ראיתם את האינדקס?

הבוס הגדול

Re: ראיתם את האינדקס?

שליחהעל ידי הבוס הגדול » 10:28 10/10/2018

והייתי מבקש עוד דבר - אבל זה כבר ממש פינוק: שגם תת הכותרות באינדקס יהיו 'לינקים', ולא סתם רשימה של דברים.
אני לא חושב שזה נקרא פינוק, בלי אופציה זו, לדעתי האינדקס לא שווה כ"כ, עד הרגע היה ברור לי שזה בבניה ובשלבים.
היה הו"א להשאירו ככה? נראה לי שממש חייבים את זה !
תודה בכל אופן
אתה ממש מדבר כמו בוס...
זמן עריכת האינדקס ערך למעלה מ8 שעות אינטנסיביות.....
כעת לרעיון עצמו, לי אישית אין מידע איך ניתן לעשות קישור לקטע מסויים באמצע ההודעה, מה שאני יודע שאפשר לעשות קישור לשרשור (נושא) או להודעה חדשה אבל לא לקטע מסויים באמצע הנושא. מי שיודע שיועיל בטובו להסביר ואולי אני או אחד מחברי הפורום יעשה זאת.
גם אני מצטרף לברכות לאאד על השקעתו בפורום ללא לאות, כעת לאחר עבודתי אני מאריך אותו הרבה יותר !! ואכן מגיע לו אשכול נפרד עם ברכות ואיחולים
במאמר מוסגר בעת עריכת האינדקס מטבע הדברים עברתי על כל הפורום ועל הנושאים וראיתי שישנם נושאים שהסדר בהם נעדר, כמו למשל במדור הזמנת מוצרים, בשולי המודול מובא הגדרות קבלת אימייל ולאחמ"כ עובר להגדרת דילוג הקראות ולאח"כ חוזר לנושא אימייל (להעלים חלק מהעמודות הנשלחות למייל)
עולה בדעתי כעת רעיון לפתוח נושא שבו החדשים והישנים ידווח על אי הבנה בכתוב או על סדר הנכתב, בכדי שיבוא על תיקונו.
אני רק אמרתי את דעתי, ואת מה שחשבתי ואני חושב שאמור להיות.
אך זה כמובן לא גורע במאום מההערכה העצומה שיש לי אליך ולכל מי שעוזר בעניינים אלו, יישר כוחך !!!

חוות דעת

שליחהעל ידי חוות דעת » 11:30 10/10/2018

זמן עריכת האינדקס ערך למעלה מ8 שעות אינטנסיביות.....

עולה בדעתי כעת רעיון לפתוח נושא שבו החדשים והישנים ידווח על אי הבנה בכתוב או על סדר הנכתב, בכדי שיבוא על תיקונו.
כולנו מלאים הערכה ותודה להשעות היקרות שתרמת בשבילנו, 'מתן בסתר' אמיתי, במלוא מובן המלה!
בקשר לרעיון שלך:
א. זה רעיון נפלא, אבל צריכים לבקש מכל 'המעוררים' (הפוטנציאליים), שמכיון שב'נושא' נפרד, א"א 'לצטט' את הקטעים עליהם אנחנו רוצים להתייחס, לכן לפחות ייצרו 'לינק' לאותו דף עליו הם מתייחסים, כדי שיהא קל לבדוק אותו.
ואגב רציתי לבקש ממאן דהוא, שידריך אותי איך ליצור 'לינק', כי הרי אני משתמש חדש...
ב. וגם ששם יוכלו לדווח על 'הוראה' החסרה, לא בתור 'שאלה' איך לעשותו, כי על זה יש העזרה הדדית וכדו', אלא בתור 'דיווח' למנהלים מה להוסיף בתוך דפי ההדרכה.

ואם כבר מדברים, אז ההערה הראשונה בנושא החדש של 'הערות על תוכן ההוראות והדרכה בפורום', אני רוצה לבקש שיוסיפו הדרכה 'איך להגיב', כי מעל לחלון התגובות אני רואה שורה ארוכה של 'מקשים', ואין לי מושג מה כל דבר משמש.

חוות דעת

שליחהעל ידי חוות דעת » 11:41 10/10/2018

אני לא חושב שזה נקרא פינוק, בלי אופציה זו, לדעתי האינדקס לא שווה כ"כ, עד הרגע היה ברור לי שזה בבניה ובשלבים.
תודה בכל אופן
לענ"ד אתה מאד מגזים!
הרי עד היום לא הייתי יכול למצוא את הנושא שאתה רוצה לדעת עליו, עכשיו הכל מסודר כשולחן ערוך!!! התת כותרות זה בסך הכל הנושאים שכתובים באותו דף ממש שעליו יש הלינק מלמעלה בכותרת הראשית שבאינדקס.

