אדרבה, תדריך אותנו איך, אני לא יודע.אפשר גם דרך האתר, אם אתה רק יודע לאן...
וגם מי שיודע את מספר המערכת של הרב 'אאד', שיעלה את זה לכאן, שהציבור יוכל להשתתף ולתרום. אפי' 'יחידה' אחת זה משהו. פעולה של הכרת הטוב.
אדרבה, תדריך אותנו איך, אני לא יודע.אפשר גם דרך האתר, אם אתה רק יודע לאן...
יש גם גבול כמה אפשר לעשות צחוק מבן אדם ולרצות להעביר לו יחידה בשווי 20 אגורות, בתור הוקרה.נ.ב. כדי שאהיה נאה דורש ונאה מקיים ולהיות ה'דוגמה' לכולם, ניסיתי להעביר רבע(!!) מהיחידות שלי (יש לי רק 4.9 יחידות...., כי אני לא משתמש במערכת לצרכי פרסום ופרנסה וכדו' ולא רכשתי אף פעם יחידות), אולם קבלתי סירוב בנימוק 'סכום יחידות להעברה לא תקין'. גם כשניסיתי להעביר כל היחידות שלי, קבלתי אותו סירוב. כנראה שיש סף מנימלי כמה ניתן להעביר (מדוע??????????), כמה חבל.
בכל מקרה מי שיש לו אפשרות לתרום יותר, יבורך משמים. יש גבול כמה אפשר לסחוט מבן אדם לעבוד, בלי לתת לו איזה הוקרה קטנה, העבודה שלו שווה הרבה יותר מכמה יחידות.
אני יהיה עכשיו נדיב במיוחד..., ואבקש במיוחד ממערכת 'ימות המשיח', שהם יעניקו להרב 'אאד' כמה יחידות, העבודה שלו, שווה לכם הרבה יותר מזה!!!
ולפחות תגדירו, שיהיה אפשרות להעביר מספר קטן של יחידות.
ההוקרה בשבילי היא - ה'תודה' שלכםיש גבול כמה אפשר לסחוט מבן אדם לעבוד, בלי לתת לו איזה הוקרה קטנה, העבודה שלו שווה הרבה יותר מכמה יחידות.
חס ושלום!! כוונתי בשיא הרצינות! על זה נאמר ו'נפש כי תקריב'.יש גם גבול כמה אפשר לעשות צחוק מבן אדם ולרצות להעביר לו יחידה בשווי 20 אגורות, בתור הוקרה.נ.ב. כדי שאהיה נאה דורש ונאה מקיים ולהיות ה'דוגמה' לכולם, ניסיתי להעביר רבע(!!) מהיחידות שלי (יש לי רק 4.9 יחידות...., כי אני לא משתמש במערכת לצרכי פרסום ופרנסה וכדו' ולא רכשתי אף פעם יחידות), אולם קבלתי סירוב בנימוק 'סכום יחידות להעברה לא תקין'. גם כשניסיתי להעביר כל היחידות שלי, קבלתי אותו סירוב. כנראה שיש סף מנימלי כמה ניתן להעביר (מדוע??????????), כמה חבל.
בכל מקרה מי שיש לו אפשרות לתרום יותר, יבורך משמים. יש גבול כמה אפשר לסחוט מבן אדם לעבוד, בלי לתת לו איזה הוקרה קטנה, העבודה שלו שווה הרבה יותר מכמה יחידות.
אני יהיה עכשיו נדיב במיוחד..., ואבקש במיוחד ממערכת 'ימות המשיח', שהם יעניקו להרב 'אאד' כמה יחידות, העבודה שלו, שווה לכם הרבה יותר מזה!!!
ולפחות תגדירו, שיהיה אפשרות להעביר מספר קטן של יחידות.
הסף המינימילי הוא 11 יחידות, וכנראה שזה בגלל שעם כל מערכת אתה מקבל 10 יחידות חינם, ואם לא תשלם על יחידה אחת לפחות, לא תוכל לפתוח מערכות בשביל 'לקצור' יחידות למערכת שלך...כנראה שיש סף מנימלי כמה ניתן להעביר (מדוע??????????), כמה חבל.
אני חייב לציין לשבח את הרב החפץ בעילום שמו "אאד" בגודל הירא"ש והרצינות שלו שרואים לכל אורך הפורום כמובן כאן וגם לגבי השידרוגים של ישמח ישראל ש"אאד" מנסה כל הזמן להקטין בעיות רוחניות כמו לגבי סרטי יוטוב וכו' יישר חייליה בשם כל אשר האידישקייט יקרה לו ותודה רבה אישית ממני...את האמת...איך זה שאחר כל כך הרבה זמן, אין מדריך מסודר לתפעול המערכת, מן הקל אל הכבד.
אני עובר על הפורום מידי פעם לראות מה אני יכול לשפר ולייעל
על מנת להקל על המשתמש החדש "להבין" מה הולך פה
ואני יסביר לך למה אין מדריך "כמו שצריך"
הפער בין משתמש חדש וטרי לבין משתמש שכבר חצי שנה עוסק בנושא הוא גדול מאוד, נכון?
הפער בין משתמש חדש וטרי לבין משתמש ישן וותיק הוא עוד יותר גדול, גם נכון?
מה הפער בין משתמש חדש וטרי לבין המתכנת עצמו? ...
מאוד קשה לגשר בין שני המוחות הללו...
ואין ספק שמה שהכי יעזור למשתמש חדש להבין את העסק - זה התעסקות עם המערכת עוד ועוד
ניסיון (בלע"ז)
אני מצידי משתדל לעזור עד כמה שידי משגת [בלי שיהיה על חשבון הרוחניות שלי...]
יש את הפורום למשתמש החדשועל דרך זו יש עשרות דברים בסיסיים שנחוצים לדעת מיד בהתחלה לפני שמתחילים עם כל מיני אפשרויות שונות.
וגם אותו לא הבנתי כשנכנסתי לעניינים פה
ורק אחרי תקופה של התעסקות "התחלתי להבין" מה הכוונה של כל מיני דברים שכתובים שם
בעזרת השם אני אקח את הפורום הנ"ל לתשומת ליבי - להשקיע שם עכשיו יותר כח ומוח וזמן - על מנת להקל המשתמשים החדשים
ואשר על כן - אבקש בזאת לכל אחד שעסק בתחום ספציפי ויש לו כישרון ניסוח - שישלח לי "מדריך" בנושא, ואי"ה אסדר זאת בפורום
בהצלחה לכולם - חדשים גם ישנים
אאד
dushi.aad@gmail.com
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 4 אורחים