בקשה מימות המשיח לאור גל החסימות האלים והתוקפני של ועדת הרבנים
Re: בקשה מימות המשיח לאור גל החסימות האלים והתוקפני של ועדת הרבנים
חושבני שנצטרך להתארגן להחתמת עצומה לחברת ימות המשיח בבקשה להסיר את קו במערכה מפורטל התוכן. לא אכפת לי שהקו הזה ימשיך וישגשג, אפילו אתרום להם מאות יחידות שיחה ובלבד שבפורטל הם לא יהיו. מי שמוכן לחתום על עצומה נא לשלוח למייל w300404@gmail.com
אני מוכן לארגן עצומה שהקו הזה ימשיך להיות בפורטל התוכן.חושבני שנצטרך להתארגן להחתמת עצומה לחברת ימות המשיח בבקשה להסיר את קו במערכה מפורטל התוכן. לא אכפת לי שהקו הזה ימשיך וישגשג, אפילו אתרום להם מאות יחידות שיחה ובלבד שבפורטל הם לא יהיו. מי שמוכן לחתום על עצומה נא לשלוח למייל w300404@gmail.com
לא יקום ולא יהיה. אין לי שום עניין בקו הזה ואני גם לא מאזין לו, אבל אסור להסכים לזה שמישהו יחליט שקו מסויים מעצבן אותו וכל עוד הוא נמצא בפורטל התוכן אז יחסמו את הפורטל.
אני מבקש להרגיע את הרוחות
נא לשמור על הפורום נקי מספאם וויכוחים...
נא לשמור על הפורום נקי מספאם וויכוחים...
זה לא מעצבן אותו זה פשוט פסול עכ"פ לדעת אותם רבנים של ועדת התקשורת.אני מוכן לארגן עצומה שהקו הזה ימשיך להיות בפורטל התוכן.חושבני שנצטרך להתארגן להחתמת עצומה לחברת ימות המשיח בבקשה להסיר את קו במערכה מפורטל התוכן. לא אכפת לי שהקו הזה ימשיך וישגשג, אפילו אתרום להם מאות יחידות שיחה ובלבד שבפורטל הם לא יהיו. מי שמוכן לחתום על עצומה נא לשלוח למייל w300404@gmail.com
לא יקום ולא יהיה. אין לי שום עניין בקו הזה ואני גם לא מאזין לו, אבל אסור להסכים לזה שמישהו יחליט שקו מסויים מעצבן אותו וכל עוד הוא נמצא בפורטל התוכן אז יחסמו את הפורטל.
ב"ה כבר יש כמה חתימות, נשמח מאד בכל אחד ואחד שיצטרף, נא להזדרז לשלוח למייל w300404@gmail.com
-
די חברים,
כאמור, לא יעזרו שום הטרדות, למדומיינים שחושבים שזה יעזור במשהו כבר מילתי אמורה שכנראה הם לא מכירים את הזן שעליו נמנה יונתן וחביריו... אין זיכוי שמשהו יזוז בכזו צורה.
אך כן יש סיכוי שככל שיהיו יותר הטרדות הוא יכנס למאבק, וידו תמיד על העליונה. זה המציאות.
מי שבאמת חשוב לו, אז שיקבע איתו פגישה. או ילך לדבר איתו, או יעלה אליו עם עוד כמה אנשים.
ומי שלא מוכן לטרוח, אז אומנם זה שערוריה, אבל מכיוון שזה המצב עדיף ליישר קו, ולא ללכת 'דוך' ראש בקיר ורק לזעום.
זהירות על הלב שלכם...
ולא, לפי האמור לא יעזור להוריד שום קו שהוא, כי אח"כ יבוא הקו הבא, וזה לא באמת רציני...
חבל על הזמן שאתה משקיע בעצומות.
תשלח עצומות לפוטין על כיבוש קרים, הסברא אומרת שזה יועיל יותר.
להזכירכם: סוף זמן אכילת סופגניות היום ב 4:42...
כאמור, לא יעזרו שום הטרדות, למדומיינים שחושבים שזה יעזור במשהו כבר מילתי אמורה שכנראה הם לא מכירים את הזן שעליו נמנה יונתן וחביריו... אין זיכוי שמשהו יזוז בכזו צורה.
אך כן יש סיכוי שככל שיהיו יותר הטרדות הוא יכנס למאבק, וידו תמיד על העליונה. זה המציאות.
מי שבאמת חשוב לו, אז שיקבע איתו פגישה. או ילך לדבר איתו, או יעלה אליו עם עוד כמה אנשים.
