בקשה מימות המשיח לאור גל החסימות האלים והתוקפני של ועדת הרבנים

Moshe men

Re: בקשה מימות המשיח לאור גל החסימות האלים והתוקפני של ועדת הרבנים

שליחהעל ידי Moshe men » 17:07 10/12/2018

ישבתי וחשבתי דקות ארוכות איזה ''הוצאות'' יכולות להיות לוועדת הרבנים שבגינן הוועדה מקבלת כל חודש סכום כסף עבור כל מנוי כשר. לא הצלחתי למצוא רעיון.
מישהו יכול לעזור?

111

שליחהעל ידי 111 » 17:19 10/12/2018

השאילתה היא מדוע בחברות אחרות לא יש כ"כ גל החסימות
אולי יש מישהו גם הסכם ביניהם ???

054

שליחהעל ידי 054 » 17:35 10/12/2018

הם גם חסמו מידע לכל שזה בכלל לא קשור לא לימות וכמובן לא לפורטל וכן מיזה פון וכו'
פשוט לא איכפת להם מכלום (כנראה הם לבד מחזיקים סמרטפונים ויש להם את כל הפליקציות והם מסתדרים בלי זה)
דרך אגב מישהוא שיש לו חנות כשירה סיפר לי שהוריד את ההכשר בגלל שלא אישרו לו להכניס איזה סוג פלפון מחשבונות פוליטי
ובמערכת שלהם במס' 025381858 שלוחה 3 עדיין שומעים אותו כחנות כשירה פשוט לא איכפת להם מכלווום

מתעניין

שליחהעל ידי מתעניין » 20:54 10/12/2018

נחסמים גם קוי שיעורי תורה שלא עשו שום צינטוקים
גם קווי בלוק פון ללא גישה לפורטל
ומה עם קול כשר למה שם לא נחסם?
התקשרתי אליהם עכשיו לברר אם זה נכון מה שטוען כאן אדון קצין,
מוזר.
שלמה קצין הוא שלמה סובל כמבואר לכל בר שכל
עין כאן

קימבוניישן

שליחהעל ידי קימבוניישן » 20:57 10/12/2018

אני בדרך כלל לא מתערב בדיונים בנושאים כאלו אבל כאן ראיתי צורך להבהיר:

מידי פעם ישנם כאלו שטוענים - החסימות בגלל הצינטוקים, אחרים טוענים החסימות בגלל קו במערכה, אך המציאות הכואבת היא שלא צינטוקים, ולא קו במערכה הם הגורמים לחסימות.
אותם עסקנים שהשתלטו ופועלים בשמה של עמותת ועדת הרבנים מידי פעם מתעתעים בציבור בתרוצי שווא להצדיק את הפגיעה הרבה בציבור, ושולחים אותם למשימות שאין בינם ובין פתרון הבעיה מאומה.
במידה ואכן הם היו מודיעים באופן רישמי שבמידה וקו במערכה ירד מפורטל התוכן יגמרו החסימות, אני בטוח שהיינו מגיעים להסדר מוסכם כל שהוא עם מנהלי הקו ופותרים את הבעיה. אבל לצערנו מדובר על עוד אמתלא של אותם עסקנים, וברור כשמש שבמידה ואכן נוריד את קו במערכה (אגב, אפליה בגלל דעות פוליטיות אסורה לפי החוק) מיד ימצא התירוץ החדש..

ישנם כמה עובדות שחשוב שהציבור ידע.
1 - חברות התקשורת משלמות מאות אלפי ש"ח לעסקנים מטעם ועדת הרבנים לעניני תקשורת - ראו בנושא זה את העמוד האחרון של הסכם גולן טלקום עם ועדת הרבנים:
https://drive.google.com/file/d/1sN6Q77 ... 2oUU_/view
2 - רשם העמותות קבע שיש חשש שהכספים המשולמים מחברות התקשורת לועדת הרבנים (מאות אלפי ש"ח בשנה) למעשה נגנבים ומוברחים מהעמותה בניגוד לחוק לכיסים של אותם עסקנים. ראו את הדו"ח המלא כאן:
https://drive.google.com/file/d/1KKdF47 ... ywAcg/view
3 - כל חסימה של קו על ידי העסקנים, חוסכת את עלות השיחות לחברת התקשורת (כן, אותה חברת תקשורת שמשלמת את הכספים שיש חשש שמוברחים לכיסים של אותם עסקנים.

