אתה מסכים לשתף?יש לי קוד מוכן לחיפוש לפי הקלדת חלק מהשם, ע"פ שאילתות במסד-נתונים, כולל שמירת החיפוש האחרון
מי זה פון קהילתי
Re: מי זה פון קהילתי
-
זה יעזור רק למי שיש לו אתר עם מסד נתונים
-
שלח לי למייל mnf@ahavat-israel.netיש לי קוד מוכן לחיפוש לפי הקלדת חלק מהשם, ע"פ שאילתות במסד-נתונים, כולל שמירת החיפוש האחרון
תודה
יש לי שרתזה יעזור רק למי שיש לו אתר עם מסד נתונים
צריך להזין את הנתונים ב"דטא בייס"
לא?
האם אי אפשר לעשות טור של ר"ת של אנשים, וכך להוציא מספר הטלפון ע"פ ר"ת של השמות. (במקרה שיש שני ר"ת זהים, אפשר לשנות באחד את הר"ת).גם זה אפשר לעשות עם זה
אך הבעיה היא שחייבים להקיש את כ-ל השם
רוצים?
אפשר ה-כ-להאם אי אפשר לעשות טור של ר"ת של אנשים, וכך להוציא מספר הטלפון ע"פ ר"ת של השמות. (במקרה שיש שני ר"ת זהים, אפשר לשנות באחד את הר"ת).גם זה אפשר לעשות עם זה
אך הבעיה היא שחייבים להקיש את כ-ל השם
רוצים?
עם (אקסל ו)ימות המשיח - השמים הם הגבול
רק צריך סיעתא דשמיא
י"ר= יעקב רבינוביץ, יחזקאל רוזנהיים, ירחמיאל רוטמן, וכו' וכו', יותר מיידי.האם אי אפשר לעשות טור של ר"ת של אנשים, וכך להוציא מספר הטלפון ע"פ ר"ת של השמות.
ואיך ידעו המאזינים איזה ר"ת בחרת, הם צריכים להקיש.(במקרה שיש שני ר"ת זהים, אפשר לשנות באחד את הר"ת).
יש כבר מוכן !
עיין כאן
עיין כאן
א. שמה לא ראיתי אפשרות של חיפוש לפי טלפון רק הפוך.
ב. למי שהבין טוב מה הולך פה (וכן במודול ההפוך אלפון קהילתי), יהיה לו יותר קל וקצר להכניס את רשימת המספרים והפרטים שלו פה מאשר שם שצריך להכניס אחד אחד.(רק ששם אולי אמור לזהות גם חלק מהשם)
ג. לא הצלחתי להקיש שם, הכנסתי שם וניסיתי את כל האפשרויות ולא הביא לי.
אולי אתה יודע איך שיטת ההקשה במוקד החרדי?
(אני חושב שהמודול הזה ממש כמעט מושלם ולא הולך לוותר עליו כ"כ מהר).
ב. למי שהבין טוב מה הולך פה (וכן במודול ההפוך אלפון קהילתי), יהיה לו יותר קל וקצר להכניס את רשימת המספרים והפרטים שלו פה מאשר שם שצריך להכניס אחד אחד.(רק ששם אולי אמור לזהות גם חלק מהשם)
ג. לא הצלחתי להקיש שם, הכנסתי שם וניסיתי את כל האפשרויות ולא הביא לי.
אולי אתה יודע איך שיטת ההקשה במוקד החרדי?
(אני חושב שהמודול הזה ממש כמעט מושלם ולא הולך לוותר עליו כ"כ מהר).
כוונתי, כמו שתי רשימות תפוצות, קודם כל מקישים את הר"ת, ואח"כ המערכת אומר שיש כמה, אז מקישים שני אותיות ראשונות של שם משפחה ו\או של שם הפרטי.י"ר= יעקב רבינוביץ, יחזקאל רוזנהיים, ירחמיאל רוטמן, וכו' וכו', יותר מיידי.האם אי אפשר לעשות טור של ר"ת של אנשים, וכך להוציא מספר הטלפון ע"פ ר"ת של השמות.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 0 אורחים