בדיוק.
אני בגלל הבורות שלי במושגים, אפי' לא שמתי לב לטעות הלשונית שלך, אז הבנתי לפי התוכן שאתה מתכוין ל'הודעה' נפרדת...
ראיתם את האינדקס?
Re: ראיתם את האינדקס?
ברמת העיקרון זה עצה מעולה, ואם כולם ירתמו לפרוייקט, זה יושלם תוך זמן קצר.לדוגמא
הגדרת ושינוי שפה
אולם גם הדוגמא שלך עדיין אינה בשלימות, כי למה לא לעשות שתי הודעות, 1. על 'שינוי שפה' 2. הגדרות בכניסה למערכות על פי פי זמנים ו/או סיסמה ו/או חסימת מספרים לא מזוהים ו/או כניסה ע"פ רשימה לבנה ו/או כניסה על פי רשימה שחורה ו/או כניסה לפי מספר אישי/ כניסה לפי שעות.
הלא הם שתי נושאים נפרדים.
אינני יודע, מה הם האפשרויות שלך - בתור מנהל - לעמד\לעצב את הדף.ברמת העיקרון אתה צודק!
אלא בכדי שכ"א יוכל לחפש בקלות הרי שעובר במהירות על כל הכתוב בצד ימין. כעת אם אשנה ואכניס כל הקישורים כהמשך, יקשה מאד החיפוש ומאחר והוא לא ירוכז באותו צד.
לבקשתך הגדלתי את הכותרות, כעת הוגדל והוארך מאד הדף (גם שאיבד מהנקיות), אם זה יותר נח אשאיר אם לא אני יכול להחזיר בקלות למצב הקודם. תוכל ל"חוות דעה' גם בשרשור זה
אבל אם יש אפשרות, נגיד, כמו 'טאב' בוורד, לדחוף פנימה פיסקאות, אז כדאי לעשות כמה קבוצות, לדוגמה קבוצה של 'השמעת קבצים', לעשות כותרות ראשית בצד ימין, וכל השורות כמו שהם עכשיו לדחוף פנימה קצת. ובדרך זה על שאר הנושאים הראשיים, כך זה יהיה יותר מאורגן ומסודר כל האפשרויות וההוראות שיש.
בענין הגדלת טקסט הכותרות: אינני סבור שנאבד ה'נקיות', אדרבה לענ"ד זה יותר נקי ומסודר.
ושוב פעם תודה ותודה ותודה על כל השירות הנפלאה!
שוב תודה, מ"מ לאחר שכתבתי ערכתי שוב את האינדקס ונתתי לכל נושא אנטר נוסף כך שחזר לה הנקיות, גם הכנסתי פנימה את התת נושאים. תודה על הערהאינני יודע, מה הם האפשרויות שלך - בתור מנהל - לעמד\לעצב את הדף.ברמת העיקרון אתה צודק!
אלא בכדי שכ"א יוכל לחפש בקלות הרי שעובר במהירות על כל הכתוב בצד ימין. כעת אם אשנה ואכניס כל הקישורים כהמשך, יקשה מאד החיפוש ומאחר והוא לא ירוכז באותו צד.
לבקשתך הגדלתי את הכותרות, כעת הוגדל והוארך מאד הדף (גם שאיבד מהנקיות), אם זה יותר נח אשאיר אם לא אני יכול להחזיר בקלות למצב הקודם. תוכל ל"חוות דעה' גם בשרשור זה
אבל אם יש אפשרות, נגיד, כמו 'טאב' בוורד, לדחוף פנימה פיסקאות, אז כדאי לעשות כמה קבוצות, לדוגמה קבוצה של 'השמעת קבצים', לעשות כותרות ראשית בצד ימין, וכל השורות כמו שהם עכשיו לדחוף פנימה קצת. ובדרך זה על שאר הנושאים הראשיים, כך זה יהיה יותר מאורגן ומסודר כל האפשרויות וההוראות שיש.
