שלום
רציתי לדעת האם בקובץ הקראת טקסט יש אפשרות להגדיר השמעת תאריך לועזי ?
הקראת טקסט
Re: הקראת טקסט
בשלוחת הקראת טקסט יש הגדרת מעבר למאזין לשלוחה אחרת, אז אפשר לעשות מעבר לשלוחת שמיעת תאריך לועזי (אפשר אח"כ עוד שלוחת הקראת טקסט להמשך הקראה למי שעבר את התאריך)
קודם תודה
אבל נראה לי שאתה מתכווין להקראת תאריך של אותו זמן אני מדבר בקובץ הקראה כלומר שאני כותב תאריך לועזי והוא יקריא את מה שאני כותב
אבל נראה לי שאתה מתכווין להקראת תאריך של אותו זמן אני מדבר בקובץ הקראה כלומר שאני כותב תאריך לועזי והוא יקריא את מה שאני כותב
מה הבעיה תכתוב את המספרים אפשר חודש גם במילים כמו שכתוב שם ההוראות בדיוק (ותוסיף בעברית ל בין היום לחודש (אולי צריך לֶה עם סגול) ואם אתה מעוניין גם "שנת" לפני השנה)
אגב אתה יכול להעביר לשלוחה מסויימת לפי זיהוי הטלפון
שני הפתרונות טובים להודעה חד פעמית אבל כשצריך להעביר כמויות גדולות של חומר זה לא מהוה פטרון
אני יסביר
א. יש בעיה שאני מעתיק מקובץ אקסל גדול והתאריך מופיע בספרות הוא יקרא אותו לדוגמא 12/12/18 שתים עשרה שתים עשרה שמונה עשרה, יש אפשרות באקסל לשנות את החודש למילים אבל אני לא יוכל להוסיף מעבר לזה נכון שידני אני יכול לשנות אחד אחד אבל כשמדובר בכמות גדולה זה קשה מאוד.
א. יש בעיה שאני מעתיק מקובץ אקסל גדול והתאריך מופיע בספרות הוא יקרא אותו לדוגמא 12/12/18 שתים עשרה שתים עשרה שמונה עשרה, יש אפשרות באקסל לשנות את החודש למילים אבל אני לא יוכל להוסיף מעבר לזה נכון שידני אני יכול לשנות אחד אחד אבל כשמדובר בכמות גדולה זה קשה מאוד.
יש באקסל החלפה של מילים תחליף כל מקום שכתוב /18 שיחליף ב2018 (עם רווח לפני) ואח"כ תחליף את כל ה/ שנשאר (שזה בין היום לתאריך) באות ל או ב (12 ל 12 2018) תבדוק איך הוא מקריא אולי צריך לנקד עם סגול את הלמד או לכתוב לֶה.
זה רעיון יפה עוד לא ניסיתי אבל עדיין תיהיה בעיה לדוגמא תאריך כזה 14/3/18 הוא יקריא ארבע עשרה לשלוש שמונה עשרה כלומר מספר חד סיפרתי הוא יקריא שלו במקום שלישי.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 5 אורחים