אם אפשר לעשות מערכת של קניות כמו אמזון אי ביי ועוד... ( וסתם כהערה ניתן לעשות על כל קנייה חיוב של x שקלים.נראה לי שכזאת מערכת תועיל מאד לציבור החרדי כי תארו לכם שבמקום להתרוצץ בין חנויות בשביל לחפש סוג של פריט שגם עולה הרבה יותר מקנייה באינטרנט הבן אדם יוכל לשבת על הטלפון ללא צורך בתורות , שעות פתיחה , מחיר מיותר, ופשוט מזמין ולאחר זמן מה ( שבוע שבועיים ) יקבל את הפריט בדואר.
וחשבתי על מערכת שתועיל לחברי הפורום לאלה שאין להם גישה תמידית לאינטרנט- מערכת שיוכלו לשמוע את ההודעות החדשות בפורום.
ותודה ענקקקקקקקקית על כל הפיתוחים!
פרוייקט חדש מאהבת ישראל • איזה מודולים/מערכות תרצו שנבנה
Re: פרוייקט חדש מאהבת ישראל • איזה מודולים/מערכות תרצו שנבנה
טלפון בכאילו - דבר שקיים בחלק מהמכשירים, המערכת תטלפן אוטומטית לאחר זמן מוגדר, כך שאפשר להגיד לחבר - יש לי שיחה חשובה.
ו'ייז פון לא מערכת שתאמר בעוד--- מטרים פנה לכיוון צפון אלא שיאמר בעוד --- מטרים פנה שמאלה--- כעת פנה שמאלה
כבר דובר על האפשרות הזאת כאן אין אפשרות כיום לקלוט איפה הטלפון נמצאו'ייז פון לא מערכת שתאמר בעוד--- מטרים פנה לכיוון צפון אלא שיאמר בעוד --- מטרים פנה שמאלה--- כעת פנה שמאלה
הוספת אפשרויות נוספות למערכת הניהול
האם אי אפשר ליצור משהו בapi?כבר דובר על האפשרות הזאת כאן אין אפשרות כיום לקלוט איפה הטלפון נמצאו'ייז פון לא מערכת שתאמר בעוד--- מטרים פנה לכיוון צפון אלא שיאמר בעוד --- מטרים פנה שמאלה--- כעת פנה שמאלה
בלי קשר למערכות ימות. תעשה איש קשר על שם "שיחה מדומה" עם המספר 1892, ועל המספר של הטלפון שלך תכתוב שלום כהן, וכשתתקשר לשיחה מדומה תקבל אחרי כמה שניות שיחה מהמספר שלך.(מקווה שעובד בכל החברות).טלפון בכאילו - דבר שקיים בחלק מהמכשירים, המערכת תטלפן אוטומטית לאחר זמן מוגדר, כך שאפשר להגיד לחבר - יש לי שיחה חשובה.
תבדוק את יבוא פון (לא מכיר אישית)אם אפשר לעשות מערכת של קניות כמו אמזון אי ביי ועוד... ( וסתם כהערה ניתן לעשות על כל קנייה חיוב של x שקלים.נראה לי שכזאת מערכת תועיל מאד לציבור החרדי כי תארו לכם שבמקום להתרוצץ בין חנויות בשביל לחפש סוג של פריט שגם עולה הרבה יותר מקנייה באינטרנט הבן אדם יוכל לשבת על הטלפון ללא צורך בתורות , שעות פתיחה , מחיר מיותר, ופשוט מזמין ולאחר זמן מה ( שבוע שבועיים ) יקבל את הפריט בדואר.
וחשבתי על מערכת שתועיל לחברי הפורום לאלה שאין להם גישה תמידית לאינטרנט- מערכת שיוכלו לשמוע את ההודעות החדשות בפורום.
ותודה ענקקקקקקקקית על כל הפיתוחים!
0795768999
האפשרות הזאת לא נמצאת לא בימות ולא api. המידע הזה נמצא רק אצל חברות הסלולר או כוחות הביטחון. לכן השבתי שאין כזאת אפשרות,האם אי אפשר ליצור משהו בapi?כבר דובר על האפשרות הזאת כאן אין אפשרות כיום לקלוט איפה הטלפון נמצאו'ייז פון לא מערכת שתאמר בעוד--- מטרים פנה לכיוון צפון אלא שיאמר בעוד --- מטרים פנה שמאלה--- כעת פנה שמאלה
-
אני חושב שצריך לבנות כזאת מערכת אבל רק לשירים ולא לסרטים ח"ו
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 9 אורחים