מרכז תורני מעוניין למכור תלושים במערכת טלפונית, הלקוח משאיר פרטים בפעם הראשונה ואח"כ מטלפן ולוחץ את סכום התלושים שברצונו לקנות ומקבל שליח הביתה, עם אפשרות לתשלום במערכת או במזומן. האחראי אמור לקבל צינתוק שיש הזמנה חדשה, לטלפן למערכת ולשמוע את שם הלקוח והסכום, וכן שיוכל להזמין למייל טבלה עם השמות והסכומים.
באיזה דרך כדאי לעשות את זה במערכת?
מערכת שקולטת סכומים שהקישו תורמים ושולחת בקובץ מסודר
Re: מערכת שקולטת סכומים שהקישו תורמים ושולחת בקובץ מסודר
apiמרכז תורני מעוניין למכור תלושים במערכת טלפונית, הלקוח משאיר פרטים בפעם הראשונה ואח"כ מטלפן ולוחץ את סכום התלושים שברצונו לקנות ומקבל שליח הביתה, עם אפשרות לתשלום במערכת או במזומן. האחראי אמור לקבל צינתוק שיש הזמנה חדשה, לטלפן למערכת ולשמוע את שם הלקוח והסכום, וכן שיוכל להזמין למייל טבלה עם השמות והסכומים.
באיזה דרך כדאי לעשות את זה במערכת?
אני חשבתי ללכת בכיוון של הזמנת מוצר לפי מק"ט כשלכל סוג תלוש יש מק"ט מסויים ובסכום מקישים את הכמות שרוצים ובסיום (או בהתחלה) מעבר לשלוחה שמפעילה צינתוק אוטומטי לאחראי או לחילופין שולחת מייל לאחראי והוא רשום לפוסטפון לקבל צינתוק כשיש מייל, האם זו באמת דרך, ואם כן האם למישהו יש משהו דומה שיוכל לתת לי כי אני לא התנסיתי במכירות.
הכיוון יפה
מייל אמור להישלח אוטומטי בסיום כל הזמנה כך שזה חוסך לך חצי קומבינה
רק אין לך אפשרות לשמוע את פרטי המזמין
במייל שנשלח לא מופיעים פרטי המזמין וההזמנה? [כי אם כן ניתן לשמוע הקראה אוטומטית של המייל]הכיוון יפה
רק כקובץ מצורף , ולא בגוף ההודעהבמייל שנשלח לא מופיעים פרטי המזמין וההזמנה? [כי אם כן ניתן לשמוע הקראה אוטומטית של המייל]הכיוון יפה
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 23 אורחים