בענין הגדלת טקסט הכותרות: אינני סבור שנאבד ה'נקיות', אדרבה לענ"ד זה יותר נקי ומסודר.
ושוב פעם תודה ותודה ותודה על כל השירות הנפלאה!
מה שהבנתי, זה מה ש'חודת דעת' הציע:
הגדרות לשלוחת השמעת קבצים (שלוחה רגילה)
playfile-הגדרות
סיסמה | השמעת אורך/ביפ | סדר עולה או יורד | העברה לאחר ההשמעה | השמעת קובץ בקול ממוחשב | הקראת כותרת מוגדרת אישית לפני קובץ שמע | השמעת קבצים שהוקלטו לפי המספר האישי |השמעה לפי תאריך לועזי /עברי | אפשרות בחירת קובץ | הפעלת קבצים משלוחה אחרת|הפעלה של הקבצים בסדר רנדומלי | הגדרת פעולה למקש בעת האזנה והעברה לשלוחה | שיתוף הודעות בין מערכות | עריכת קבצי השמע מנהלים/ ע"פ רשימה/ ללא הגבלה | העברה /תפריט לאחר השמעת קובץ | שמירה /יצירת לינק אוטומטית בהקלטת הודעה לשלוחה.
מערכת תגובות
הפעלה אוטומטית של תגובות | אישור מנהל לפני פרסום תגובה | חסימת אפשרות תגובה למס' לא מזוהה | השמעת אירועים לפי תאריכים.
ניקוד על האזנה
דירוג
השמעת פרטי ההשמעות
וכן הלאה ע"ז הדרך
הגדרות לשלוחת תפריט
הגדרות הפניות שונות
ועוד ועוד
סך הכל מוסיפים כותרת ראשית בצבע אחר, מכניסים פנימה קצת את כל ההגדרות, ומסדרים ע"פ הסדר
playfile-הגדרות
סיסמה | השמעת אורך/ביפ | סדר עולה או יורד | העברה לאחר ההשמעה | השמעת קובץ בקול ממוחשב | הקראת כותרת מוגדרת אישית לפני קובץ שמע | השמעת קבצים שהוקלטו לפי המספר האישי |השמעה לפי תאריך לועזי /עברי | אפשרות בחירת קובץ | הפעלת קבצים משלוחה אחרת|הפעלה של הקבצים בסדר רנדומלי | הגדרת פעולה למקש בעת האזנה והעברה לשלוחה | שיתוף הודעות בין מערכות | עריכת קבצי השמע מנהלים/ ע"פ רשימה/ ללא הגבלה | העברה /תפריט לאחר השמעת קובץ | שמירה /יצירת לינק אוטומטית בהקלטת הודעה לשלוחה.
מערכת תגובות
הפעלה אוטומטית של תגובות | אישור מנהל לפני פרסום תגובה | חסימת אפשרות תגובה למס' לא מזוהה | השמעת אירועים לפי תאריכים.
ניקוד על האזנה
דירוג
השמעת פרטי ההשמעות
וכן הלאה ע"ז הדרך
הגדרות לשלוחת תפריט
הגדרות הפניות שונות
ועוד ועוד
סך הכל מוסיפים כותרת ראשית בצבע אחר, מכניסים פנימה קצת את כל ההגדרות, ומסדרים ע"פ הסדר
בדיוק! לזה התכוונתי.מה שהבנתי, זה מה ש'חודת דעת' הציע:
playfile-הגדרות
מערכת תגובות
ניקוד על האזנה
דירוג
השמעת פרטי ההשמעות
וכן הלאה ע"ז הדרך
הגדרות לשלוחת תפריט
הגדרות הפניות שונות
ועוד ועוד
רק אצלך כאן בתגובה לא רואים שהכנסת פנימה את הפיסקאות, כולם בקו שווה עם הכותרת הראשית, צריכים להכניס פנימה כל מה שמתחת לכותרת הראשית 'האדומה'.
