לינק מגוגל דרייב
לינק מגוגל דרייב
יש לי חשבון בגוגל דרייב, מלא בהקלטות. האם יש אפשרות ליצור לינק ממערכת תוכן להגוגל דרייב, ולשמוע את ההקלטות שמקושרים ללינק?
-
Re: לינק מגוגל דרייב
בהשגחה פרטית אני/אהבת ישראל עובדים על זה ובעז"ה בזמן הקרוב תעלה הודעה על כך.יש לי חשבון בגוגל דרייב, מלא בהקלטות. האם יש אפשרות ליצור לינק ממערכת תוכן להגוגל דרייב, ולשמוע את ההקלטות שמקושרים ללינק?
בברכה
מנחם
אז כדאי לחכות??בהשגחה פרטית אני/אהבת ישראל עובדים על זה ובעז"ה בזמן הקרוב תעלה הודעה על כך.יש לי חשבון בגוגל דרייב, מלא בהקלטות. האם יש אפשרות ליצור לינק ממערכת תוכן להגוגל דרייב, ולשמוע את ההקלטות שמקושרים ללינק?
בברכה
מנחם
כי זה עבודה של כמה שעות, להוריד משם ולהעלות לכאן.
-
כדאי לחכות. יהיה מעולהאז כדאי לחכות??בהשגחה פרטית אני/אהבת ישראל עובדים על זה ובעז"ה בזמן הקרוב תעלה הודעה על כך.יש לי חשבון בגוגל דרייב, מלא בהקלטות. האם יש אפשרות ליצור לינק ממערכת תוכן להגוגל דרייב, ולשמוע את ההקלטות שמקושרים ללינק?
בברכה
מנחם
-
עדכון: אנו כבר עכשיו בשלבים מתקדמים בהקמת המערכת.כדאי לחכות. יהיה מעולהאז כדאי לחכות??בהשגחה פרטית אני/אהבת ישראל עובדים על זה ובעז"ה בזמן הקרוב תעלה הודעה על כך.
בברכה
מנחם
היכונו....
אני לא מפסיק להתכונן, ו........?עדכון: אנו כבר עכשיו בשלבים מתקדמים בהקמת המערכת.כדאי לחכות. יהיה מעולהאז כדאי לחכות??
היכונו....
אולי אתה יכול לתת איזה השערה בזמן, שאדע אם לחכות?
-
אשתדל היום.מאד לחוץ בזמן. אבל בלי נדר אשתדלאני לא מפסיק להתכונן, ו........?עדכון: אנו כבר עכשיו בשלבים מתקדמים בהקמת המערכת.כדאי לחכות. יהיה מעולה
היכונו....
אחכה לו בכל יום שיבא...אשתדל היום.מאד לחוץ בזמן. אבל בלי נדר אשתדלאני לא מפסיק להתכונן, ו........?עדכון: אנו כבר עכשיו בשלבים מתקדמים בהקמת המערכת.
היכונו....
-
תתכוננו.... היום בעז"ה עולה
ואע"פ שיתמהמה עם כל זה אחכה לו בכל ליום שיבוא!תתכוננו.... היום בעז"ה עולה
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 13 אורחים