באשכול 'הגדרות במערכת'. תנו לי את הערותיכם בבקשה כאן באשכול
(וגם פידבק אם אפשר...)
ראיתם את האינדקס?
Re: ראיתם את האינדקס?
כל הכבודבאשכול 'הגדרות במערכת'. תנו לי את הערותיכם בבקשה כאן באשכול
(וגם פידבק אם אפשר...)
עלה והצלח
דרך אגב
בממשק החדש של "אשף ההגדרות" (שנקרא "הגדרות בשלוחה")
עשיתי קישור לפורום לפי סוג השלוחה
תודה רבה גדולה, אין מילים, זכות ניצול הזמן של עשרות ומאות תעמוד לך
אגב, גם תודה מיוחדת ל'חוות דעת' שהביא כאן את החוות דעת, ודחף ודרבן, ולו שמורה זכות הראשונים. בדבר שנידון כאן אין ספור פעמים וכל פעם נשאר בדיון.
בזכותך (קופת הקהל) ובזכותך (חוות דעת) זכינו.
מיניה ומיניה יתקלס עליאה
אגב, גם תודה מיוחדת ל'חוות דעת' שהביא כאן את החוות דעת, ודחף ודרבן, ולו שמורה זכות הראשונים. בדבר שנידון כאן אין ספור פעמים וכל פעם נשאר בדיון.
מיניה ומיניה יתקלס עליאה
-
מדהים!
נותן לי חשק לפתח את זה...
תודה רבה לשניכם, ולכל מי שדואג כאן לפשט את המושגים, שלמשתמש חדש אין.
אני זוכר את עצמי בתור משתמש חדש, מס' 50 בפורום בערך, לפני שנתיים וחצי כמדומני, שלא הבנתי כלום. פשוט כלום.
לא היה לי מושג איך נראה תכנות, איך עובד, ואיך משתמשים עם כל המילים האלה באנגלית, ומתי שמים את מה...
אבל אז מה שהיה זה פורום הגדרות במערכת, ושאלות משתמשים בלבד...
[כן, וגם היה חסום רק למי שחתם על סודיות...]
שבעצם היה מספיק לעבור על הנושאים של הגדרות במערכת, ואולי על איזה שאילה שנשאלה, להבין איך העסק עובד.
כיום משתמש חדש פשוט לא רק שלא יודע מה לעשות, הוא לא מבין איפה צריך להסתכל בפורום כדי להצליח להבין...
שאפו ענק על היוזמה והיוזמות המוברכות, ובתקווה שהכל יושלם.
[וכן, מותר להקים מדריך קטן למשתמש, שיסביר מא. ועד ת. את כל תהליך בניית שלוחה לדוגמא בצילום מסך, ולפרט כל דבר מה הוא, למה הוא, ומה התוצאה]
והכי חשוב לדעתי, וזה משהו שיכול להעויל ברמות גבוהות, זה בכל הגדרה להוסיף מקטע שמסביר מה ההלכות של הגדרה כזו, במלואם.
כדי שהמשתמש יבין בדיוק מה זה נותן לו, והוא יוכל לחשוב לבד על שימושים שונים נוספים, וקומבינציות שיכולות לצאת מכזאת הגדרה.
בכל אופן תודה רבה!
אה, ובכל מצב כל הודעה ארוכה בפורום, בעיקר בהגדרות, אבל גם בתגובות לכל נושא, כדאי לרווח למקטעים וכדו' כמו הודעה זו, ככה הרבה יותר קל לקלוט שורה שורה...
עריכה: שכחתי להוסיף לקרדיטים את אאד, תודה מיוחדת!
נותן לי חשק לפתח את זה...
תודה רבה לשניכם, ולכל מי שדואג כאן לפשט את המושגים, שלמשתמש חדש אין.
אני זוכר את עצמי בתור משתמש חדש, מס' 50 בפורום בערך, לפני שנתיים וחצי כמדומני, שלא הבנתי כלום. פשוט כלום.
