הקלטה ל2 שלוחות
הקלטה ל2 שלוחות
האם ניתן להגדיר שלוחת הקלטות שההקלטה תכנס לשני שלוחות בשלוחה אחת לתמיד ובשלוחה אחת לזמן מוגבל
Re: הקלטה ל2 שלוחות
אולי כדאי שתפרט יותר את המטרה
נוכל לכוון אותך יותר חכם...
אני עורך קו של שיעורים ואני רוצה לחלק את השיעורים לפי שיעורים חדשים ושיעורים ישנים שאת החדשים ישמעו בשלוחה מס' 1 למשך שבוע ואז זה ימחק מהשלוחה ואת הישנים ישמעו בשלוחה מס' 2 תמידאולי כדאי שתפרט יותר את המטרה
יש לכך המון עצותאני עורך קו של שיעורים ואני רוצה לחלק את השיעורים לפי שיעורים חדשים ושיעורים ישנים שאת החדשים ישמעו בשלוחה מס' 1 למשך שבוע ואז זה ימחק מהשלוחה ואת הישנים ישמעו בשלוחה מס' 2 תמידאולי כדאי שתפרט יותר את המטרה
אתה יכול להקליט ישר לתוך שלוחה 2
ובשלוחה 1 להשמיע את ההקלטות של שלוחה 2
מההודעה החדשה ביותר
ולהגדיר שישמיע רק הקלטה אחת
אם אתה צריך יותר ביאור ועזרה - כתוב זאת ונשתדל לעזור
תודה רבה על העזרהיש לכך המון עצותאני עורך קו של שיעורים ואני רוצה לחלק את השיעורים לפי שיעורים חדשים ושיעורים ישנים שאת החדשים ישמעו בשלוחה מס' 1 למשך שבוע ואז זה ימחק מהשלוחה ואת הישנים ישמעו בשלוחה מס' 2 תמידאולי כדאי שתפרט יותר את המטרה
מההודעה החדשה ביותר
האם יש אפשרות גם בהעלאת קבצים לעשות שזה יכנס ל2 שלוחות
ברגע ששלוחה משמיעה את הקבצים של שלוחה אחרת אז לא משנה איך הקבצים הגיעו לשםתודה רבה על העזרהיש לכך המון עצותאני עורך קו של שיעורים ואני רוצה לחלק את השיעורים לפי שיעורים חדשים ושיעורים ישנים שאת החדשים ישמעו בשלוחה מס' 1 למשך שבוע ואז זה ימחק מהשלוחה ואת הישנים ישמעו בשלוחה מס' 2 תמיד
מההודעה החדשה ביותר
ע"י הקלטה ישירה או העלאת קבצים
מה אני צריך להגדיר שישמיע משלוחה אחרתברגע ששלוחה משמיעה את הקבצים של שלוחה אחרת אז לא משנה איך הקבצים הגיעו לשםתודה רבה על העזרהיש לכך המון עצות
מההודעה החדשה ביותר
בכרטיסיית "הגדרות בשלוחה" יש לך אפשרות אוטומטית לעשות זאתמה אני צריך להגדיר שישמיע משלוחה אחרתברגע ששלוחה משמיעה את הקבצים של שלוחה אחרת אז לא משנה איך הקבצים הגיעו לשם
תודה רבה על העזרה
אתה בוחר סוג שלוחה > השמעת קבצים > "מאיזה תיקיה להשמיע?" > ואתה כותב את נתיב התיקיה
הוא לא שואל מאיזה תיקיה להשמיעבכרטיסיית "הגדרות בשלוחה" יש לך אפשרות אוטומטית לעשות זאתמה אני צריך להגדיר שישמיע משלוחה אחרתברגע ששלוחה משמיעה את הקבצים של שלוחה אחרת אז לא משנה איך הקבצים הגיעו לשם
אתה בוחר סוג שלוחה > השמעת קבצים > "מאיזה תיקיה להשמיע?" > ואתה כותב את נתיב התיקיה
הוא לא שואל מאיזה תיקיה להשמיעבכרטיסיית "הגדרות בשלוחה" יש לך אפשרות אוטומטית לעשות זאת
מה אני צריך להגדיר שישמיע משלוחה אחרת
הפעלת קבצים משלוחה אחרת:
באם רוצים להגדיר השמעת קבצים שנמצאים בשלוחה אחרת (בלי לעבור לתיקיה ההיא)
ניתן להגדיר
קוד: בחירת הכל
folder_to_play=1/2
חובה לציין כתובת מלאה - כלומר את כל השלוחות מהשלוחה הראשית , ולא רק את השלוחות מתוך השלוחה הנוכחית.
זה מיועד לשימוש למשל כמו ב"שיחה יומית"
ואז את שלוחה 1 אני מגדיר כתפריט "לשיחה היומית של היום הקישו 1, לשיחה מיום אחר הקישו 2"
בשלוחה אחת אני מגדיר
קוד: בחירת הכל
type=playfile
folder_to_play=1/2
folder_play=heb_date
after_play=return
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 27 אורחים