מחקתי. לא השתנה. תודה רבה.תנסה למחוק את זה
control_play4=minus
control_play6=plus
מעוניין שלאחר סיום השמעת השלוחה, יחזור שלב אחד אחורה
Re: מעוניין שלאחר סיום השמעת השלוחה, יחזור שלב אחד אחורה
תגדיר כך: playfile_end_goto=/X ובמקום X את מספר השלוחה של תפריט קודם,
או אם אתה רוצה מה שכתבת לעיל תפריט בחירה האם לחזור לתפריט ראשי או תפריט קודם, תגדיר במקום X מעבר לתפריט כלשהו שבו שני שלוחות מעבר, 1 לתפריט ראשי 2לתפריט קודם.
בהצלחה
או אם אתה רוצה מה שכתבת לעיל תפריט בחירה האם לחזור לתפריט ראשי או תפריט קודם, תגדיר במקום X מעבר לתפריט כלשהו שבו שני שלוחות מעבר, 1 לתפריט ראשי 2לתפריט קודם.
בהצלחה
תודה. עם ההגדרה הזו הוא חוזר לתפריט שאני מגדיר, אבל לא שומעים את הודעת הברוכים הבאים שאותה החלפתי בהודעה בקולי בה אני אומר לאיקס הקש אחת לוואי הקש שתים וכו' אלא שומעים את ההודעה "תפריט אנא הקיש את מספר השלוחה" וכשאני מקיש את מספר השלוחה אני מגיע לפי מה שאני מקיש, אבל מאזין אחר לא יבין שהוא בתפריט הקודם לזה שהיה בו עד עכשיו. אם הייתי יכול להחליף את הודעת התפריט וכו' להודעה בקולי זה היה פותר.תגדיר כך: playfile_end_goto=/X ובמקום X את מספר השלוחה של תפריט קודם,
בהצלחה
תודה רבה.
הצלחתי להחליף את הקובץ, ואכן עכשיו חוזר לתפריט הקודם, אבל יכול רק לבחור משהו בתפריט הזה, לא יכול להקיש סולמית כדי לחזור עוד אחורה.תודה. עם ההגדרה הזו הוא חוזר לתפריט שאני מגדיר, אבל לא שומעים את הודעת הברוכים הבאים שאותה החלפתי בהודעה בקולי בה אני אומר לאיקס הקש אחת לוואי הקש שתים וכו' אלא שומעים את ההודעה "תפריט אנא הקיש את מספר השלוחה" וכשאני מקיש את מספר השלוחה אני מגיע לפי מה שאני מקיש, אבל מאזין אחר לא יבין שהוא בתפריט הקודם לזה שהיה בו עד עכשיו. אם הייתי יכול להחליף את הודעת התפריט וכו' להודעה בקולי זה היה פותר.תגדיר כך: playfile_end_goto=/X ובמקום X את מספר השלוחה של תפריט קודם,
בהצלחה
תודה רבה.
תודה רבה.
אצלי כן חוזר אחורה בסולמית. תבדוק.הצלחתי להחליף את הקובץ, ואכן עכשיו חוזר לתפריט הקודם, אבל יכול רק לבחור משהו בתפריט הזה, לא יכול להקיש סולמית כדי לחזור עוד אחורה.
תודה רבה.
תודה רבה.אצלי כן חוזר אחורה בסולמית. תבדוק.הצלחתי להחליף את הקובץ, ואכן עכשיו חוזר לתפריט הקודם, אבל יכול רק לבחור משהו בתפריט הזה, לא יכול להקיש סולמית כדי לחזור עוד אחורה.
תודה רבה.
עליתי על הטעות שלי. את כל ההודעות בתפריט הבחירה, דהיינו לזה הקש אחת ולזה הקש שתיים העליתי כהודעת ברוכים הבאים (M0000), עכשיו הבנתי שצריך להעלות כהודעת "זהו תפריט בחירה וכו'" (M1000).
תיקנתי את הטעות והכל הסתדר. תודה רבה.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 3 אורחים