לא היה לי מושג איך נראה תכנות, איך עובד, ואיך משתמשים עם כל המילים האלה באנגלית, ומתי שמים את מה...
אבל אז מה שהיה זה פורום הגדרות במערכת, ושאלות משתמשים בלבד...
[כן, וגם היה חסום רק למי שחתם על סודיות...]
שבעצם היה מספיק לעבור על הנושאים של הגדרות במערכת, ואולי על איזה שאילה שנשאלה, להבין איך העסק עובד.
כיום משתמש חדש פשוט לא רק שלא יודע מה לעשות, הוא לא מבין איפה צריך להסתכל בפורום כדי להצליח להבין...
שאפו ענק על היוזמה והיוזמות המוברכות, ובתקווה שהכל יושלם.
[וכן, מותר להקים מדריך קטן למשתמש, שיסביר מא. ועד ת. את כל תהליך בניית שלוחה לדוגמא בצילום מסך, ולפרט כל דבר מה הוא, למה הוא, ומה התוצאה]
והכי חשוב לדעתי, וזה משהו שיכול להעויל ברמות גבוהות, זה בכל הגדרה להוסיף מקטע שמסביר מה ההלכות של הגדרה כזו, במלואם.
כדי שהמשתמש יבין בדיוק מה זה נותן לו, והוא יוכל לחשוב לבד על שימושים שונים נוספים, וקומבינציות שיכולות לצאת מכזאת הגדרה.
בכל אופן תודה רבה!
אה, ובכל מצב כל הודעה ארוכה בפורום, בעיקר בהגדרות, אבל גם בתגובות לכל נושא, כדאי לרווח למקטעים וכדו' כמו הודעה זו, ככה הרבה יותר קל לקלוט שורה שורה...
עריכה: שכחתי להוסיף לקרדיטים את אאד, תודה מיוחדת!
תודה רבה גדולה, אין מילים, זכות ניצול הזמן של עשרות ומאות תעמוד לך
מיניה ומיניה יתקלס עליאה
כמובן וכמובן, איך שכחתי, בעבר כבר הודיתי לועריכה: שכחתי להוסיף לקרדיטים את אאד, תודה מיוחדת!
לאאד שמשקיע כ"כ הרבה שלא ע"מ לקבל פרס, ומזכה את הרבים במידה גדושה כזאת
תודה רבה
תודה רבהתודה רבה גדולה, אין מילים, זכות ניצול הזמן של עשרות ומאות תעמוד לך
מיניה ומיניה יתקלס עליאהכמובן וכמובן, איך שכחתי, בעבר כבר הודיתי לועריכה: שכחתי להוסיף לקרדיטים את אאד, תודה מיוחדת!
לאאד שמשקיע כ"כ הרבה שלא ע"מ לקבל פרס, ומזכה את הרבים במידה גדושה כזאת
תודה רבה
קופת הקהל, (לכאורה או מישהו אחר) אינו שוקט על שמריו אלא מוסיף ומרחיב עוד ועוד.
אך רציתי להציע הצעה נוספת, נראה לי ש'חות דעת' כבר הזכיר זאת. והוא:
לסדר סימנים, סעיפים, תת סעיפים, אם בתיקיות אחד מעל השני.
או אף רק באותו דף: שיהיה כתוב בגדול "נושאים בסיסים (לדוגמה)" ומתחת זה כל ההגדרות הבסיסיות. וכן הלאה ע"ז הדרך.
אך רציתי להציע הצעה נוספת, נראה לי ש'חות דעת' כבר הזכיר זאת. והוא:
לסדר סימנים, סעיפים, תת סעיפים, אם בתיקיות אחד מעל השני.
או אף רק באותו דף: שיהיה כתוב בגדול "נושאים בסיסים (לדוגמה)" ומתחת זה כל ההגדרות הבסיסיות. וכן הלאה ע"ז הדרך.
