות לשלב סליקה בכרטיס אשראי, מה שנותן לך את האפשרות לשלוח את כל הנתונים הללו למאגר (מאובטח, כמובן !!!) בנוסף לשליחתם לסליקה אצל החברה הסולקת.

ב. המודל שהצעתי למעלה מאפשר להוציא שיחות קמפיין עם זיהוי המערכת עם/בלי השמעת הקמפיין בחיוג למספר שנבחר ע"י הטלפן המחייג, החיוג יכול להתבצע משלוחה שהגישה אליה נעולה עם סיסמא/לפי רשימה לבנה/וכו'. בנוסף ניתן לחייג ממערכת אחת עם זיהוי המערכת השניה שמיועדת לתרומות (בכפוף לאישור שירות הלקוחות של ימות-המשיח).

חוקר

שליחהעל ידי חוקר » 23:50 31/12/2018

אפשר ליצור שלוחת API שתבקש ממנו מספר לחיוג, תעלה לשלוחה X את זה עם המספר שהוא ביקש
לדוגמא

קוד: בחירת הכל

type=routing
routing_to_phone=המספר המבוקש
routing_answer_play=yes
routing_your_id=did
ואח"כ תעביר אותו לשלוחה.
אין צורך בכזה מורכבות, נראה לי שמספיק האפשרות הרשמית שקיימת במודול API, משהו בצורה כזו:

קוד: בחירת הכל

echo 'routing=' . $phone_touting . ',,,,,did';
exit;
זה מה שעשיתי היום ללקוח.
לעצם העניין של חברת סליקה, אם לתכנת בAPI, לא חייבים דווקא חברה שנתמכת בימות, ניתן לבנות לבד.

חזור אל “שאלות משתמשים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 30 אורחים