מחיקת קובץ על ידי המקליט
מחיקת קובץ על ידי המקליט
איך עושים כזו אפשרות שמי שהקליט את ההודעה יוכל למחוק הודעה גם כן? מדובר בקו תיווך כך כשההקלטה כבר לא רלוונטית אני רוצה שהמקליט יחפש את ההקלטה שלו וימחק אותה, הבעיה היא ששמתי לב שרק המנהל יכול למחוק, האומנם????
Re: מחיקת קובץ על ידי המקליט
לא נכון
מספר טלפון שממנו הוקלטה הודעה יכול למחוק או לשנות אותה
אלא אם כן יש את ההגדרה הזאת
מספר טלפון שממנו הוקלטה הודעה יכול למחוק או לשנות אותה
אלא אם כן יש את ההגדרה הזאת
קוד: בחירת הכל
admin_options_delete_file_by_phone_record=no
כמדומני שברירת מחדל , במקש 7 יכול המקליט למחוק את הודעתו
אכן כן, בברירת המחדל, אפשר בשעת שמיעת ההקלטה - למחוק או לשנות את ההקלטה.כמדומני שברירת מחדל , במקש 7 יכול המקליט למחוק את הודעתו
(אגב, זה גם טוב למנהל קבוצה שרוצה לשנות או למחוק קובץ, בלי להכנס לשלוחת הניהול.
יש אפשרות להגדיר שכל אחד יוכל למחוק?אכן כן, בברירת המחדל, אפשר בשעת שמיעת ההקלטה - למחוק או לשנות את ההקלטה.כמדומני שברירת מחדל , במקש 7 יכול המקליט למחוק את הודעתו
זה מאד חשוב לי בשלוחה אישית שעשיתי, בלא"ה הכניסה לפי זיהוי טלפוני לכל אחד שלוחה אישית, אבל ההקלטות הם מאנשים אחרים, אני רוצה שבעל התיבה יוכל למחוק קבצים שהוא לא צריך.
יש אפשרות להגדיר שכל אחד יוכל למחוק?אכן כן, בברירת המחדל, אפשר בשעת שמיעת ההקלטה - למחוק או לשנות את ההקלטה.כמדומני שברירת מחדל , במקש 7 יכול המקליט למחוק את הודעתו
זה מאד חשוב לי בשלוחה אישית שעשיתי, בלא"ה הכניסה לפי זיהוי טלפוני לכל אחד שלוחה אישית, אבל ההקלטות הם מאנשים אחרים, אני רוצה שבעל התיבה יוכל למחוק קבצים שהוא לא צריך.
קוד: בחירת הכל
admin_options_open=yes
תודה רבה מאד מאד.
באמת חיפשתי בשלוחה של השמעת קבצים, ומכיון שלא הספקת עדיין לחתוך שם הכל, איבדתי את העיניים שלי באורך ההודעה ששם זה כתוב.
באמת חיפשתי בשלוחה של השמעת קבצים, ומכיון שלא הספקת עדיין לחתוך שם הכל, איבדתי את העיניים שלי באורך ההודעה ששם זה כתוב.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 12 אורחים