21 ש"ח - ופותרים לחלוטין את חסימות המערכות בימות המשיח

סביר למדי

21 ש"ח - ופותרים לחלוטין את חסימות המערכות בימות המשיח

שליחהעל ידי סביר למדי » 16:05 10/12/2018

יש פתרון שעשיתי לעצמי, ולעוד כמה חברים.
אני חושב שכדאי לשתף את חברי הפורום.
הזמנתי מספר וירטואלי בבזק, כמו שמוסבר כאן: https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=8&t=3877
אחרי שניידתי את הקו לימות המשיח, הגדרתי בשלוחה הראשית של הקו שניידתי את ההגדרות האלו: https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=8&t=3923

קוד: בחירת הכל

type=private_did
private_did_admin=050123456
וזהו - אין יותר חסימות של מערכות ימות המשיח, דרך המספר שניידתי הכל עובד תקין וללא אף חסימה.
העלות היתה 17 ש"ח של המספר הוירטואלי מבזק + 4 ש"ח תשלום על הימים שהמספר היה בבזק עד שהוא נוייד.
ואפילו קיבלתי את המתנה של 200 יחידות שיחה..

111

Re: 21 ש"ח - ופותרים לחלוטין את חסימות המערכות בימות המשיח

שליחהעל ידי 111 » 16:24 10/12/2018

ועדת הרבנים מסוגלים לחסימה גם מספרים כאלו
לי יש קו (...023011) ו ....!! וחסמה

סביר למדי

שליחהעל ידי סביר למדי » 16:39 10/12/2018

נציגי ימות המשיח כבר הסבירו לי
02-30 זה שייך לטווחים העסקיים של חברת הוט
כנראה קיבלת את המספר דרך ימות המשיח.
כשאתה מקבל מספר וירטואלי מבזק, זה שייך לטווחים הפרטיים שהסיכוי שיחסם הוא מאד מאד נמוך.

zxc

שליחהעל ידי zxc » 23:50 10/12/2018

כשאתה מקבל מספר וירטואלי מבזק, זה שייך לטווחים הפרטיים שהסיכוי שיחסם הוא מאד מאד נמוך.
כך עובדת השיטה. כל מספר טלפון, שחברת סלקום או גולן מזהות כקו תוכן, את זה הם מזהים באמצעות מספר שיחות בו זמנית לאותו קו ובעוד טכניקות שונות ופרמטרים שונים, אחת דינו להיחסם. בכלל לא משנה מה הקו הזה מכיל. שיעורי תורה או מידע על לוויות, מידע על מזג אוויר או על שמחות, כל טלפון שהוא תוכן, כלומר: כל טלפון שלוקח כסף לחברת סלקום, אחת דינו להיחסם

אאד
יצירת קשר:

שליחהעל ידי אאד » 00:14 11/12/2018

גם לי יש מספר 03-77xxxxx ונחסם לי
אך שלחתי טופס וזה נפתח
רק בסלקום עדיין חסום

חוות דעת

שליחהעל ידי חוות דעת » 07:45 11/12/2018

הזמנתי מספר וירטואלי בבזק, כמו שמוסבר כאן: https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=8&t=3877
אחרי שניידתי את הקו לימות המשיח, הגדרתי בשלוחה הראשית של הקו שניידתי את ההגדרות האלו: https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=8&t=3923

type=private_did
וזהו - אין יותר חסימות של מערכות ימות המשיח, דרך המספר שניידתי הכל עובד תקין וללא אף חסימה.
העלות היתה 17 ש"ח של המספר הוירטואלי מבזק + 4 ש"ח תשלום על הימים שהמספר היה בבזק עד שהוא נוייד.
אולי יועיל מישהו להסביר, איך זה קשור לענין של חסימות.
לפי הבנתי הדלה, מי שמשתמש במודול המוצע, מגיע ישירות לטלפון אישי שלי, מה זה קשור למספר מערכת שמנוייד מבזק?

