פרוייקט חדש מאהבת ישראל • איזה מודולים/מערכות תרצו שנבנה
Re: פרוייקט חדש מאהבת ישראל • איזה מודולים/מערכות תרצו שנבנה
אני ממש אשמח שיהיה כזאת מערכת לדוגמא יש שיר מסוים או הרצאה מסוימת שאני מעונין לשמוע במקום לחפש באינטרנט ואז זה חסום או לחפש שעות על גבי שעות בקווי הרצאות/ מוזיקה פשוט אתקשר ליוטיוב פון
אשמח אם תפתח מערכת שבה יהיה אפשרות לכתוב הוגעת tts ללא הגבלת מילים או זמן אם אופצייה לשלב מוזיקה
ואתה לוקח אחריות אם פתאום איזה בחור ישמע שירי נשים?????????אני ממש אשמח שיהיה כזאת מערכת לדוגמא יש שיר מסוים או הרצאה מסוימת שאני מעונין לשמוע במקום לחפש באינטרנט ואז זה חסום או לחפש שעות על גבי שעות בקווי הרצאות/ מוזיקה פשוט אתקשר ליוטיוב פון
או אולי יתחיל להקריא כל מיני כתבות מלוכלכות.......
לא צריך לתאר איזה בעיות יכול לגרום כזה דבר
ולמי יש כתפיים לזה?
אני מאוד מאוד מאוד מעריך אותך...אבל אני חושב שזה יכול לפעול הרבה ולעזור וכבר התחלתי בשיתוף פעולה עם חברות סינון תכנים שהסינון יעבוד בצורה חזקה.
לא ממליץ לך לקחת אחרוית
אם יהיה איזה בעיה בסינון או משהו
חלילה מישהו ישמע כל מיני דרים
והכל על אחריותך המלאה!!!
בשביל מה חסר לך להסתבך עם זה?
בתור ידיד שמעריך אותך
אני ממליץ לך לפרוש ממודול זה
אבל אם בכל זאת אתם לא מעוניינים אז אפרוש לגמרי.
והתכוננו... בקרוב... בנוסף למודולים שיעלו מחכה לכם עוד הרבה..... מערכות לשימוש ולהנאה.
בקיצור.... שווה לחכות
תדע לך אם אתה פורש מזה
אתה מראה כמה אתה אכן משקיע לזולת - ורוצה בטובתו
יישר כח גדול
חזק ואמץ...
אני יחסית חדש כאן, אני רואה מפעם לפעם דברים מדהימים מ'אהבת ישראל', סתם מעניין אותי להבין הרקע, מי הם, מה הם עושים, מה השייכות ביניהם לבין ימות המשיח, למה באחד הפעמים ראיתי שימות המשיח 'מזהיר' על איזה מודול שזה לא שלהם אל של 'אהבת ישראל' ועל אחריותם בלבד.
משתמש ככל המשתמשים כאן, מחפש מודולים לעשות במהלך היום לתועלת הציבור, המודולים הם באחריותו הבלעדית מבחינת תמיכה אם יהיה צורך וכמו כן הפקרת סיסמת המערכת לגוף שלישי.אני יחסית חדש כאן, אני רואה מפעם לפעם דברים מדהימים מ'אהבת ישראל', סתם מעניין אותי להבין הרקע, מי הם, מה הם עושים, מה השייכות ביניהם לבין ימות המשיח, למה באחד הפעמים ראיתי שימות המשיח 'מזהיר' על איזה מודול שזה לא שלהם אל של 'אהבת ישראל' ועל אחריותם בלבד.
לא הבנתי כ"כ, איך יש לו גישה לתכנת מודולים במערכת ימות המשיח? או אולי אתה רוצה לומר, שכל המודולים שלו, בעצם בנויים על מודולים קיימים, ורק הוא עושה קומבינות?משתמש ככל המשתמשים כאן, מחפש מודולים לעשות במהלך היום לתועלת הציבור, המודולים הם באחריותו הבלעדית מבחינת תמיכה אם יהיה צורך וכמו כן הפקרת סיסמת המערכת לגוף שלישי.אני יחסית חדש כאן, אני רואה מפעם לפעם דברים מדהימים מ'אהבת ישראל', סתם מעניין אותי להבין הרקע, מי הם, מה הם עושים, מה השייכות ביניהם לבין ימות המשיח, למה באחד הפעמים ראיתי שימות המשיח 'מזהיר' על איזה מודול שזה לא שלהם אל של 'אהבת ישראל' ועל אחריותם בלבד.
דברים פרטיים בapiלא הבנתי כ"כ, איך יש לו גישה לתכנת מודולים במערכת ימות המשיח? או אולי אתה רוצה לומר, שכל המודולים שלו, בעצם בנויים על מודולים קיימים, ורק הוא עושה קומבינות?משתמש ככל המשתמשים כאן, מחפש מודולים לעשות במהלך היום לתועלת הציבור, המודולים הם באחריותו הבלעדית מבחינת תמיכה אם יהיה צורך וכמו כן הפקרת סיסמת המערכת לגוף שלישי.אני יחסית חדש כאן, אני רואה מפעם לפעם דברים מדהימים מ'אהבת ישראל', סתם מעניין אותי להבין הרקע, מי הם, מה הם עושים, מה השייכות ביניהם לבין ימות המשיח, למה באחד הפעמים ראיתי שימות המשיח 'מזהיר' על איזה מודול שזה לא שלהם אל של 'אהבת ישראל' ועל אחריותם בלבד.
אני מבין שכדי שאבין אני צריך להבין ב-API.דברים פרטיים בapiלא הבנתי כ"כ, איך יש לו גישה לתכנת מודולים במערכת ימות המשיח? או אולי אתה רוצה לומר, שכל המודולים שלו, בעצם בנויים על מודולים קיימים, ורק הוא עושה קומבינות?משתמש ככל המשתמשים כאן, מחפש מודולים לעשות במהלך היום לתועלת הציבור, המודולים הם באחריותו הבלעדית מבחינת תמיכה אם יהיה צורך וכמו כן הפקרת סיסמת המערכת לגוף שלישי.
האם גם להשתמש עם המודולים שלו אני אצטרך ללמוד ולהבין ב-API?
-
כאן מנחם פשוט אין לי כח להכנס מהחשבון של אהבת ישראל.אני מבין שכדי שאבין אני צריך להבין ב-API.דברים פרטיים בapiלא הבנתי כ"כ, איך יש לו גישה לתכנת מודולים במערכת ימות המשיח? או אולי אתה רוצה לומר, שכל המודולים שלו, בעצם בנויים על מודולים קיימים, ורק הוא עושה קומבינות?
האם גם להשתמש עם המודולים שלו אני אצטרך ללמוד ולהבין ב-API?
אתה לא חייב ללמוד api כדי להשתמש במודולים שבנינו. ההסבר מפורט איך להתקין את המודולים שלנו, ואם יש עדיין אי הבנה אפשרי לקבל עזרה או הסבר - ממני או מאחרים שכבר מכירים את הפרוייקטים האלה.
יש מערכות שדורשות מערכת וסיסמא ואנו הודענו מראש שאין אנו מעבירים לגוף נוסף ושומרים על פרטיות כל לקוח.
אם אתה חושש אתה לא חייב להשתמש במודולים שרק יכולים לעזור.
בברכה
מנחם
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 19 אורחים