אתה לא מקבל מייל על כל הודעה חדשה בפורום?!איך מקבלים מייל על כל הודעה?אולי כדאי שתכתוב לי במיילראשית כל אין מילים על המסירות שלך!!!
וכדי לא להסיט מהנושא שבכותרת, אני אכתוב לך הערות שם בדף המקורי.
על מנת שלא להעמיס על משתמשי הפורום
(מגיע להם מייל על כל הודעה)
dushi.aad@gmail.com
הסיבות שגרמו שלא היה עד היום מדריך מסודר בסיסי
Re: מדוע אין מדריך מסודר בסיסי
Re: menu-שלוחת תפריט
מצטרף (עם חיוך על הפנים, מהומור) חוץ מעצם הברייטקייט והצונעמען לפרטי פרטים, זה גם עושה מענין לקרוא....נהדר!!! מקסים!!! נפלא!!! הרבה יותר ממה שקראתי לפניך כתוב כאן!!! מורא'דיג!!!!!!! אתה מתלמד מהר מאד!!!
ככה! בלי לקמץ במילים ובתיאורים!!! בלי לבקש אישור מהמקלדת על כל לחיצה עליה.....!!!! יופי!! יופי!! יופי!!!
פעם הראשונה שאתה 'מדבר' מיט ביידע באקען (-בפה מלא)!!!
תמשיך כך עוד ועוד!!!!
תראה לכל המנהלים את עבודתך, שיראו וילמדו!!!!!!!
תודה
Re: menu-שלוחת תפריט
לפום צערא אגרא!!!זה מפרך...
וצריך להיות ב"מצב" בשביל להגיע לרמה כזאת
זה דורש ריכוז גבוה
ודרך אגב עשיתי את זה המון אבל פחות בפורום ויותר הסברים פרטיים לאנשים
אבל תנוח קצת. תירגע.
תפסת מרובה לא תפסת. אם תעשה הרבה ביחד, בסוף תישבר, ותישאר בלי עצבים לעבוד. תעשה קצת קצת כל יום.
ומקווה, כשתראה את התגובות הנלהבות של הציבור, זה יתן לך תיאבון להמשיך.
שכחתי לציין בתגובה הקודמת:
רק עכשיו הבנתי מה הקשר בין חלק הראשון - יצירת שלוחות מרובות, לחלק השני - המתנה אחרי הקשה. לא יכולתי להבין מה ענין שמיטה אצל הר סיני, עכשיו כשלא חסכת על מילים הבנתי כמה זה נחוץ ההגדרה הזאת.
ממש לא!!אתה לא מקבל מייל על כל הודעה חדשה בפורום?!
יש לך בצד ימין למטה אפשרות להירשם לקבלת מייליםממש לא!!אתה לא מקבל מייל על כל הודעה חדשה בפורום?!
- קבצים מצורפים
-
- 20181011_004635.gif (7.03 KiB) נצפה 3044 פעמים
איך יתכן שאין לי אפשרות כזאת??? אגב: עכשיו קבלתי בפעם הראשונה מייל על תגובה שלך, אבל אני עשיתי מלמעלה, ועד עכשיו לא קבלתי, מעניין.יש לך בצד ימין למטה אפשרות להירשם לקבלת מייליםממש לא!!אתה לא מקבל מייל על כל הודעה חדשה בפורום?!
אצלי יש לי מסנן והכל מסומן עם תוויות בכרטסת פורומים
- קבצים מצורפים
-
- 20181011_123433.jpg (55.66 KiB) נצפה 3035 פעמים
אני לא מבין. אתה מראה לי תמונה של המייל שלך, אני מאמין לך שאתה מקבל מיילים, אני רק שאלתי איך אני עושה את זה אצלי, ואיך יתכן שאצלי אין את אותה משבצת רישום לקבלת אי מיילים כמוך.אצלי יש לי מסנן והכל מסומן עם תוויות בכרטסת פורומים
תנסה בצד שמאל למעלה בחץ שליד שם המשתמש שלךאני לא מבין. אתה מראה לי תמונה של המייל שלך, אני מאמין לך שאתה מקבל מיילים, אני רק שאלתי איך אני עושה את זה אצלי, ואיך יתכן שאצלי אין את אותה משבצת רישום לקבלת אי מיילים כמוך.אצלי יש לי מסנן והכל מסומן עם תוויות בכרטסת פורומים
"לוח בקרה למשתמש"
שם אמור להיות ההגדרות של קבלת מיילים על הודעות חדשות בפורום
במודול תפריט
- קבצים מצורפים
-
- הסבר למודול תפריט.png (10.01 KiB) נצפה 3033 פעמים
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 8 אורחים