ושבניהול (באתר כמובן) יופיע לי המספר שמתקשר יחד עם השם. זה נקודה ראשונה שהסתבכתי
נקודה שניה לנתב לשלוחה ספציפית במערכת אחרת. אז אנא יהודים יקרים עזרו לי

החושד בכשרים אבל אני גבר שולי הוא ראשי התבות שלי וכמובן ששמי הוא שלוםהחסידישע יונגע'לייט לא רוצים להתכתב עם אשה...
אוקיהחסידישע יונגע'לייט לא רוצים להתכתב עם אשה...![]()
![]()
אוי לא אני גבר שלום י'.
אתה צודק לא חשבתי על העניין בכל אופן אני די תקוע עם ההגדרה הנ"ל תוכל לעזור בנידון תודה.אוקיהחסידישע יונגע'לייט לא רוצים להתכתב עם אשה...![]()
![]()
אוי לא אני גבר שלום י'.
סליחה...
אני מציע בכל זאת לבחור שם אחר (חדש, לא ניתן להחליף שם קיים)
עם כל הכבוד לך הרב 'אאד', ואתה יודע שיש לי הרבה הערכה אליך, ומי שעוקב אחרי הפוסטים שלך יודע שאתה באמת חסידישע אינגערמאן, שחרד על קדושה וטהרה שלנו ושל המאזינים שלנו במערכות.אוקיהחסידישע יונגע'לייט לא רוצים להתכתב עם אשה...![]()
![]()
אוי לא אני גבר שלום י'.
סליחה...
בטח שאני מקבל את ההערה שלךעם כל הכבוד לך הרב 'אאד', ואתה יודע שיש לי הרבה הערכה אליך, ומי שעוקב אחרי הפוסטים שלך יודע שאתה באמת חסידישע אינגערמאן, שחרד על קדושה וטהרה שלנו ושל המאזינים שלנו במערכות.אוקי![]()
![]()
אוי לא אני גבר שלום י'.
סליחה...
אולם בכל זאת, אני חושב שכאן טעית. זה לא הדרך 'להעיר' למישהו. לא חושב שנכון להגיד לאחד בפרצוף אל תבקש שנדבר אליך. היית יכול להתעלם לגמרי וזהו. אם אתה באמת חושב שיש בעיה להתכתב עם אשה, אז צריכין למנוע את זה מראש, כשמישהו נרשם לפורום, אז צריכים לעשות איזה מנגנון, לא לצרף אשה לפורום, ולפחות ש'היא' לא תופיע כאחת כזאת.
אני מאמין שתקבל את 'הערה' שלי, באהבה ובהבנה.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 2 אורחים