יפה מאד. תודהאני חושב שזה פתרון יותר טובבשלב זה הפיתרון שתהיה שלוחה קודמת לזה של הפניה לפי רשימ"ת, ושם נוסיף כל מס' חדש שפתחנו עבורו תיקיה, כמובן שידני זה לא פתרון מושלם, אבל לי זה עוזר למשל במערכת בה עשיתי מקש מסויים לניהול ויש כמה מנהלים שכ"א אחראי על שלוחה מסויימת לעדכן שם ועוד, ורציתי שכל מנהל בהקשה אחת יגיע לתיקיה של הניהול שלו, ומדובר ב-5 אנשים שונים ועשיתי על הפניה לפי רשי"ת אחד מעביר לשני וכו' וכו', וכאן יש את הפיתרון לזה.
תודה לך
מאת ידידו הבלתי מכירו
12254 12254
ויש לך גם אפשרות להגדרה default מה יקרה עם מי שלא מוגדר לו לאן ללכת
השארת הודעה למאזין
-
Re: השארת הודעה למאזין
אפשר בלי api רק שצריכים לפתוח שלוחה לכל טלפון, ופרט לפתיחת השלוחה אין צורך להגדיר הגדרות לכל אחד בנפרד, וכמובן שרק מי שיש לו שלוחה עם המספר שלו, יכול לשמוע את ההודעות האישייות שלו.
מישהו יכול להסביר לי כמו לסתום, איך עושים את מה שהוא כתב כאן?
בדיוק זה מה שאני צריך, שלוחה שבפנים יהיו תיקיות לפי מספרי טלפון, וכל אחד יופנה לפי המספר שלו.
איך עושים את זה?
תודה רבה.
תרשה לי להוסיף כבר עוד שאלה ברשותך
האם מנהל הקבוצה ויש לו עוד פלאפון יוכל להגדיר גם את הפלאפון השני להכנס לקבוצה כמנהל
ניסיתי והתנתקה לי השיחה במקום
התקליט הכריז האם אתה רוצה להכנס כמנהל לחץ 1ואז לחצתי על הסיפרה 1 ובמקום נותקתי משום כנראה שזיהה שלא עם המנוי הזה נפתחה הקבוצה
האם מנהל הקבוצה ויש לו עוד פלאפון יוכל להגדיר גם את הפלאפון השני להכנס לקבוצה כמנהל
ניסיתי והתנתקה לי השיחה במקום
התקליט הכריז האם אתה רוצה להכנס כמנהל לחץ 1ואז לחצתי על הסיפרה 1 ובמקום נותקתי משום כנראה שזיהה שלא עם המנוי הזה נפתחה הקבוצה
עזרת לי עד מאד מאד!!!בקובץ הext.ini בשלוחה יש לרשוםבהצלחה , מקווה שעזרתיקוד: בחירת הכל
type=api
api_link=http://011371php.dx.am/phone_folder.php
api_did_send=no
api_extension_send=no
api_enter_id_send=no
api_enter_id_name_send=no
api_hangup_send=no
אבל מה זה? איפה אני רושם את זה?
והנה קוד php פיצפון שיגיד לשלוחה להפנות את המשתמש אל שלוחה תחת אותה השלוחה ששמה הוא מספר הטלפון שלו
בהצלחה, מקווה שעזרתיקוד: בחירת הכל
<?php
$folder=$_GET['ApiPhone'];
print "go_to_folder=$folder& ";
?>
יש מצב שאחרי שאני משאיר הודעה למאזין אחר ישלח לו צינתוק ובתפריט יאמר שיש לו הודעה באיזור האישי או שזה דורש פיתוח ? לפי זיהוי Phone,
מצטרף לבקשה.יש מצב שאחרי שאני משאיר הודעה למאזין אחר ישלח לו צינתוק ובתפריט יאמר שיש לו הודעה באיזור האישי או שזה דורש פיתוח ? לפי זיהוי Phone,
עוד דבר. שיהיה הודעה בכניסה למערכת "יש לך הודעה אישית חדשה"
כשאני בניתי משהו כזה נתקלתי בבעיה שאי אפשר לצאת מהשלוחה כי חוזר כל פעם לשלוחה APIוהנה קוד php פיצפון שיגיד לשלוחה להפנות את המשתמש אל שלוחה תחת אותה השלוחה ששמה הוא מספר הטלפון שלו
בהצלחהקוד: בחירת הכל
<?php
$folder=$_GET['ApiPhone'];
print "go_to_folder=$folder& ";
?>
לכן הגדרתי
קוד: בחירת הכל
print "go_to_folder=1/$folder& ";
לשלוחה הראשית
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 10 אורחים