שלום לכולם
במערכה שלי יש מאות שלוחות להשמעת קבצים. האם אפשר לשנות הודעת מערכת מסוימת לכולם ביחד?
תודה רבה!
לשנות הודעת מערכת לכלל השלוחות
Re: לשנות הודעת מערכת לכלל השלוחות
בווודאי
בתיקיה Messages שתחת השלוחה הראשית
תכניס את הודעת המערכת שאתה מעונין
תודה.
ואם כבר העליתי הודעה לכל השלוחות (ואז העתקתי כמה פעמים), כך שהמערכת משמיע ההודעה שלי, ולא ברירת המחדל.
האם יש אפשרות לשנות את כולם ביחד? (שלא ישמיע את ההודאה שהעליתי לשלוחה, רק ההודאה החדשה?
ואם כבר העליתי הודעה לכל השלוחות (ואז העתקתי כמה פעמים), כך שהמערכת משמיע ההודעה שלי, ולא ברירת המחדל.
האם יש אפשרות לשנות את כולם ביחד? (שלא ישמיע את ההודאה שהעליתי לשלוחה, רק ההודאה החדשה?
תמיד קובץ בשלוחה גובר על הקובץ בשלוחה הראשיתתודה.
איפוא נמצא השלוחה הזה?
היא אמורה להיות תחת השלוחה הראשית - ואם היא איננה אז תצטרך לפתוח שלוחה אחרת ולשנות את שמה ל - Messages
תודה. ואם אני רוצה שבשלוחה מסוימת ישמיע את הודעת ברירת המחדל, האם זה אפשרי, או אני צריך להקליט אותו מחדש?בווודאי
תקליט בנפרדתודה. ואם אני רוצה שבשלוחה מסוימת ישמיע את הודעת ברירת המחדל, האם זה אפשרי, או אני צריך להקליט אותו מחדש?בווודאי
-
יש לי קומבינה נוספת... תקיש בניהול 2 ואז למספר השלוחה תקיש**# {כוכבית כוכבית סולמית תקליט הודעת מערכת ואז היא משתנה בכלל השלוחות....שלום לכולם
במערכה שלי יש מאות שלוחות להשמעת קבצים. האם אפשר לשנות הודעת מערכת מסוימת לכולם ביחד?
תודה רבה!
בהצלחה
-
מעלים את ההודעה בניהול קבצים ומגדירים את מספר ההקלטה מראש? - כי בטאב הודעות הוא ריק לי לגמרי ואין אפשרות להעלות לשם.בווודאי
אבל כשאני מעלה זה מתחלף לי אוטומטית להודעה 0000 !
ואגב אשמח האם דרך להתגבר על בעיה זו, כי אני צריך את זה גם לעוד מקומות, שקובץ הקלטה שאני מעלה לשלוחה ראשית מסויימת, שיישאר בשמו ומספרו !
אשמח לעזרה !
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] | 10 אורחים