גבאי

שליחהעל ידי גבאי » 15:44 11/12/2018

type=private_did
אולי יועיל מישהו להסביר, איך זה קשור לענין של חסימות.
לפי הבנתי הדלה, מי שמשתמש במודול המוצע, מגיע ישירות לטלפון אישי שלי, מה זה קשור למספר מערכת שמנוייד מבזק?
ההסבר הוא שועדת הרבנים עושה חסימות בכמה אופנים האופן הקלאסי שהם פשוט מתלבשים על קומות שלמות של מספרים שמתחילים לדוגמא ב0795 או כל קומת מספרים שהיא של קווי תוכן ולכן הכל נחסם בלי שום הבחנה (מלבד אם קיבלת אישור מועדת הרבנים שאז המספר שלך לא נחסם)
אי לכך אם אתה פותח קו וירטואלי של בזק ומנייד אותו למערכת של ימות המשיח (במערכת אתה משתמש במודול הנ"ל בשביל להפנות את זה לקו שיש לך) מאוד לא מצוי שועדת הרבנים תחסום לך את הקו.
אמנם יש עוד נתונים שבהם ועדת הרבנים חוסמת כגון אם המחשב שלהם מזהה מספר שיחות יוצאות לאותו קו בהכרח שהוא קו תוכן והוא נחסם. (בשביל זה נועדה ההמצאה של מספר אישי שבו כל כמה אנשים מחייגים ממספר שונה והמחשב שלהם לא מזהה קו תוכן)
ולכן זה לא פיתרון מושלם אלא רק לבעיה כשהם פתאום משתוללים וחוסמים את כל הקווים (למשל לפני כמה ימים הם חסמו קרוב לחצי מליון מספרים. ולכן כרגע אין (כמעט) לימות המשיח מספרים להקצאה שפתוחים בקומה הכשרה.)
בהצלחה

חוות דעת

שליחהעל ידי חוות דעת » 21:28 11/12/2018

אי לכך אם אתה פותח קו וירטואלי של בזק ומנייד אותו למערכת של ימות המשיח (במערכת אתה משתמש במודול הנ"ל בשביל להפנות את זה לקו שיש לך) מאוד לא מצוי שועדת הרבנים תחסום לך את הקו.
לא הבנתי עדיין, מדוע אני צריך מודול הזה, אני יכול לנייד קו מבזק, ואז הם לא מכירים שהמספר הזה הוא קו תוכן.
אתה מתכוין לומר, שאם במודול אני מגדיר את הקו המנויד לבזק, ומספר המערכת חסומה, עדיין מי שיתקשר למספר המערכת המקורי יגיע למערכת, כי זה מוגדר להפניה לקו וירטואלי?

גבאי

שליחהעל ידי גבאי » 07:30 12/12/2018

לא הבנתי עדיין, מדוע אני צריך מודול הזה, אני יכול לנייד קו מבזק, ואז הם לא מכירים שהמספר הזה הוא קו תוכן.
אתה מתכוין לומר, שאם במודול אני מגדיר את הקו המנויד לבזק, ומספר המערכת חסומה, עדיין מי שיתקשר למספר המערכת המקורי יגיע למערכת, כי זה מוגדר להפניה לקו וירטואלי?
לא
סה"כ מי שיש לו כבר מערכת פעילה והוא לא רוצה להעביר את כל המערכת המקורית למערכת חדשה אז מה יעזור לו לנייד את הקו מבזק לימות המשיח עדין זה ינויד למערכת חדשה. ובכדי לשייך למערכת הישנה שיש לו הוא משתמש במודול. (אלא א"כ יש אפשרות לנייד את הקו מבזק למערכת שכבר קימת? אולי זה אפשרי אין לי מושג)

חוות דעת

שליחהעל ידי חוות דעת » 08:52 12/12/2018

לא
סה"כ מי שיש לו כבר מערכת פעילה והוא לא רוצה להעביר את כל המערכת המקורית למערכת חדשה אז מה יעזור לו לנייד את הקו מבזק לימות המשיח עדין זה ינויד למערכת חדשה. ובכדי לשייך למערכת הישנה שיש לו הוא משתמש במודול. (אלא א"כ יש אפשרות לנייד את הקו מבזק למערכת שכבר קימת? אולי זה אפשרי אין לי מושג)
ברור שאפשר לשייך קו מנוייד למערכת קיימת, למה לא. אתה אולי מתכוין לשאול אם אפשר לשייך קו מנוייד למערכת חסומה, גם זה אינני רואה שום סיבה שלא.
ובכלל - אני חוזר לענין ה'מודול' - מה הבעיה לפתוח מערכת חדשה, ולעשות בשלוחה הראשית הפניה למערכת הישנה. אני לא מבין, מה התועלת כאן במודול ספציפי ההוא?

חזור אל “שאלות משתמשים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 35 אורחים