למה נוצרה לי תיקיות מאיליו? אני מחקתי את זה פעם אחת, ואז זה נוצרה לי עוד פעם לבד, למה?
מספרי התיקיות, זהים למספרי השלוחות ששמתי שם הגדרה של פילטער לפי רשימת תפוצה, האם זה שייך אחד לשני?
נוצרה לי תיקיות לבד!
-
Re: נוצרה לי תיקיות לבד!
יתכן שמישהו ניסה לשתף למערכת שלך לתיקיה מס' 4 וכדו' ואע"פ שאינו רשאי לשתף, אז אכן לא שיתף אבל נפתחה התיקיה שהוא הקיש.למה נוצרה לי תיקיות מאיליו? אני מחקתי את זה פעם אחת, ואז זה נוצרה לי עוד פעם לבד, למה?
מספרי התיקיות, זהים למספרי השלוחות ששמתי שם הגדרה של פילטער לפי רשימת תפוצה, האם זה שייך אחד לשני?
סיכוי קלוש להסבר הזה. כי בין האנשים הבודדים שיודעים שקיים מערכת כזו, לא מאמין שיש ביניהם אחד שיש לו הידע והיכולת לשתף קבצים.יתכן שמישהו ניסה לשתף למערכת שלך לתיקיה מס' 4 וכדו' ואע"פ שאינו רשאי לשתף, אז אכן לא שיתף אבל נפתחה התיקיה שהוא הקיש.למה נוצרה לי תיקיות מאיליו? אני מחקתי את זה פעם אחת, ואז זה נוצרה לי עוד פעם לבד, למה?
-
תשובה פשוטה,
אתה מנסה להקליט הודעות או להגדיר משהו דרך הניהול הטלפוני ובטעות הקשת 3 במקום 03 וכן הלאה
אתה מנסה להקליט הודעות או להגדיר משהו דרך הניהול הטלפוני ובטעות הקשת 3 במקום 03 וכן הלאה
נכון! זה שלוחה של 'כניסה לפי מספר מחוייג', והיה לי בעיות עם זה, כי בקובץ Did_Go_To הגדרתי שלוחה 3 במקום 03, וכנראה שכשהתקשרתי (לבדוק אם זה עובד) אז נוצרה התיקיה!תשובה פשוטה,
יישר כחכם!
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 48 אורחים