שאלה במערכת מכירות

הבוס הגדול

Re: שאלה במערכת מכירות

שליחהעל ידי הבוס הגדול » 23:23 04/10/2018

יצרתי שלוחה שהיא תהיה מערכת מכירות.
רק אני לא יודע איך אני יותר תפריטים ושלוחות משנה לקטגוריות בכזה מצב. וכן עוד נקודה כדלהלן.
כי ההגדרות הם בתיקייה ראשית בשם SaleProducts ששם מכניסים את כל ההגדרות והמוצרים, ושם מגדירים איזו שלוחה אני רוצה שתהיה מערכת המכירות.
כלומר, אם הגדרתי שלוחה 5 נניח, אז בשלוחה 5 עצמה אין שום הגדרות, אלא כל ההגדרות נמצאות כנ"ל בתוך תיקיית SaleProducts !
למעשה, אני רוצה שכשיכנסו לשלוחה יהיה אופציה לבחור 1 - להקשת מק"ט (שזה הגדרה פשוטה), ושלוחה 2 הוא יקריא רשימת קטגוריות, שבתוך כל קטגוריה יהיה תתי קטגוריה, ותתי תתי קטגוריות וכו', ובקטגוריה הסופית שהוא יקריא רשימת מוצרים רציפה , לתפוח הקש 1, לבננה הקש 2, לתפוז הקש 3, כלומר שזה לא יהיה בהקראת רשימה שבה צריכים אחרי הקראת כל מוצר להקיש שלא רוצים אותו ורק אז מועברים למוצר הבא, אלא כנ"ל, בהקראה רציפה.
אשמח לעזרתכם !
כמו"כ במערכות חדשות שפותחים עכשיו מוגדר בבסיס טאס של מערכת מכירות מובנית, ומודגש שם שזה ללא כתיבת קוד, אלא רק בהגדרות מערכת.
האם זה כבר פועל? או שזה עדיין נסיוני וחסר פונקציות ומלא באגים?
תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי הבוס הגדול ב 21:29 06/10/2018, נערך פעם 1 בסך הכל.

קופת הקהל

Re: עזרה בהקמת מערכת מכירות

שליחהעל ידי קופת הקהל » 20:29 06/10/2018

תראה, ברמת ההקמה בתשלום סמלי אוכל להקים לך וכן לתכנן איתך את האפשרויות הכדאיות בשבילך. רק שתיקח בחשבון שאם המכירות מתמשכים ותצטרך למחוק /ולערוך ולתפעל את המערכת בכל תקופה מחדש. וכן עוד אילו פרטים כמו שעות פתיחה וכו' תצטרך לשקול את כדאיות המערכת היותר מפותחות שנותנות לך את כל האופציות.
למקרה הצורך תוכל לפנות אלי במייל hakama.ivr@gmail.com
בהצלחה

הבוס הגדול

שליחהעל ידי הבוס הגדול » 20:56 06/10/2018

יצרתי שלוחה שהיא תהיה מערכת מכירות.
רק אני לא יודע איך אני יותר תפריטים ושלוחות משנה לקטגוריות בכזה מצב. וכן עוד נקודה כדלהלן.
כי ההגדרות הם בתיקייה ראשית בשם SaleProducts ששם מכניסים את כל ההגדרות והמוצרים, ושם מגדירים איזו שלוחה אני רוצה שתהיה מערכת המכירות.
כלומר, אם הגדרתי שלוחה 5 נניח, אז בשלוחה 5 עצמה אין שום הגדרות, אלא כל ההגדרות נמצאות כנ"ל בתוך תיקיית SaleProducts !
למעשה, אני רוצה שכשיכנסו לשלוחה יהיה אופציה לבחור 1 - להקשת מק"ט (שזה הגדרה פשוטה), ושלוחה 2 הוא יקריא רשימת קטגוריות, שבתוך כל קטגוריה יהיה תתי קטגוריה, ותתי תתי קטגוריות וכו', ובקטגוריה הסופית שהוא יקריא רשימת מוצרים רציפה , לתפוח הקש 1, לבננה הקש 2, לתפוז הקש 3, כלומר שזה לא יהיה בהקראת רשימה שבה צריכים אחרי הקראת כל מוצר להקיש שלא רוצים אותו ורק אז מועברים למוצר הבא, אלא כנ"ל, בהקראה רציפה.
אשמח לעזרתכם !
כמו"כ במערכות חדשות שפותחים עכשיו מוגדר בבסיס טאס של מערכת מכירות מובנית, ומודגש שם שזה ללא כתיבת קוד, אלא רק בהגדרות מערכת.
האם זה כבר פועל? או שזה עדיין נסיוני וחסר פונקציות ומלא באגים?
תודה רבה
אני ישמח כרגע לעזרה בסגנון של לענות לי על השאלות הנ"ל, ולא בניית מערכת בשבילי בתשלום (גם מבחינה כספית, וגם מהבחינה שאני רוצה לצבור נסיון לבד.)
תודה רבה לעוזרים ולעונים, מחכה לעזרתכם האדיבה