נפלא מאד!!! נאה דורש ונאה מקיים! ממנו ילמדו וכן יעשו!באשכול 'הגדרות במערכת'. תנו לי את הערותיכם בבקשה כאן באשכול
(וגם פידבק אם אפשר...)
רק כמה נקודות לייעל האינדקס:
א. תעמוד בקשר כל הזמן עם שאר המנהלים כדי לעדכון את האינדקס, כי כמו שנראה, הרב 'אאד' צובר תאוצה בשיכתוב תוכן ההגדרות השונות, כמו שהתחננו אליו.
ב. לוודא שזה נשאר תמיד 'למעלה' ב'הגדרות במערכת'. היום זה נמצא השני, אחרי 'הגדרות כלליות לניהול מערכת טלפונית', ואני חושב זה אמור לעמוד במקומו הראוי ב'מזרח' ממש. ואפי' אני מעיז לומר, שצריכים להעמידו 'בעמוד הראשי' תחת הקטגוריה 'הגדרות מתקדמות', כדי שלא תצטרך לשאול 'ראיתם את האינדקס?', כי לא יהיה שייך לא לראותו, כי זה דבר הבסיסי ביותר, כמו מפתח שבהתחלת כל ספר.
ג. לעדכן ב'משתמש חדש - נא לקרא הודעה זו', שקיים אינדקס כזה, וליצור שם לינק להאינדקס.
והייתי מבקש עוד דבר - אבל זה כבר ממש פינוק: שגם תת הכותרות באינדקס יהיו 'לינקים', ולא סתם רשימה של דברים.
-
אני לא חושב שזה נקרא פינוק, בלי אופציה זו, לדעתי האינדקס לא שווה כ"כ, עד הרגע היה ברור לי שזה בבניה ובשלבים.
והייתי מבקש עוד דבר - אבל זה כבר ממש פינוק: שגם תת הכותרות באינדקס יהיו 'לינקים', ולא סתם רשימה של דברים.
היה הו"א להשאירו ככה? נראה לי שממש חייבים את זה !
תודה בכל אופן
אתה ממש מדבר כמו בוס...אני לא חושב שזה נקרא פינוק, בלי אופציה זו, לדעתי האינדקס לא שווה כ"כ, עד הרגע היה ברור לי שזה בבניה ובשלבים.
היה הו"א להשאירו ככה? נראה לי שממש חייבים את זה !
תודה בכל אופן
זמן עריכת האינדקס ערך למעלה מ8 שעות אינטנסיביות.....
כעת לרעיון עצמו, לי אישית אין מידע איך ניתן לעשות קישור לקטע מסויים באמצע ההודעה, מה שאני יודע שאפשר לעשות קישור לשרשור (נושא) או להודעה חדשה אבל לא לקטע מסויים באמצע הנושא. מי שיודע שיועיל בטובו להסביר ואולי אני או אחד מחברי הפורום יעשה זאת.
גם אני מצטרף לברכות לאאד על השקעתו בפורום ללא לאות, כעת לאחר עבודתי אני מאריך אותו הרבה יותר !! ואכן מגיע לו אשכול נפרד עם ברכות ואיחולים
במאמר מוסגר בעת עריכת האינדקס מטבע הדברים עברתי על כל הפורום ועל הנושאים וראיתי שישנם נושאים שהסדר בהם נעדר, כמו למשל במדור הזמנת מוצרים, בשולי המודול מובא הגדרות קבלת אימייל ולאחמ"כ עובר להגדרת דילוג הקראות ולאח"כ חוזר לנושא אימייל (להעלים חלק מהעמודות הנשלחות למייל)
עולה בדעתי כעת רעיון לפתוח נושא שבו החדשים והישנים ידווח על אי הבנה בכתוב או על סדר הנכתב, בכדי שיבוא על תיקונו.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 66 אורחים