האם יש קשר בין שלשת הסעיפים? לא יודע, שכל אחד יבין מה שהוא רוצה להבין.
שימו לב חברת ימות! המספר החדש של יונתן לבקוביץ הוא 0527111373 והמספר הביתי הוא 025002231

קביעתא
יצירת קשר:

שליחהעל ידי קביעתא » 00:35 11/12/2018

לי מפריע שאנשים לא יודעים עובדות
כשספרתי לאנשים את עובדות הוועדה (ולהיפך לפעמים אנשים עוד מצדיקים אותם), אז הם אומרים בגלל ימות המשיח אנחנו מקבלים כל יום לפחות 5 שיחות ספאם, אז זה מה שקורה, אז אני שואל מה עם הקו שאני מפעיל ? אהה אתה צודק...
ועוד ועוד

קימבוניישן

שליחהעל ידי קימבוניישן » 22:21 13/12/2018

אני בדרך כלל לא מתערב בדיונים בנושאים כאלו אבל כאן ראיתי צורך להבהיר:

מידי פעם ישנם כאלו שטוענים - החסימות בגלל הצינטוקים, אחרים טוענים החסימות בגלל קו במערכה, אך המציאות הכואבת היא שלא צינטוקים, ולא קו במערכה הם הגורמים לחסימות.
אותם עסקנים שהשתלטו ופועלים בשמה של עמותת ועדת הרבנים מידי פעם מתעתעים בציבור בתרוצי שווא להצדיק את הפגיעה הרבה בציבור, ושולחים אותם למשימות שאין בינם ובין פתרון הבעיה מאומה.
במידה ואכן הם היו מודיעים באופן רישמי שבמידה וקו במערכה ירד מפורטל התוכן יגמרו החסימות, אני בטוח שהיינו מגיעים להסדר מוסכם כל שהוא עם מנהלי הקו ופותרים את הבעיה. אבל לצערנו מדובר על עוד אמתלא של אותם עסקנים, וברור כשמש שבמידה ואכן נוריד את קו במערכה (אגב, אפליה בגלל דעות פוליטיות אסורה לפי החוק) מיד ימצא התירוץ החדש..

ישנם כמה עובדות שחשוב שהציבור ידע.
1 - חברות התקשורת משלמות מאות אלפי ש"ח לעסקנים מטעם ועדת הרבנים לעניני תקשורת - ראו בנושא זה את העמוד האחרון של הסכם גולן טלקום עם ועדת הרבנים:
https://drive.google.com/file/d/1sN6Q77 ... 2oUU_/view
2 - רשם העמותות קבע שיש חשש שהכספים המשולמים מחברות התקשורת לועדת הרבנים (מאות אלפי ש"ח בשנה) למעשה נגנבים ומוברחים מהעמותה בניגוד לחוק לכיסים של אותם עסקנים. ראו את הדו"ח המלא כאן:
https://drive.google.com/file/d/1KKdF47 ... ywAcg/view
3 - כל חסימה של קו על ידי העסקנים, חוסכת את עלות השיחות לחברת התקשורת (כן, אותה חברת תקשורת שמשלמת את הכספים שיש חשש שמוברחים לכיסים של אותם עסקנים.

האם יש קשר בין שלשת הסעיפים? לא יודע, שכל אחד יבין מה שהוא רוצה להבין.
שימו לב חברת ימות! המספר החדש של יונתן לבקוביץ הוא 0527111373 והמספר הביתי הוא 025002231
לא להאמין! פתחו לי את הקו. לא הפסקתי. ידעתי שזה אפשרי. יונתן לבקוביץ פתח לי בכבודו ובעצמו. אם קצת הפעלת כח חוקי טירטורים שכל ולשגע בסוף זה עוזר. לא להתייאש ולא לפחד ותמיד להאמין שזה אפשרי. תודה לכולם וגם.... ללבקוביץ

הבוס הגדול

שליחהעל ידי הבוס הגדול » 00:15 14/12/2018

קימבוניישן, לטובת כלל הציבור נשמח לפירוט מלא מלא של כל התהליך שעברת איתו, וכמובן למה מיועד הקו שלך.
תודה רבה

קביעתא
יצירת קשר:

שליחהעל ידי קביעתא » 22:11 15/12/2018

קיבלתי מספר חדש, עדיין לא פורסם וחסום בסלקום !
(קו קהילה)

שלמה קצין

שליחהעל ידי שלמה קצין » 21:18 22/12/2018

אנחנו כבר מתקרבים ל60 חתימות על העצומה.
מי שרוצה להצטרף [בעל מערכת בלבד!] - נא ליצור בדחיפות קשר עם המייל המצורף למעלה.

חזור אל “שאלות משתמשים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 27 אורחים