חוץ מזה, אם חשבת שזה 'בבניה ובשלבים' כנראה שאתה לא מבין כ"כ דבר בסיסי, שאחרי שכתבת בכתיבה פשוטה ה'תת כותרות' אתה לא יכול 'להפוך אותו' בבת אחת 'ללינקים', אתה צריך לחזור ולבנות את כל ה'תת כותרות' בתור לינקים, לכן לי היה ברור, שאם 'קופת הקהל' בחר לא לעשות ה'תת כותרות' כ'לינקים' (לא משנה למה, מספיק הסיבה שזה לוקח פי כמה וכמה זמן מכתיבה רגילה), אז כדי להפוך אותן ללינקים צריכים לעבוד עליו מהתחלה ממש. ולכן התייחסתי אל בקשתי כ'פינוק', כי זה לבקש מבן אדם לעשות הכל מחדש, וזה באמת לא מגיע לנו מ'שורת הדין', בקושי כ'פינוק'...

קופת הקהל

שליחהעל ידי קופת הקהל » 11:41 10/10/2018

הדרכה ליצור לינק מאד פשוט
1. בכתיבת הודעה שימו לב יש מגוון כפתורים למגוון אופציות. משמאל לימין. צבע גופן| רגיל | URL |וכו'
2. לוחצים על URL ומקבלים כזה כאשר התו כתיבה נמצא בין שתי המרובעים. שם כותבים את המילה אותו אתם רוצים שיוצג.
3. כעת הולכים לריבוע משמאל (בכחול) [url][/url] ומוסיפים למילה URL =ואת הקישור
4. יצרתם בהצלחה קישור

חוות דעת

שליחהעל ידי חוות דעת » 12:02 10/10/2018

הדרכה ליצור לינק מאד פשוט
1. בכתיבת הודעה שימו לב יש מגוון כפתורים למגוון אופציות. משמאל לימין. צבע גופן| רגיל | URL |וכו'
2. לוחצים על URL ומקבלים כזה כאשר התו כתיבה נמצא בין שתי המרובעים. שם כותבים את המילה אותו אתם רוצים שיוצג.
3. כעת הולכים לריבוע משמאל (בכחול) [url][/url] ומוסיפים למילה URL =ואת הקישור
4. יצרתם בהצלחה קישור
חסר כאן שלב אחד, כי איך 'מוסיפים את הקישור' לאותו דף שאני רוצה לקשר.
צריכים להוסיף שלב:
שמדפדפים לאותו דף שרוצים ליצור קישור אליו, ומעמידים את העכבר על הכותרת הראשית של הדף, לוחצים בעכבר ימיני, ולוחצים על האפשרות 'העתק כתובת קישור', ואח"כ עושים ctrl+v (הדבק), וכך נדבק הקישור לאותו דף.
אתה מסתמא לא חשבת שיש אנשים שלא יודעים איך להעתיק כתובת קישור, אולם אני אומר לך שרוב המשתמשים החדשים לא יודעים.
אבל השתא דאתינן להכא, בעצם לא צריכים לעבור את כל השלבים שהצגת, כי אתה הצגת הוראות איך להפוך 'מילה' ללינק לדף מסוים, אבל יכולים לעשות פשוט להכניס לינק פשוט לאותו דף, כמו שהצגתי. (אל תשאל אותי, 'אם אתה יודע למה אתה שואל', כי הגעתי ל'השגה' זו רק עכשיו, כשרציתי להגיב על הוראות שלך, וראיתי איך שזה מוצג בחלון התגובות, אולם מה שאתה הדרכת לא ידעתי מקודם).

קופת הקהל

שליחהעל ידי קופת הקהל » 12:11 10/10/2018

תודה בכל אופן
לענ"ד אתה מאד מגזים!
הרי עד היום לא הייתי יכול למצוא את הנושא שאתה רוצה לדעת עליו, עכשיו הכל מסודר כשולחן ערוך!!! התת כותרות זה בסך הכל הנושאים שכתובים באותו דף ממש שעליו יש הלינק מלמעלה בכותרת הראשית שבאינדקס.

חוץ מזה, אם חשבת שזה 'בבניה ובשלבים' כנראה שאתה לא מבין כ"כ דבר בסיסי, שאחרי שכתבת בכתיבה פשוטה ה'תת כותרות' אתה לא יכול 'להפוך אותו' בבת אחת 'ללינקים', אתה צריך לחזור ולבנות את כל ה'תת כותרות' בתור לינקים, לכן לי היה ברור, שאם 'קופת הקהל' בחר לא לעשות ה'תת כותרות' כ'לינקים' (לא משנה למה, מספיק הסיבה שזה לוקח פי כמה וכמה זמן מכתיבה רגילה), אז כדי להפוך אותן ללינקים צריכים לעבוד עליו מהתחלה ממש. ולכן התייחסתי אל בקשתי כ'פינוק', כי זה לבקש מבן אדם לעשות הכל מחדש, וזה באמת לא מגיע לנו מ'שורת הדין', בקושי כ'פינוק'...
גם לענ"ד...
המטרה שלי בכל האינדקס היתה
1. לקבץ במקום אחד את כל ההגדרות מבלי הצורך לעבור דפים בשביל למצוא את הנושא המבוקש.
2. לסדר בצורה כזו שהמודלים המשלימים יעמדו בצמידות
3. לעזור למי שמחפש למצוא פרט מסויים שידע איפה לחפשו... כמו למשל ישנם דברים שאפשר לעשות בההגדרות לכלל השלוחות ולא במודול הספיצפי...

