אני רוצה להיות בטוח שהובנתי נכון:עם מה כן?עם הספק הנ"ל לא
אם אני מגדיר את המחשב למספר מערכת מסויים, אני עדיין לא יכול להתקשר לאותו מספר מערכת מהמחשב ללא תשלום?
אני רוצה להיות בטוח שהובנתי נכון:עם מה כן?עם הספק הנ"ל לא
נדמה לי שכמה לא הבינו מה זה ראוטינג IP אולי @אדד יסביראני רוצה להיות בטוח שהובנתי נכון:עם מה כן?עם הספק הנ"ל לא
אם אני מגדיר את המחשב למספר מערכת מסויים, אני עדיין לא יכול להתקשר לאותו מספר מערכת מהמחשב ללא תשלום?
אין לי מושג...נדמה לי שכמה לא הבינו מה זה ראוטינג IP אולי @אדד יסביראני רוצה להיות בטוח שהובנתי נכון:עם מה כן?
אני ינסה קצתאין לי מושג...נדמה לי שכמה לא הבינו מה זה ראוטינג IP אולי @אדד יסביראני רוצה להיות בטוח שהובנתי נכון:
אני גם לא הבנתי
אני רק יודע שip זה מזהה ולעניינינו הכוונה למזה של המחשב
והמודול הוא "חיבור - ע"י חיוג" למחשב
קוד: בחירת הכל
routing_ip=212.79.111.155
routing_extension=YYY
האם נסית לעשות הפנייה ממערכת של ימות לOVH? ואם כן, מה הIP?כל הכבוד על השיתוף, באמת עיצה מועילה מאוד
אני שוב מזכיר שאפשר לקבל קו בOVH ב4 שח לחודש עם שיחות חינם לנייחים בכל העולם
בטח שיש אפשרות אבל צריך כתובת ה-IP ו..... ה-IP וצריך להיות פתוח (רוב פעמים זה סגור)האם מישהו ניסה להפנות לקו של חברה אחרת (לא ימות) ע"י ניתוב לכתובת ה-IP של המערכת (אם יש כזאת אפשרות בכלל...) ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 5 אורחים