הודעות קשורות
Re: הודעות קשורות
מה?הנושא המבוקש לא קיים
-
היום בצהריים היה לי כל דקה התראה.מה?הנושא המבוקש לא קיים
נושא: הודעות קשורות
כשפתחתי היה כתוב: הנושא המבוקש לא קיים.
אז הצטרפתי לחגיגה.
אתה יכול למחוק.
אחד המשמשים פה - מעלה נושאים ומוחק, מעלה נושאים ומוחק, וחוזר חלילה...היום בצהריים היה לי כל דקה התראה.מה?הנושא המבוקש לא קיים
אז הצטרפתי לחגיגה.
אתה יכול למחוק.
-
צריך לפתוח פורום באידיש, ואז כולם יוכלו ליהנות.אחד המשמשים פה - מעלה נושאים ומוחק, מעלה נושאים ומוחק, וחוזר חלילה...היום בצהריים היה לי כל דקה התראה.מה?
אז הצטרפתי לחגיגה.
אתה יכול למחוק.
צודק...צריך לפתוח פורום באידיש, ואז כולם יוכלו ליהנות.אחד המשמשים פה - מעלה נושאים ומוחק, מעלה נושאים ומוחק, וחוזר חלילה...
היום בצהריים היה לי כל דקה התראה.
אז הצטרפתי לחגיגה.
אתה יכול למחוק.
אחד המשמשים פה - מעלה נושאים ומוחק, מעלה נושאים ומוחק, וחוזר חלילה...
מה הקשר?צריך לפתוח פורום באידיש, ואז כולם יוכלו ליהנות.
וואס האט דאס א שייכות?
נערך לאחרונה על ידי zxc ב 01:38 21/11/2018, נערך פעם 1 בסך הכל.
ההוא (כנראה) לא יודע כ"כ טוב עבריתאחד המשמשים פה - מעלה נושאים ומוחק, מעלה נושאים ומוחק, וחוזר חלילה...מה הקשר?צריך לפתוח פורום באידיש, ואז כולם יוכלו ליהנות.
איך מיין אייז מדארף אויס לערנען הויכט די בעל מקריא הרב TTS אביסל אידישההוא (כנראה) לא יודע כ"כ טוב עבריתאחד המשמשים פה - מעלה נושאים ומוחק, מעלה נושאים ומוחק, וחוזר חלילה...מה הקשר?צריך לפתוח פורום באידיש, ואז כולם יוכלו ליהנות.
זה לא 'כנראה', הוא הודה את זה - ברוב ענוותנותו - במפורש.ההוא (כנראה) לא יודע כ"כ טוב עבריתאחד המשמשים פה - מעלה נושאים ומוחק, מעלה נושאים ומוחק, וחוזר חלילה...מה הקשר?צריך לפתוח פורום באידיש, ואז כולם יוכלו ליהנות.
ובאמת, אסור לנו לרקוד על דמו ח"ו (-כמובן ביטוי מוקצן), אלא צריכים להתחשב עם כל אחד ברגישות (עד שנפתח פורום באידיש...)
אולם בינתיים צריכים להסביר לו, אז כדאי נישט משוגע צו מאכן דעם עולם, זאל ער טראכטן צוויי מאל פאר ער איז מחליט אריינצולייגן א מעסידז"ש!
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] | 17 אורחים