בשעטומ"צ אנו שמחים לבשר לציבור על פתיחת מערכת לחיפוש מערכות תוכן בימות המשיח באמצעות חיפוש ע"י הקלדת טקסט ע"ג מקשי הטלפון.
פונקציית החיפוש פעילה (כולל מעבר למערכת המבוקשת, אם המספר לא מתחיל ב-079 המערכת משמיעה את מספר הקו ורק לאחמ"כ מעבירה את השיחה.
שימו לב! ההפניה פעילה רק למערכות של "ימות"), (האופציות: חיפוש מורחב, חיפוש אחרון והמשך לתוצאות הבאות יהיו זמינות בהמשך אי"ה).
אתם מוזמנים לעדכן את המערכת שלכם בקו
המספר הוא 0795-505-888
למבינים עניין - אלו שיעדכנו ראשונים יקבלו עדיפות מובנית בתוצאות החיפוש (לאחר מיון ע"פ מספר המעבר לשלוחה, סוג של "שמור לי ו... " )
טיפ: כדאי לעדכן גם את תיאור המערכת (ריאלי בלבד ולא "הכי" וכיוצ"ב וד"ל ואכמ"ל) ע"מ להקל על המחפשים ולקבל את המערכת שלכם ביותר חיפושים.
נ.ב. שימו לב ! כל מערכת עוברת אישור לפני שהיא מתווספת למאגר
בהצלחה!
מספרים לכשרים
-
Re: מספרים לכשרים
ניסיתי בכמה אופציות להתחבר לנאמבר ולא הצלחתי , הוא אומר אין הרשאה למספר זה,
אשמח אם מישהו יודע פיתרון, תודה.
-
נמבר הפסיק לעבודניסיתי בכמה אופציות להתחבר לנאמבר ולא הצלחתי , הוא אומר אין הרשאה למספר זה,
תיקון המספר של מי זה פון הוא 0799300400
צור איתי קשר במ
אני צריך לניתוב מספר של מוקד הציבור ונייעס ביטחוני האם יש למישהו?
תודה
תודה
מישהו יודע האם הסקופים בחברת ימות?
כיום נראה לי שכן
המס הידוע שלהם 036006060
עדכון כעת עובד
גם בניתוב פנימי וד"ל
המס הידוע שלהם 036006060
עדכון כעת עובד
גם בניתוב פנימי וד"ל
נערך לאחרונה על ידי מתעניין ב 01:51 01/05/2020, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם בניתוב זה לא עובדכיום נראה לי שכן
המס הידוע שלהם 036006060
לא עובד כעת נראה לי
יש איזה תקלה
זה אמור להיות פתוח לכשרים? כי לגולן זה חסום!בשעטומ"צ אנו שמחים לבשר לציבור על פתיחת מערכת לחיפוש מערכות תוכן בימות המשיח באמצעות חיפוש ע"י הקלדת טקסט ע"ג מקשי הטלפון.
פונקציית החיפוש פעילה (כולל מעבר למערכת המבוקשת, אם המספר לא מתחיל ב-079 המערכת משמיעה את מספר הקו ורק לאחמ"כ מעבירה את השיחה.
שימו לב! ההפניה פעילה רק למערכות של "ימות"), (האופציות: חיפוש מורחב, חיפוש אחרון והמשך לתוצאות הבאות יהיו זמינות בהמשך אי"ה).
המספר הוא 0795-505-888
למבינים עניין - אלו שיעדכנו ראשונים יקבלו עדיפות מובנית בתוצאות החיפוש (לאחר מיון ע"פ מספר המעבר לשלוחה, סוג של "שמור לי ו... " )
טיפ: כדאי לעדכן גם את תיאור המערכת (ריאלי בלבד ולא "הכי" וכיוצ"ב וד"ל ואכמ"ל) ע"מ להקל על המחפשים ולקבל את המערכת שלכם ביותר חיפושים.
בהצלחה!
-
המספר חסוםזה אמור להיות פתוח לכשרים? כי לגולן זה חסום!בשעטומ"צ אנו שמחים לבשר לציבור על פתיחת מערכת לחיפוש מערכות תוכן בימות המשיח באמצעות חיפוש ע"י הקלדת טקסט ע"ג מקשי הטלפון.
המספר הוא 0795-505-888
בהצלחה!
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 0 אורחים