לא נורא.לגבי השאלה השנייה, תוקן, וכעת אמור לעבוד גם אם מוגדר בחירת קובץ.נכון, אני יסביר שוב.שום דבר לא מקלקל, זה נפרד למרי מ*3
אדם שנוסע במנהרת הקסטל ואין קליטה לרגע, ומתנתק הטלפון, רוצה לחזור להיכן שהיה עכשיו.
אני מבקש שיהיה אפשר להחריג שלוחה מסוימת, שכאשר מתקשר שוב יוכל להתעדכן וכדו' בשלוחה 1, ואח"כ יחזור למקום שהיה.
ולא יפריע לו לסימניה הכללית.
ב. שאלתי כאן עוד שאלה, האם זה בדווקא לא עובד בהגדרת בחירת קובץ בהשמעת קבצים?
דהיינו, לחזור למקום שאחזתם הקישו 1, להשמעה רגילה 2. ואם מקיש 2, יגיד לו, הקש את מס' הקובץ.
לגבי השאלה הראשונה, לא הבנתי מה להחריג, ומה יפריע לסימניה הכללית.
חזרה למיקום האחרון אליו האזנתם בכל שלוחה במודול playfile
-
Re: חזרה למיקום האחרון אליו האזנתם בכל שלוחה
-
עדיין לא עובד.לגבי השאלה השנייה, תוקן, וכעת אמור לעבוד גם אם מוגדר בחירת קובץ.
אם ה'לא נורא' היה על השאלה הראשונהלא נורא.לגבי השאלה הראשונה, לא הבנתי מה להחריג, ומה יפריע לסימניה הכללית.
אז למה אתה לא ממשיך, 'ימות' לא פשוט לא הבינו
הוא רוצה (ואני מצטרף), שיהא ניתן להגדיר ב-*3 (הישן הרגיל, של כל המערכת יחד) שאני רוצה להחריג שלוחה מסוימת, שלשם הוא לא יחזיר בשו"א.
והוא הביא דוגמה, שברוב המערכות, מס' 1 לדוגמה הם עדכונים,ושאר השלוחות הם שיעורים וכו', האזנה האחרונה נדרת בעיקר לשלוחות השיעורים ולשלוחה 1 לא.
תודה
-
- הנהלה ראשית
הבנתיאם ה'לא נורא' היה על השאלה הראשונהלא נורא.לגבי השאלה הראשונה, לא הבנתי מה להחריג, ומה יפריע לסימניה הכללית.
אז למה אתה לא ממשיך, 'ימות' לא פשוט לא הבינו
הוא רוצה (ואני מצטרף), שיהא ניתן להגדיר ב-*3 (הישן הרגיל, של כל המערכת יחד) שאני רוצה להחריג שלוחה מסוימת, שלשם הוא לא יחזיר בשו"א.
והוא הביא דוגמה, שברוב המערכות, מס' 1 לדוגמה הם עדכונים,ושאר השלוחות הם שיעורים וכו', האזנה האחרונה נדרת בעיקר לשלוחות השיעורים ולשלוחה 1 לא.
תודה
נבדוק
Re: חזרה למיקום האחרון אליו האזנתם בכל שלוחה במודול playfile
כל הכבוד תודה רבה ימות המשיח !!!!!! ואים אפשר לבקש כמו type=last_play השמעת מיקום האזנה אחרונה לפני enter_id_type=phone/digits/teudat_zehut למשל מי שיש שני פלפונים או בכלל שיש לכל אחד שני או שלושה digits
נערך לאחרונה על ידי 111 ב 12:24 14/11/2018, נערך 4 פעמים בסך הכל.
-
- הנהלה ראשית
כעת תוקן ונבדק.עדיין לא עובד.לגבי השאלה השנייה, תוקן, וכעת אמור לעבוד גם אם מוגדר בחירת קובץ.
גם אני מצטרף לבקשה.כל הכבוד תודה רבה ימות המשיח !!!!!! ואים אפשר לבקש כמו type=last_play השמעת מיקום האזנה אחרונה לפני enter_id_type=phone/digits/teudat_zehut למשל מי שיש שני פלפונים או בכלל שיש לכל אחד שני או שלושה digits
-
מוגדר אצלי בחירת קובץ וממשיך ללמעלה, ועדיין לא עובד..כעת תוקן ונבדק.עדיין לא עובד.לגבי השאלה השנייה, תוקן, וכעת אמור לעבוד גם אם מוגדר בחירת קובץ.
ממש חובה!!!עכשיו זה עת רצון, אפשר לבקש...
אני הייתי מעדיף, הגדרה להחרגת שלוחה משמירת הסימניה הכללית.
כ"א וודאי מבין מה כוונתי, בכל מערכת יש שלוחה של הודעות ועדכונים וכדו' ויש תוכן.
אם יוכלו להחריג את השלוחה הספציפית של העדכונים - זה יהיה מושלם.
.
נערך לאחרונה על ידי שלומי ב 09:28 24/10/2018, נערך פעם 1 בסך הכל.
מי מחובר
משתמש הגולש בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 1 אורח