עוד מישהו נתקל בזה?
במודל הקלטות ממאזינים ישנה אפשרות לשליחת ההודעה בsms למספר שמוגדר מראש וזה לא עובד.
יצוין שעל כל הודעה שהוקלטה כן יורד לי יחידות כאילו באמת נשלח sms. אבל בטלפון לא מתקבל אף מסרון
אשמח אם ימות המשיח יטפלו בעניין כי בנוסף לזה שזה סתם גובה לי יחידות השירות לא עובד וזה יותר חשוב לי
תקלה בsms של ימות המשיח
Re: תקלה בsms של ימות המשיח
מומלץ שתפנה בהקדם לשרות הלקוחות,עוד מישהו נתקל בזה?
במודל הקלטות ממאזינים ישנה אפשרות לשליחת ההודעה בsms למספר שמוגדר מראש וזה לא עובד.
יצוין שעל כל הודעה שהוקלטה כן יורד לי יחידות כאילו באמת נשלח sms. אבל בטלפון לא מתקבל אף מסרון
אשמח אם ימות המשיח יטפלו בעניין כי בנוסף לזה שזה סתם גובה לי יחידות השירות לא עובד וזה יותר חשוב לי
זה יותר עשוי לעזור מאשר ל'הודיע צרתו לרבים" כאן בפורום
הם נראה לי סגורים מ6 בערב
וחוץ מזה אני מעוניין לדעת אם כל אחד שיש לו שירות של sms בימות המשיח זה לא עובד לו או רק לי זה לא עובד
וחוץ מזה אני מעוניין לדעת אם כל אחד שיש לו שירות של sms בימות המשיח זה לא עובד לו או רק לי זה לא עובד
אם אתה מצפה לעזרה בפורום , אז תפרט מה הגדרתהם נראה לי סגורים מ6 בערב
והאם בעבר זה כן עבד לך
אני אישית אין לי sms , אבל זכור לי שפעם בדקתי וזה עבד
בעבר זה כן עבד לי (אמנם לא מהמערכת הזאת)אם אתה מצפה לעזרה בפורום , אז תפרט מה הגדרתהם נראה לי סגורים מ6 בערב
והאם בעבר זה כן עבד לך
אני אישית אין לי sms , אבל זכור לי שפעם בדקתי וזה עבד
הגדרתי ככה
קוד: בחירת הכל
type=record
send_message_to=0500000000
say_record_number=no
folder_move=/9
אפילו מופיע בלשונית יחידות שזה נשלח אבל תכל'ס שום דבר
- קבצים מצורפים
-
- 2018-06-14.png (131.1 KiB) נצפה 3891 פעמים
אצלי היום עבד הSMS דרך הAPI שלהם.
תנסה להוריד את ה folder_move אולי זה יוצר את הבאג?הגדרתי ככהאני מתקשר קו וזה אומר לי שההודעה הוקלטה בהצלחהקוד: בחירת הכל
type=record
say_record_number=no
folder_move=/9
אפילו מופיע בלשונית יחידות שזה נשלח אבל תכל'ס שום דבר
(במקום זה בשלוחה 9 תגדיר folder_to_play=/1/2)
אני מגדיר ככה ועדיין לא עובד
כנראה שזה תקלה כלשהי בימות המשיח אני מקווה שהם יטפלו בזה
בכל אופן תודה רבה לכולכם
קוד: בחירת הכל
type=record
בכל אופן תודה רבה לכולכם
-
@חוקר. האם אתה משתמש בapi של הסמס שהעלת בעבר? או בapi החדש(אם קיים)?אצלי היום עבד הSMS דרך הAPI שלהם.
הישן שפירסמתי בפורום@חוקר. האם אתה משתמש בapi של הסמס שהעלת בעבר? או בapi החדש(אם קיים)?אצלי היום עבד הSMS דרך הAPI שלהם.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 23 אורחים