ומי שלא מוכן לטרוח, אז אומנם זה שערוריה, אבל מכיוון שזה המצב עדיף ליישר קו, ולא ללכת 'דוך' ראש בקיר ורק לזעום.
זהירות על הלב שלכם...
ולא, לפי האמור לא יעזור להוריד שום קו שהוא, כי אח"כ יבוא הקו הבא, וזה לא באמת רציני...
חבל על הזמן שאתה משקיע בעצומות.
תשלח עצומות לפוטין על כיבוש קרים, הסברא אומרת שזה יועיל יותר.
להזכירכם: סוף זמן אכילת סופגניות היום ב 4:42...
אני קורא לכל בעלי המערכות שנושא החסימות מטריד אותם לשלוח מייל להחתמה לכתובת הנ"ל (w300404@gmail.com), זה חשוב מאד, לפי המידע שבידי זה זה וד"ל.
אתה כל כך מצחיק... באמת אתה חושב שמה שמפריע לוועדה זה רק הקו הנ''ל??אני קורא לכל בעלי המערכות שנושא החסימות מטריד אותם לשלוח מייל להחתמה לכתובת הנ"ל (w300404@gmail.com), זה חשוב מאד, לפי המידע שבידי זה זה וד"ל.
ונניח שכן, למה להכנע לסחטנות. זה מתחיל פה ואתה לא תדע איפה זה ייגמר.
החסינות לא אמורות להפריע לאף אחד. יש קו שדרכו אפשר להוציא מספר אישי לכל מערכת שתחפוץ.
ובכלל לדעתי הגיע הזמן שבכל קו תוכן של ימות המשיח יהיה מקש, כוכבית לדוגמא, שבו יהיה אפשר להוציא מספר אישי לכל מערכת שבעולם.
אני מסכים איתך שאולי זה לא כ"כ גרוע מצד כמות המאזינים, אבל כשמדברים על קווי שיעורי תורה וזמני תפילות שסתם ככה נחסמים על ידי ועדת רבנים - זה משהו שגורם לאלפי מאזינים לחשוב שהקו הזה פסול ולא לשמוע אותו יותר.אתה כל כך מצחיק... באמת אתה חושב שמה שמפריע לוועדה זה רק הקו הנ''ל??אני קורא לכל בעלי המערכות שנושא החסימות מטריד אותם לשלוח מייל להחתמה לכתובת הנ"ל (w300404@gmail.com), זה חשוב מאד, לפי המידע שבידי זה זה וד"ל.
ונניח שכן, למה להכנע לסחטנות. זה מתחיל פה ואתה לא תדע איפה זה ייגמר.
החסינות לא אמורות להפריע לאף אחד. יש קו שדרכו אפשר להוציא מספר אישי לכל מערכת שתחפוץ.
ובכלל לדעתי הגיע הזמן שבכל קו תוכן של ימות המשיח יהיה מקש, כוכבית לדוגמא, שבו יהיה אפשר להוציא מספר אישי לכל מערכת שבעולם.
אבל האמת שגם בלי זה הרי כל אחד יודע שרוב העולם אין להם כח להתעסק עם מספרים אישיים שיום אחד פתוחים ולמחרת נחסמים, אם תתן להם קו פתוח הם יאזינו ואם לא אז לא.
אתה יודע על קו שיעורי תורה אחד שנחסם בלי סיבה? כי אם זה נחסם כנראה שהוא צינתק ולכן נחסם, וטוב שכך. לא שמעתי על קו תורני שלא מצנתק ומטריד שנחסם.
הפיתרון הכי פשוט זה לא להתייחס לחסימות, ומי שבאמת מעוניין לשמוע קו מסויים שיוציא מספר אישי, לי יש הרבה מספרים אישיים וזה כמעט לא נחסם, אולי פעם בכמה חודשים.
וכמובן שלעזוב את חברת גולן טלקום.
הפיתרון הכי פשוט זה לא להתייחס לחסימות, ומי שבאמת מעוניין לשמוע קו מסויים שיוציא מספר אישי, לי יש הרבה מספרים אישיים וזה כמעט לא נחסם, אולי פעם בכמה חודשים.
וכמובן שלעזוב את חברת גולן טלקום.
-
- הנהלה ראשית
אני בדרך כלל לא מתערב בדיונים בנושאים כאלו אבל כאן ראיתי צורך להבהיר:
מידי פעם ישנם כאלו שטוענים - החסימות בגלל הצינטוקים, אחרים טוענים החסימות בגלל קו במערכה, אך המציאות הכואבת היא שלא צינטוקים, ולא קו במערכה הם הגורמים לחסימות.
