עזרה במספרים אישיים

דוב

עזרה במספרים אישיים

שליחהעל ידי דוב » 11:03 14/11/2018

יש לי קו שנחסם ואני מעוניין לנייד עבורו מספר מבזק.
רק חשבתי שכדאי לעשות חוץ מזה שכל אחד יקבל גם מספרי אישי כדי להפחית את הסיכוי שיחסם. וחשבתי לעשות מספר נוסף עבור הרשמה לרשימת תפוצה לאלו שעדיין לא רשומים (מספר אחר כדי שזה לא ישמע לציבור המסויים הזה עקיפה לוועדת הרבנים) וכך כל אחד ירשם ויקבל מספר אישי, והמספר מבזק יהיה רק תחליף לאלו שלא מצליחים להתחבר ממספר אישי (גולן והוט מובייל).
ושאלותי הם:
1. האם בכלל יש עניין לעשות מספר אישי או שמספיק לנייד מבזק.
2. איך אני עושה שאלו שכבר רשומים יקבלו אוטומטית מספר אישי בלי להירשם.
3. איך מפרידים את המספרים שמגולן והוט מובייל שיצנטק אליהם לא מהמספר האישי.
4. האם אני צודק שאפשר לעשות בקו הרישום למערכת השניה שלוחות להקשה באיזה חברת תקשורת ולפי זה יפנה לקבלת המספר אישי או (לגולן והוט) למספר הרגיל.
5. האם הגדרת צינתוק ממספר אישי בשרות לקוחות כרוך בתשלום.
אם יש למישהוא רעיון נוסף אשמח לשמוע.

BY6199

Re: עזרה במספרים אישיים

שליחהעל ידי BY6199 » 13:41 14/11/2018

יש לי קו שנחסם ואני מעוניין לנייד עבורו מספר מבזק.
רק חשבתי שכדאי לעשות חוץ מזה שכל אחד יקבל גם מספרי אישי כדי להפחית את הסיכוי שיחסם. וחשבתי לעשות מספר נוסף עבור הרשמה לרשימת תפוצה לאלו שעדיין לא רשומים (מספר אחר כדי שזה לא ישמע לציבור המסויים הזה עקיפה לוועדת הרבנים) וכך כל אחד ירשם ויקבל מספר אישי, והמספר מבזק יהיה רק תחליף לאלו שלא מצליחים להתחבר ממספר אישי (גולן והוט מובייל).
ושאלותי הם:
1. האם בכלל יש עניין לעשות מספר אישי או שמספיק לנייד מבזק.
2. איך אני עושה שאלו שכבר רשומים יקבלו אוטומטית מספר אישי בלי להירשם.
3. איך מפרידים את המספרים שמגולן והוט מובייל שיצנטק אליהם לא מהמספר האישי.
4. האם אני צודק שאפשר לעשות בקו הרישום למערכת השניה שלוחות להקשה באיזה חברת תקשורת ולפי זה יפנה לקבלת המספר אישי או (לגולן והוט) למספר הרגיל.
5. האם הגדרת צינתוק ממספר אישי בשרות לקוחות כרוך בתשלום.
אם יש למישהוא רעיון נוסף אשמח לשמוע.
אם הקו שלך הוא קו בעייתי מבחינת הוועדה כלומר חדשות וכדומה, קו בזק לא יעזור לך כי בשלב כלשהו הוא ייחסם.

במידה וזה קו ללא בעייה רק הם לא מוכנים לאשר לך משום מה שלא יהיה לכאורה קו בזק יועיל

חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 24 אורחים