אני רוצה לפתוח קו משפחתי לעדכונים, ורק מנהל הקו יכול להשאיר הודעות.
האם וועדת הרבנים, לפי הפרוטוקול מאשרת כאלו דברים, או משהו דומה?
האם וועדת הרבנים מאשרת בלוג פון
Re: האם וועדת הרבנים מאשרת בלוג פון
וועדת הרבנים בעיקרון לא מאשרת כ-ל-ו-ם
-
כבוד הרב אאד, שעוזר כל כך הרבה כאן ובכל מקום, במחילת כבוד תורתו, היה לי מערכת מכירות שנחסמה באחד הגלים, שלחתי טופס רגיל במייל לועדה דרך ימות, והקו נפתח, אז רק לעדכן את הציבור, שקווים שאין בהם בעיה בכלל נפתחים ללא בעיה.וועדת הרבנים בעיקרון לא מאשרת כ-ל-ו-ם
אז רק אחזור על שאלתי:
אני רוצה לפתוח קו משפחתי לעדכונים, ורק מנהל הקו יכול להשאיר הודעות.
האם וועדת הרבנים, לפי הפרוטוקול מאשרת כאלו דברים, או משהו דומה?
טופס זה הינו לפי ההנחיות לפתיחת קו שניתנו על ידי ועדת הרבנים לענייני תקשורת.
ואתה רוצה שיהיה עידכונים [צינתוקים]הצהרת והתחייבות בעל הקו:
ידוע לי כי הועדה אינה ממליצה לאף חוג/קהילה/חסידות לפתוח קו טלפוני כלל, ואין ב"אי חסימת הקו" כל אישור או גושפנקא לקו זה.
אני מתחייב לא להפעיל בקו חדשות, שירים ובדיחות כלל.
אני מתחייב שלא תהיה אפשרות למאזינים להשאיר הודעות שישמעו לציבור בצורה אוטומטית.
אני מתחייב שלא לעשות פרסום על הקו בצורה של צלצול לטלפונים. [צינטוקים]
אני מתחייב שאופי הקו לא יהיה פנאי תרבות ובילוי.
-
תודה הרב אאד.טופס זה הינו לפי ההנחיות לפתיחת קו שניתנו על ידי ועדת הרבנים לענייני תקשורת.ואתה רוצה שיהיה עידכונים [צינתוקים]הצהרת והתחייבות בעל הקו:
ידוע לי כי הועדה אינה ממליצה לאף חוג/קהילה/חסידות לפתוח קו טלפוני כלל, ואין ב"אי חסימת הקו" כל אישור או גושפנקא לקו זה.
האם יש כאן מישהו שמפעיל בלוג פון מאושר ע"י הוועדה?
כי גם לפי הנ"ל זה לא בעייתי, כי הקו הוא לא "חדשות -נייעס", זה לא צינתוק אלא הוא אומר יש לך הודעה חדשה, וזה מחייב הרשמה, ואם אתה לא מאשר אז לא תקבל יותר צינתוקים , אז לכאורה זה לא עונה להגדרה צינתוקים.
הא?
הוא לא רוצה לעשות פרסום על הקו, אלא...טופס זה הינו לפי ההנחיות לפתיחת קו שניתנו על ידי ועדת הרבנים לענייני תקשורת.ואתה רוצה שיהיה עידכונים [צינתוקים]הצהרת והתחייבות בעל הקו:
וחדשות שניסית להדגיש, הכוונה כמובן לחדשות מהעולם הגדול, ולא כאלו חדשות, כי גם שיעורי תורה הם חדשות.... ודו"קהוא אומר יש לך הודעה חדשה, וזה מחייב הרשמה, ואם אתה לא מאשר אז לא תקבל יותר צינתוקים , אז לכאורה זה לא עונה להגדרה צינתוקים.
הא?
טוב
סליחה
לא אמרתי כלום
אתם יודעים מה
וועדת הרבנים שמחה על כל בלוגפון שנפתח
והיא בשום אופן לא תחסום אותו
...
סליחה
לא אמרתי כלום
אתם יודעים מה
וועדת הרבנים שמחה על כל בלוגפון שנפתח
והיא בשום אופן לא תחסום אותו
...
גם אני מצטרף, גם לי היה אותו סיפורכבוד הרב אאד, שעוזר כל כך הרבה כאן ובכל מקום, במחילת כבוד תורתו, היה לי מערכת מכירות שנחסמה באחד הגלים, שלחתי טופס רגיל במייל לועדה דרך ימות, והקו נפתח, אז רק לעדכן את הציבור, שקווים שאין בהם בעיה בכלל נפתחים ללא בעיה.וועדת הרבנים בעיקרון לא מאשרת כ-ל-ו-ם
[/color][/b][/size]
-
איזה סיפור היה לך?גם אני מצטרף, גם לי היה אותו סיפורכבוד הרב אאד, שעוזר כל כך הרבה כאן ובכל מקום, במחילת כבוד תורתו, היה לי מערכת מכירות שנחסמה באחד הגלים, שלחתי טופס רגיל במייל לועדה דרך ימות, והקו נפתח, אז רק לעדכן את הציבור, שקווים שאין בהם בעיה בכלל נפתחים ללא בעיה.וועדת הרבנים בעיקרון לא מאשרת כ-ל-ו-ם
[/color][/b][/size]
היה לי מערכת מכירות שנחסמה באחד הגלים, שלחתי טופס רגיל במייל לועדה דרך ימות, והקו נפתח,איזה סיפור היה לך?גם אני מצטרף, גם לי היה אותו סיפורכבוד הרב אאד, שעוזר כל כך הרבה כאן ובכל מקום, במחילת כבוד תורתו, היה לי מערכת מכירות שנחסמה באחד הגלים, שלחתי טופס רגיל במייל לועדה דרך ימות, והקו נפתח, אז רק לעדכן את הציבור, שקווים שאין בהם בעיה בכלל נפתחים ללא בעיה.
[/color][/b][/size]
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 56 אורחים