האם ניתן להגדיר בשלוחת השמעת קבצים, שיוכלו ללחוץ על 1 (וכדו') בעת שמיעת הקובץ, ומנהל יוכל לשמוע בכל קובץ, כמה אישורים הוקשו?
תודה מראש על העזרה
לאישור הקש 1 בשלוחת השמעת קבצים
Re: לאישור הקש 1 בשלוחת השמעת קבצים
תפרט יותר למה כוונתך אם לשאלה אחת או להרבה או לכמה כי אתה יכול לעשות כמה דברים
1. שלוחת תפריט שביקשה על אחד זה ישמור את המספר שלו בתוך לוג ובהקשה על שתיים בלוג אחר
2. בשלוחת השמעת קבצים ישנה אפשרות של הקצאת מקשים
ויש עוד אפשריות אם תפרט יותר נוכל לעזור יותר
1. שלוחת תפריט שביקשה על אחד זה ישמור את המספר שלו בתוך לוג ובהקשה על שתיים בלוג אחר
2. בשלוחת השמעת קבצים ישנה אפשרות של הקצאת מקשים
ויש עוד אפשריות אם תפרט יותר נוכל לעזור יותר
כוונתי בשלוחת השמעת קבצים כפי שכתבתי
זה שלוחה עם הרבה השמעות, ואני רוצה לדוגמה שכל מי שנהנה מהשמעה מסוימת, יוכל להקיש 1 במהלך ההשמעה, והמנהל יוכל לבדוק לאחמ"כ כמה הקשות היו על קובץ 001 וכמה על 002 וכו'.
הקצאת מקשים לא יעזור, כי אז זה יעבור בבכל הקבצים לאותו מקום
זה שלוחה עם הרבה השמעות, ואני רוצה לדוגמה שכל מי שנהנה מהשמעה מסוימת, יוכל להקיש 1 במהלך ההשמעה, והמנהל יוכל לבדוק לאחמ"כ כמה הקשות היו על קובץ 001 וכמה על 002 וכו'.
הקצאת מקשים לא יעזור, כי אז זה יעבור בבכל הקבצים לאותו מקום
כבר כתבתי בעבר תשובה לשאלה זו שאפשר לעשות שבקובץ מספר... מקש 1 יפנה לשלוחה מסוימת אך בהרבה קבצים זה כבר מורכב והוא ענה לי שלפי מה שאמרתי שאפשרי לעשות שמקש בקובץ מסוים יפנה למקום מסוים אז זה לא בעיתי לעשות זאת לכל הקבצים עם אוטומציה
להלן השרשור שהיתה
מדובר בהרבה קבצים או בכמה כי יש אפשרות של לחיצה בעת השמעת קובץ מסוים ואם לא מדובר בהרבה קבצים תוכל לעשות את ההגדרה על כל הקבציםבדיוק, אבל שאוכל לצרף פרמטר של הקובץ שהושמע בעת הלחיצהכלומר השאלה אם אפשר לעשות שבלחיצה על מספר הוא יעבור לשלוחה של API
אולי צריך לשאול אותו איך עושים את האוטומציה הזהמדובר בהרבה, אבל אם אפשרי לקובץ בודד,
אכתוב אוטמציה שתעשה את זה עבור כל הקבצים...
אדרבה, אשמח מאד לדעת
תודה
תודה
למעשה עוד לא ביצעתי את זה בפועל. וגם אם כן, זה יהיה מורכב למדי בשביל להסביר..
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 52 אורחים