1. איך אתה עושה כזה סינון בגימייל?
2. אין כוונתי לאחד אותם אחרי שזה כבר מגיע למייל, אלא ליצור בצורה כלשהיא שיגיעו 2 הקלטות במייל אחד. גם את זה אין אפשרות?
קבלת נתונים למייל שני קבצי שמע, ועריכת תוכן המייל ושם השלוחה במייל
-
Re: קבלת נתונים למייל שני קבצי שמע, ועריכת תוכן המייל ושם השלוחה במייל
בגימיל יש אפשרות של סינון ויצירת תווית
כשאתה פותח הודעה יש לך בצד שמאל למעלה סימון של 3 נקודות אחד על השני ובתוכו תפריט ושם יש "סינון הודעות מסוג זה" אתה נכנס לשם יש לך אפשרות להגדיר מה הקריטורינים של הסינון ומה התווית שאתה רוצה להחיל על הסינון וכו'
בנוגע לשאלה השניה לפי מה שידוע לי אין כזו אפשרות
כשאתה פותח הודעה יש לך בצד שמאל למעלה סימון של 3 נקודות אחד על השני ובתוכו תפריט ושם יש "סינון הודעות מסוג זה" אתה נכנס לשם יש לך אפשרות להגדיר מה הקריטורינים של הסינון ומה התווית שאתה רוצה להחיל על הסינון וכו'
בנוגע לשאלה השניה לפי מה שידוע לי אין כזו אפשרות
-
תגדיר בשלוחה2. אני רוצה שבמייל שאני מקבל יהיה כתוב במקום מספר השלוחה - שיהיה כתוב שם שאני מדגיר מראש.
האם וכיצד ניתן לעשות זאת? או משהו דומה שיקל עלי?
תודה רבה
קוד: בחירת הכל
set_var=שם השלוחה
עשיתי סינון על כל מיילים של ימות, ועדיין אני מקבל את זה בכרטיסה ראשית בנוסף שזה עובר גם לתקייה של ימות שייצרתי.בגימיל יש אפשרות של סינון ויצירת תווית
האם אי אפשר לעשות סינון שזה לא יופיע כלל רק בתיקייה אחר. באפשרויות הסינון מופיע רק 'החל תווית ....' ולא מופיע אפשרות של 'העבר תיקייה...'.
מצאתי כבר את ההגדרה.עשיתי סינון על כל מיילים של ימות, ועדיין אני מקבל את זה בכרטיסה ראשית בנוסף שזה עובר גם לתקייה של ימות שייצרתי.בגימיל יש אפשרות של סינון ויצירת תווית
האם אי אפשר לעשות סינון שזה לא יופיע כלל רק בתיקייה אחר. באפשרויות הסינון מופיע רק 'החל תווית ....' ולא מופיע אפשרות של 'העבר תיקייה...'.
יש אפשרות בסינון בנוסף להחלת תוית מסוים, לסמן על 'דילוג על תיבת דואר נכנס'. שים לב: אם אתה לא מסמן גם החל תוית..., אזי ההודעה יעבור לתיקית 'ארכיון'. לכן צריכין לסמן גם על 'החל תוית...'.
בניהול התויות אתה יכול לבחר האם יוצג בדואר נכנס
אתה צודק! זה הדרך הנכונה לעשותו. כי עדיין אצלי זה מופיע בצד ליד 'עדכונים', הגם שבתוך כרטסיית 'עדכונים' שבתיבת דואר נכנס זה לא מופיע.בניהול התויות אתה יכול לבחר האם יוצג בדואר נכנס
עכשיו אני רואה שזה לא משנה כלום, ועדיין מופיע בצד, כמו בתגובה הנ"ל. לכן לכאו' אין שום נפק"מ בין שתי האופציות. שלך ושלי.בניהול התויות אתה יכול לבחר האם יוצג בדואר נכנס
לא הבנתי מה אתה רוצה
אם אתה רוצה שזה יופיע בעדכונים
תסמן ב סווג כ-החל קטגוריה
אם לא
באר מה אתה רוצה
אם לא
באר מה אתה רוצה
מה לא ברור במה שכתבתי לעיל:לא הבנתי מה אתה רוצה
אם לא
באר מה אתה רוצה
זה לא מופיע בפועל בכרטיסיית 'עדכונים' שבתיבת דואר נכנס, ובכל זאת בצד ליד השורה של 'עדכונים' זה כן מופיע שם כאילו נכנס לתיבת דואר נכנס. וכהתמונה שהבאתי למעלה.כי עדיין אצלי זה מופיע בצד ליד 'עדכונים', הגם שבתוך כרטסיית 'עדכונים' שבתיבת דואר נכנס זה לא מופיע.
אני הייתי רוצה, שברגע שהגדרתי שזה לא יופיע בפועל ב'תיבת דואר נכנס', אז זה גם לא יופיע בצד כאילו זה כן נכנס לשם, אלא שזה יופיע רק בתיקיית 'ימות' שיצרתי.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 44 אורחים