ולהרב 'קופת הקהל' ייאמר:
כולנו מחכים על הוצאה אל הפועל של התוכנית שלך, לפתוח אשכול ששם יעירו כולם את הערותיהם על 'תוכן' ו'סדר' ו'חיסור' ההוראות.
אנחנו יודעים שאתה 'עוסק במצוה' עריכת האינדקס, לכן אנחנו לא דוחפים בך ח"ו, רק מזכירים.
צודק, כי איני יודע איך עושים את זה
הבנתי, חשבתי על זה בעת העריכה, אך לנגד עיני עומדת כל הזמן הכלל "המלל מבלבל" (כלל ידוע בפרסום). שימו לב שבכל פרסום כשהמטרה להעביר מסר זה יעשה בתמצות.בדיוק! לזה התכוונתי.מה שהבנתי, זה מה ש'חודת דעת' הציע:
playfile-הגדרות
מערכת תגובות
ניקוד על האזנה
דירוג
השמעת פרטי ההשמעות
וכן הלאה ע"ז הדרך
הגדרות לשלוחת תפריט
הגדרות הפניות שונות
ועוד ועוד
רק אצלך כאן בתגובה לא רואים שהכנסת פנימה את הפיסקאות, כולם בקו שווה עם הכותרת הראשית, צריכים להכניס פנימה כל מה שמתחת לכותרת הראשית 'האדומה'.
ובשביל כן סידרתי את המודולים מאותו נושא שיהיו מרוכזים יחד, א"כ למה צריך כותרות? יש כבר כ"כ הרבה מלל באינדקס שמרוב המלל מתחילים להתעייף.. וזה עדיין בתחילת ההעבודה - בזמן החיפוש..
את חלקי בעריכת האידקס אקווה לסיים, אך חלק של אאד בעריכת והנגשת ההגדרות איני רוצה להתערב, "אין שני מלכים משתמשים בכתר אחד".ולהרב 'קופת הקהל' ייאמר:
כולנו מחכים על הוצאה אל הפועל של התוכנית שלך, לפתוח אשכול ששם יעירו כולם את הערותיהם על 'תוכן' ו'סדר' ו'חיסור' ההוראות.
אנחנו יודעים שאתה 'עוסק במצוה' עריכת האינדקס, לכן אנחנו לא דוחפים בך ח"ו, רק מזכירים.
אדרבה! אני מכוון לאותו מקום ולאותו תכלית כמוך, ואני חושב שכמו שאני מעצב אותו כך זה יהיו יותר מרוכז. ואני אסביר לך: פה בתמונה אנחנו רואים שש שורות (בכמה מהם יש גם תתי כותרות) העוסקים בענין שלוחת השמעת קבצים, אז למה לא לדחוף אותם פנימה קצת, ולכתוב מעליו כותרת אחת גדולה, ואדרבה כך זה יהיה יותר מסודר, להבין שכל זה קשור לסוג שלוחה אחת. כי אחרת זה עומד ביחס שווה לקישורים שעוסקים בענינים אחרים, ולא רואים הבדל ברור בין זה לזה. ועל אותו דרך אתה לקוח כל הקישורים העוסקים למשל בענין 'מעבר לשלוחה אחרת' ואתה דוחף אותם פנימה וכותב כותרת ראשית אדומה מעליהם. ועם על זה הדרך. כך אתה לוקח את העשרים או שלושים שורות שיש באינדקס, ואתה מחלק אותם לכמה קטגוריות, והציבור לא צריך לקרוא כל השלושים שורות כדי למצוא מבוקשו, אלא מסתכל קודם כל על הכותרות הראשיות של הקטגוריות השונות, ואחרי שמוצא את הקטגוריה בה הוא מתעניין, הוא מחפש בתוך הקטגוריה בתתי הכותרות.הבנתי, חשבתי על זה בעת העריכה, אך לנגד עיני עומדת כל הזמן הכלל "המלל מבלבל" (כלל ידוע בפרסום). שימו לב שבכל פרסום כשהמטרה להעביר מסר זה יעשה בתמצות.
