כנראה יש כמה תוים שתקעים את ההקראה למשל "
אם יש את התו הזה לא מקריא
תודה רבה
חדש • מערכת פוסטפון - הדואר הטלפוני
Re: חדש • מערכת פוסטפון - הדואר הטלפוני
לכבוד אהבת ישראל
ניסיתי להיכנס לחשבון הג'ימייל שלי, נשלח לי בקשת האישור להיכנס דרך פוסט פון, אישרתי, ועדיין הוא לא נותן, אומר שאחד הנתונים שגוי, מה עושים?
בתודה מראש על הטיפול ובכלל על כל המערכות המצוינות לשימוש הציבור ללא תמורה! תבורך!!!
ניסיתי להיכנס לחשבון הג'ימייל שלי, נשלח לי בקשת האישור להיכנס דרך פוסט פון, אישרתי, ועדיין הוא לא נותן, אומר שאחד הנתונים שגוי, מה עושים?
בתודה מראש על הטיפול ובכלל על כל המערכות המצוינות לשימוש הציבור ללא תמורה! תבורך!!!
זה מודיע שהתחבר וגם במייל שלי כבר אישרתי לו להתחבר אך כשאני נכנס לשמיעת דואר נכנס/הודעות שלא נקראו זה רק נתקע ונהיה בשקט כמה דקות עד שחוזר למערכתאצלי זה עובד מצויין!שמיעת מיילים נכנסים מתיבת הג'ימייל לא עובד
אם אתה לא מצליח להכנס לחשבון הגימייל בכלל אתה צריך לאשר את הכניסה של המערכת וזאת על ידי קבלת הודעה למייל.
אשמח שתשלח לי את: תאריך ההודעה, מאיזה אימייל וכו'. לכתובת מייל.
mmf@ahavat-israel.net
אשמח לשמוע תגובה
תודה תודה
-
בס"ד
ככה זה בגימיילים 'ותיקים'. צריך לאשר בהגדרות את pop3 או imap כמדומני אם אני לא טועה, וכן לאשר בהודעה האדומה שנשלחת מגוגל.
או שמומלץ לפתוח בגימייל חשבון חדש ולהגדיר את החדש בפוסטפון ולהעביר את הישן אליו.
ככה זה בגימיילים 'ותיקים'. צריך לאשר בהגדרות את pop3 או imap כמדומני אם אני לא טועה, וכן לאשר בהודעה האדומה שנשלחת מגוגל.
או שמומלץ לפתוח בגימייל חשבון חדש ולהגדיר את החדש בפוסטפון ולהעביר את הישן אליו.
יופי עובד מצויין אבל במיילים שזה יותר מאשר טקסט וכמו ההודעות שנשלחות מפוסט פון שזה טבלה וכל דבר דומה הוא ניתקע וחוזר לתחילת המערכת
המערכת לא יודעת לקרוא HTML לא יהיה לזה פיתרון אלא א"כ הוא ישלח טקסטיופי עובד מצויין אבל במיילים שזה יותר מאשר טקסט וכמו ההודעות שנשלחות מפוסט פון שזה טבלה וכל דבר דומה הוא ניתקע וחוזר לתחילת המערכת
בסטנדרט של מייל תקני אמור להשלח גם מאפיין alt הכולל רק את הטקסט (מיועד לתמיכה לאחור בגירסאות הראשונות של תוכנות הדוא"ל שידעו לקרוא רק טקסט)המערכת לא יודעת לקרוא HTML לא יהיה לזה פיתרון אלא א"כ הוא ישלח טקסטיופי עובד מצויין אבל במיילים שזה יותר מאשר טקסט וכמו ההודעות שנשלחות מפוסט פון שזה טבלה וכל דבר דומה הוא ניתקע וחוזר לתחילת המערכת
ובמחלקות השונות בשפות התכנות למיניהם , יש אפשרות תמיד לקרוא משדה זה את הנתונים
-
אני עובד על הבעייה של התקוע במייל ומקווה בעז"ה להצליח.בסטנדרט של מייל תקני אמור להשלח גם מאפיין alt הכולל רק את הטקסט (מיועד לתמיכה לאחור בגירסאות הראשונות של תוכנות הדוא"ל שידעו לקרוא רק טקסט)המערכת לא יודעת לקרוא HTML לא יהיה לזה פיתרון אלא א"כ הוא ישלח טקסטיופי עובד מצויין אבל במיילים שזה יותר מאשר טקסט וכמו ההודעות שנשלחות מפוסט פון שזה טבלה וכל דבר דומה הוא ניתקע וחוזר לתחילת המערכת
ובמחלקות השונות בשפות התכנות למיניהם , יש אפשרות תמיד לקרוא משדה זה את הנתונים
הוא לא שולח מייל מזיהוי הג'ימייל שלי אלא ממערכת פוסט פון??
המערכת משתנית כל הזמן יש סיכוי שירגע . אם בנאדם היה שולח לי מייל בצורה א עכשיו בצורה ב ! ?
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 13 אורחים