אותם עסקנים שהשתלטו ופועלים בשמה של עמותת ועדת הרבנים מידי פעם מתעתעים בציבור בתרוצי שווא להצדיק את הפגיעה הרבה בציבור, ושולחים אותם למשימות שאין בינם ובין פתרון הבעיה מאומה.
במידה ואכן הם היו מודיעים באופן רישמי שבמידה וקו במערכה ירד מפורטל התוכן יגמרו החסימות, אני בטוח שהיינו מגיעים להסדר מוסכם כל שהוא עם מנהלי הקו ופותרים את הבעיה. אבל לצערנו מדובר על עוד אמתלא של אותם עסקנים, וברור כשמש שבמידה ואכן נוריד את קו במערכה (אגב, אפליה בגלל דעות פוליטיות אסורה לפי החוק) מיד ימצא התירוץ החדש..
ישנם כמה עובדות שחשוב שהציבור ידע.
1 - חברות התקשורת משלמות מאות אלפי ש"ח לעסקנים מטעם ועדת הרבנים לעניני תקשורת - ראו בנושא זה את העמוד האחרון של הסכם גולן טלקום עם ועדת הרבנים:
https://drive.google.com/file/d/1sN6Q77 ... 2oUU_/view
2 - רשם העמותות קבע שיש חשש שהכספים המשולמים מחברות התקשורת לועדת הרבנים (מאות אלפי ש"ח בשנה) למעשה נגנבים ומוברחים מהעמותה בניגוד לחוק לכיסים של אותם עסקנים. ראו את הדו"ח המלא כאן:
https://drive.google.com/file/d/1KKdF47 ... ywAcg/view
3 - כל חסימה של קו על ידי העסקנים, חוסכת את עלות השיחות לחברת התקשורת (כן, אותה חברת תקשורת שמשלמת את הכספים שיש חשש שמוברחים לכיסים של אותם עסקנים.
האם יש קשר בין שלשת הסעיפים? לא יודע, שכל אחד יבין מה שהוא רוצה להבין.
מידי פעם ישנם כאלו שטוענים - החסימות בגלל הצינטוקים, אחרים טוענים החסימות בגלל קו במערכה, אך המציאות הכואבת היא שלא צינטוקים, ולא קו במערכה הם הגורמים לחסימות.
אותם עסקנים שהשתלטו ופועלים בשמה של עמותת ועדת הרבנים מידי פעם מתעתעים בציבור בתרוצי שווא להצדיק את הפגיעה הרבה בציבור, ושולחים אותם למשימות שאין בינם ובין פתרון הבעיה מאומה.
במידה ואכן הם היו מודיעים באופן רישמי שבמידה וקו במערכה ירד מפורטל התוכן יגמרו החסימות, אני בטוח שהיינו מגיעים להסדר מוסכם כל שהוא עם מנהלי הקו ופותרים את הבעיה. אבל לצערנו מדובר על עוד אמתלא של אותם עסקנים, וברור כשמש שבמידה ואכן נוריד את קו במערכה (אגב, אפליה בגלל דעות פוליטיות אסורה לפי החוק) מיד ימצא התירוץ החדש..
ישנם כמה עובדות שחשוב שהציבור ידע.
1 - חברות התקשורת משלמות מאות אלפי ש"ח לעסקנים מטעם ועדת הרבנים לעניני תקשורת - ראו בנושא זה את העמוד האחרון של הסכם גולן טלקום עם ועדת הרבנים:
https://drive.google.com/file/d/1sN6Q77 ... 2oUU_/view
2 - רשם העמותות קבע שיש חשש שהכספים המשולמים מחברות התקשורת לועדת הרבנים (מאות אלפי ש"ח בשנה) למעשה נגנבים ומוברחים מהעמותה בניגוד לחוק לכיסים של אותם עסקנים. ראו את הדו"ח המלא כאן:
https://drive.google.com/file/d/1KKdF47 ... ywAcg/view
3 - כל חסימה של קו על ידי העסקנים, חוסכת את עלות השיחות לחברת התקשורת (כן, אותה חברת תקשורת שמשלמת את הכספים שיש חשש שמוברחים לכיסים של אותם עסקנים.
האם יש קשר בין שלשת הסעיפים? לא יודע, שכל אחד יבין מה שהוא רוצה להבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] | 5 אורחים