ובשביל כן סידרתי את המודולים מאותו נושא שיהיו מרוכזים יחד, א"כ למה צריך כותרות? יש כבר כ"כ הרבה מלל באינדקס שמרוב המלל מתחילים להתעייף.. וזה עדיין בתחילת ההעבודה - בזמן החיפוש..
שתי תשובות בדבר:את חלקי בעריכת האידקס אקווה לסיים, אך חלק של אאד בעריכת והנגשת ההגדרות איני רוצה להתערב, "אין שני מלכים משתמשים בכתר אחד".
א. אני התכוונתי על פתיחת האשכול שבה כולם יוכלו לדווח על המקומות שצריכים 'שיכתוב'.
ב. לעצם הענין, אינני חושב שאתה לוקח ממנו את הכתר, כי צריכים כאן המון עבודה, וכלל יש בידינו 'אז צוויי פערד שלעפן בעסער' - (שני סוסים חזקים יותר), זה משל לומר, ששני אנשים שעובדים ביחד (בלי שכל אחד מחפש את הכתר לעצמו) זה יותר יעיל.
אולם כפי שידוע לי (מהתגובות שלך בנושא 'מדוע אין מדריך בסיסי'), הרי אתה מתנגד לעצם העיקרון שיש לשכתב את ההוראות, הרי אתה סובר שיש בכלל לנעול את האפשרות לשאול שאלות למשתמשים חדשים, אזי בודאי שאינני מצפה ממך שתעשה בניגוד להשקפתך.
בכל אופן, אנחנו מודים לך, על כל צעד ושעל שאתה עושה בשבילנו, ותבורך מן השמים בכל הברכות!!!
תראה לעצם השקפתי. אני סבור שיש צורך להנגיש את הצעדים הראשונים במערכת. כמו שכבר עשו כיום עם תמונות, וזה הכרחי!
בנוסף לכך אני רואה גם הכרח לא לתת שפה פשוטה מידי כיוון שכל העוזרים כאן לשמותיהם הרי לא יוכלו תמיד לתת צעד לתומכו בכל עת ובכל שעה, נמצא שבנית לתלמיד החדש קביים ורק על זה הוא הולך מבלי לתת לו את התרגול לתנועה החופשית.
יש צורך בעוד הכרח, לסדר את הפורום בהגדרות עצמם, פעמים וזה מתחיל אם אופציה של סליקת אשראי (דוגמה) ורק לאחמ"כ זה עובר לעצם המודול... ובסוף כשאתה מגיע לסליקת אשראי שכחת ממה שכתוב למעלה. זה לא קורה הרבה, אבל ישנם מקומות הכרחיים שחייבים לסדר.
בנוסף לכך אני רואה גם הכרח לא לתת שפה פשוטה מידי כיוון שכל העוזרים כאן לשמותיהם הרי לא יוכלו תמיד לתת צעד לתומכו בכל עת ובכל שעה, נמצא שבנית לתלמיד החדש קביים ורק על זה הוא הולך מבלי לתת לו את התרגול לתנועה החופשית.
יש צורך בעוד הכרח, לסדר את הפורום בהגדרות עצמם, פעמים וזה מתחיל אם אופציה של סליקת אשראי (דוגמה) ורק לאחמ"כ זה עובר לעצם המודול... ובסוף כשאתה מגיע לסליקת אשראי שכחת ממה שכתוב למעלה. זה לא קורה הרבה, אבל ישנם מקומות הכרחיים שחייבים לסדר.
תיקון טעות התרגום הנכון : שני סוסים סוחבים טוב יותרוכלל יש בידינו 'אז צוויי פערד שלעפן בעסער' - (שני סוסים חזקים יותר)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 79 אורחים