הבוס הגדול

שליחהעל ידי הבוס הגדול » 12:17 10/10/2018

תודה בכל אופן
לענ"ד אתה מאד מגזים!

גם לענ"ד...
1. לקבץ במקום אחד את כל ההגדרות מבלי הצורך לעבור דפים בשביל למצוא את הנושא המבוקש.
3. לעזור למי שמחפש למצוא פרט מסויים שידע איפה לחפשו... כמו למשל ישנם דברים שאפשר לעשות בההגדרות לכלל השלוחות ולא במודול הספיצפי...
חברים, התנצלותי הכנה מוגשת בזאת :oops: :oops: :cry: :cry: :oops: :oops: :cry: :cry:
אך אין מחזקים אלא למחוזקים, ואדרבה, רק תראו כמה אני מעריך את יכולתיכם... :lol: :lol: :lol:
בהצלחה הלאה בכל שיפור וארגון !

חוות דעת

שליחהעל ידי חוות דעת » 12:57 10/10/2018

גם לענ"ד...
'קופת הקהל' היקר!
אני חושב שעדיין יש מקום ל'קמפקט' (מלשון 'קומפקטי...') את האינדקס. כי אני רואה שיש הרבה לינקים שמתעסקים לדוגמה ב'השמעת קבצים' והם נמצאים בשורות נפרדות.
בהזדמנות, תכניס את כל השורות הנפרדות לתוך יתר הרשימה של 'תת כותרות' של 'השמעת קבצים'. ובדרך זה שאר השורות ושאר הנושאים, כי אחרת זה נראה כמו רשימה ארוכה של דברים, ולא כ'קבוצות' של ענינים של כל מודל ומודל.
ואולי תגדיל קצת את ה'כותרות הראשיות' של כל קבוצה, שיהיה יותר קריא וקלוט כל קבוצה וקבוצה. (אני מודה שזה כבר נוגע לכושר 'עימוד' ו'עיצוב')

קול הקורא

שליחהעל ידי קול הקורא » 13:56 10/10/2018

וואי איזה דבר ענק!

בתור משתמש חדש, שהתחלתי להקים מערכת לפני שנה, ומה אומר ומה אדבר, אני לא יודע מה היה פעם, אני יודע שהרגשתי ואני מרגיש עד היום בכל הפורום הנפלא הזה, ממש כסומא בארובה! שום דבר אתה לא יודע איפה תמצא אותו, וגם כשאתה מוצא אותו אתה לא מבין כמעט איך מצרפים מילה למילה. הכל בקודים ומונחים שמובנים רק ליודעי חן.
וכשאתה מנסה להיות חברהמן ולהתחיל להשתמש בפונקציה של החיפוש, כדי להשלים פזלים, המנוע אומר לך כמעט בתשעים וחמש אחוז מהמקרים
'המילים שחיפשת נמצאות מדי הרבה פעמים' והוא לא מביא לך כלום. וזה מרגיז.
אעפ"כ אני עובד כבר שנה כמו נמלה, וב"ה הצלחתי להקים את המערכת שלי, עם לא מעט פונקציות מורכבות (לי אישית בכל אופן). סימנתי וי כמעט בכל היעדים שהצבתי לעצמי.

אין מילים על הפרוייקט החיוני והמועיל הזה!

לך תדע, מה אני אגלה אחרי שיש כזה אינדקס...

קופת הקהל

שליחהעל ידי קופת הקהל » 13:57 10/10/2018

גם לענ"ד...
'קופת הקהל' היקר!
אני חושב שעדיין יש מקום ל'קמפקט' (מלשון 'קומפקטי...') את האינדקס. כי אני רואה שיש הרבה לינקים שמתעסקים לדוגמה ב'השמעת קבצים' והם נמצאים בשורות נפרדות.
בהזדמנות, תכניס את כל השורות הנפרדות לתוך יתר הרשימה של 'תת כותרות' של 'השמעת קבצים'. ובדרך זה שאר השורות ושאר הנושאים, כי אחרת זה נראה כמו רשימה ארוכה של דברים, ולא כ'קבוצות' של ענינים של כל מודל ומודל.
ואולי תגדיל קצת את ה'כותרות הראשיות' של כל קבוצה, שיהיה יותר קריא וקלוט כל קבוצה וקבוצה. (אני מודה שזה כבר נוגע לכושר 'עימוד' ו'עיצוב')
ברמת העיקרון אתה צודק!
אלא בכדי שכ"א יוכל לחפש בקלות הרי שעובר במהירות על כל הכתוב בצד ימין. כעת אם אשנה ואכניס כל הקישורים כהמשך, יקשה מאד החיפוש ומאחר והוא לא ירוכז באותו צד.
לבקשתך הגדלתי את הכותרות, כעת הוגדל והוארך מאד הדף (גם שאיבד מהנקיות), אם זה יותר נח אשאיר אם לא אני יכול להחזיר בקלות למצב הקודם. תוכל ל"חוות דעה' גם בשרשור זה

חזור אל “שאלות משתמשים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 75 אורחים