פרנקל

שליחהעל ידי פרנקל » 23:01 17/10/2018

מישהו יוכל להסביר לי איך אני מתחיל את מערכת מכירות ומה ההבדל בין מכירות לקבלת נתונים? כבר קראתי 8 פעמים בערך את האשכול של מכירות ולא הבנתי וניסיתי 17 אפשרויות ולא עולה בידי מישהו יוכל לעזור תגמול לעוזר... תודה!
האם יש אפשרות לערוך זאת בעברית?

אאד
יצירת קשר:

שליחהעל ידי אאד » 00:40 18/10/2018

מה ההבדל בין מכירות לקבלת נתונים?
מחירים , גם הלקוח יודע עלויות ומה לסיכום צריך לשלם, תשלום לפי מה וכמה שהוא קנה

חוות דעת

שליחהעל ידי חוות דעת » 01:47 18/10/2018

הרב 'אאד'!
תנסה להרגיע אותו, שאתה הולך לשכתב גם הוראות אלו בקרוב, שיהיה ניתנים להבנה בפעם הראשונה.

הבוס הגדול

שליחהעל ידי הבוס הגדול » 09:36 18/10/2018

בשלוחת מערכת מכירות יש אופציה שלוחצים *# כמדומני והוא מקריא את כל הרשימה.
יש אופציה שאני מגדיר לו שאם הוא מקריא - שיקריא רק רשימה מסויימת של מוצרים?

אאד
יצירת קשר:

שליחהעל ידי אאד » 17:44 18/10/2018

הרב 'אאד'!
תנסה להרגיע אותו, שאתה הולך לשכתב גם הוראות אלו בקרוב, שיהיה ניתנים להבנה בפעם הראשונה.
בעזרת השם, בהמשך...
אך מודול מכירות הוא מודול מסובך יותר ומורכב יותר...
אני ישתדל...

הבוס הגדול

שליחהעל ידי הבוס הגדול » 23:39 21/10/2018

מעבר לשלוחה אחרת בסיום רכישה:
בסיום רכישה בהצלחה, ברירת מחדל המערכת חוזרת שלב אחד אחורה,
ניתן להגדיר לעבור לניתוק או לכל שלוחה אחרת

הגדרתי את ההגדרה sale_products_end_goto=/4
אני רוצה שהוא יעבור לשלוחה 4 שתחת התפריט הראשי, אך משום מה הוא מזהה את זה כהעברה לשלוחת הזמנת מוצרים - והרי אי אפשר לעשות עוד הזמנה באתו התקשרות, ולכן הוא אומר לי "לא ניתן לעשות הזמנה נוספת בהתקשרות זו" וכו'.
למה זה קורה לי?

bc98400

שליחהעל ידי bc98400 » 07:57 22/10/2018

בשלוחת מערכת מכירות יש אופציה שלוחצים *# כמדומני והוא מקריא את כל הרשימה.
יש אופציה שאני מגדיר לו שאם הוא מקריא - שיקריא רק רשימה מסויימת של מוצרים?
אתה יכול לעשות שזה יהיה שלוחה לפי קטגוריה

חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 8 אורחים