שלום, אני אשמח מאד לדעת אם מישהו יודע אם אפשר להקריא טבלאות כמו אקסל וכו' דרך ה-API, למשל שיקריא כותרת לטור הראשון:"שם פרטי" ואז את השם מהטור הראשון וכן הלאה... שם משפחה, כתובת וכו'...
תודה רבה
הקראת טבלאות אקסל וכיוצ"ב דרך ה-API
Re: הקראת טבלאות אקסל וכיוצ"ב דרך ה-API
יש פתרונות לזהשלום, אני אשמח מאד לדעת אם מישהו יודע אם אפשר להקריא טבלאות כמו אקסל וכו' דרך ה-API, למשל שיקריא כותרת לטור הראשון:"שם פרטי" ואז את השם מהטור הראשון וכן הלאה... שם משפחה, כתובת וכו'...
תודה רבה
-
גם אני מאמין שיש, לכן שאלתי מה הםיש פתרונות לזה
לא ראיתי שאתה שואל בפורום api חשבתי שאתה שואל ברמה העקרונית, אז התשובה כן.גם אני מאמין שיש, לכן שאלתי מה הםיש פתרונות לזה
אם אתה רוצה דוגמאות קוד תמתין למענה מי שמתעסק עם זה בפועל
כאן יש לך את הרעיוןשלום, אני אשמח מאד לדעת אם מישהו יודע אם אפשר להקריא טבלאות כמו אקסל וכו' דרך ה-API, למשל שיקריא כותרת לטור הראשון:"שם פרטי" ואז את השם מהטור הראשון וכן הלאה... שם משפחה, כתובת וכו'...
תודה רבה
-
חשוב מאוד! אני עובד בAPI על מודל שמקריא טבלה כמו ספר טלפונים שורה אחרי שורה ואני צריך שאם השורה לא רלוונטית יוכלו לעבור מיד לשורה הבאה
[המודל עובד על פי זיהוי מספר טלפון, בדיקה בטבלה באיזו שורה הוא אוחז, מקריא את השורה (שבה הוא אוחז) מתוך הספר טלפונים, מעדכן בטבלת מספרי-הטלפון שאוחז בשורה +1, ואז עובר לשלוחה אחרת שמחזירה אותו שוב לAPI כשהתוצאה הפעם היא הקראה של השורה הבאה וכן הלאה]
בשירות הלקוחות אמרו לי שאי אפשר להגדיר מקש במהלך ההשמעה של id_list_message אלא רק לאחר ההשמעה ואז כבר לא רלוונטי...
[המודל עובד על פי זיהוי מספר טלפון, בדיקה בטבלה באיזו שורה הוא אוחז, מקריא את השורה (שבה הוא אוחז) מתוך הספר טלפונים, מעדכן בטבלת מספרי-הטלפון שאוחז בשורה +1, ואז עובר לשלוחה אחרת שמחזירה אותו שוב לAPI כשהתוצאה הפעם היא הקראה של השורה הבאה וכן הלאה]
בשירות הלקוחות אמרו לי שאי אפשר להגדיר מקש במהלך ההשמעה של id_list_message אלא רק לאחר ההשמעה ואז כבר לא רלוונטי...
-
תודה לכל העוזרים והמסייעים
בשעטומ"צ סיימתי לפתח את המודל הבסיסי שיושב בשרת ומקריא את ה CSV שורה אחת בכל פעם לפי זיהוי מתקשר + זוכר באיזו שורה המתקשר אוחז
אשמח לקבל רעיונות ועצות להשמעה לפי עיר/ שכונה
בשעטומ"צ סיימתי לפתח את המודל הבסיסי שיושב בשרת ומקריא את ה CSV שורה אחת בכל פעם לפי זיהוי מתקשר + זוכר באיזו שורה המתקשר אוחז
אשמח לקבל רעיונות ועצות להשמעה לפי עיר/ שכונה
תעבוד עם מסד נתונים.
MySql.
שם תוכל לעשות איזה מיונים שתרצה. להקריא מאיזה מספר שורה שתבחר, וכמעט כל שעולה על רוחך.
MySql.
שם תוכל לעשות איזה מיונים שתרצה. להקריא מאיזה מספר שורה שתבחר, וכמעט כל שעולה על רוחך.
נראה לי שזה זה http://tchumim.com/topic/3190/%D7%9E%D7 ... 7%9C%D7%99תעבוד עם מסד נתונים.
MySql.
הכל כבר בנוי עם עמל רב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 0 אורחים