אשמח מאוד לקבל עזרה מכל התלמידי חכמים
-
אשמח מאוד לקבל עזרה מכל התלמידי חכמים
יש קוים בהם מקישים טקסט במקשי הטלפון ואז גלעד קורא את הטקסט אשמח מאוד לקבל הסבר איך עושים זאת וגם האם זה עולה יחידות כמו המרת דיבור לטקסט
Re: אשמח מאוד לקבל עזרה מכל התלמידי חכמים
לא עולה יחידות כלל
יש את זה בשלוחת תפריט! עי' בהגדרות תפריט
וכן בשלוחת השמעת קבצים ע"י הכנסת קובץ טקטס עי' בהגדרות השמעת קבצים
יש את זה בשלוחת תפריט! עי' בהגדרות תפריט
וכן בשלוחת השמעת קבצים ע"י הכנסת קובץ טקטס עי' בהגדרות השמעת קבצים
הוא שאל משהו אחר למיטב הבנתי הוא רוצה שיוכלו להקיש מקשים על הטלפון שיתורגם לטקסט פונקצייה שניתנת למימוש רק ב API
-
אתה הבנת אותי מצוין אבל תסביר לי מה זה APIהוא שאל משהו אחר למיטב הבנתי הוא רוצה שיוכלו להקיש מקשים על הטלפון שיתורגם לטקסט פונקצייה שניתנת למימוש רק ב API
ראה כאן https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=12&t=2309אתה הבנת אותי מצוין אבל תסביר לי מה זה APIהוא שאל משהו אחר למיטב הבנתי הוא רוצה שיוכלו להקיש מקשים על הטלפון שיתורגם לטקסט פונקצייה שניתנת למימוש רק ב API
-
יקח לי הרבה זמן לילמוד האם יש מישהוא שיכול להביא לי את כל ההגדרות שאני צריך עבור מה שבקשתי
יש קוים בהם מקישים טקסט על ידי המספרים שכותבים במקשי הטלפון ואז גלעד קורא את הטקסט אשמח מאוד לקבל הסבר איך עושים זאת וגם האם זה עולה יחידות כמו המרת דיבור לטקסט
אתה ביקשת משהו כ-ל-ל-י ביותריקח לי הרבה זמן לילמוד האם יש מישהוא שיכול להביא לי את כל ההגדרות שאני צריך עבור מה שבקשתייש קוים בהם מקישים טקסט על ידי המספרים שכותבים במקשי הטלפון ואז גלעד קורא את הטקסט אשמח מאוד לקבל הסבר איך עושים זאת וגם האם זה עולה יחידות כמו המרת דיבור לטקסט
כדאי שתפרט יותר
לא מספיק לקבל בשביל זה "רשימה של הגדרות" אלא צריך ממש להיות בעל ידע בתכנות כדי לכתוב תוכנה שתפעל על שרת מרוחק שימות המשיח יתחברו אליו דרך מודול הAPIיקח לי הרבה זמן לילמוד האם יש מישהוא שיכול להביא לי את כל ההגדרות שאני צריך עבור מה שבקשתייש קוים בהם מקישים טקסט על ידי המספרים שכותבים במקשי הטלפון ואז גלעד קורא את הטקסט אשמח מאוד לקבל הסבר איך עושים זאת וגם האם זה עולה יחידות כמו המרת דיבור לטקסט
כיום אני משער שיש כמה מאות מערכות בימות המשיח שעושות שימוש בAPI , חלקם בשרותים שסופקו באופן כללי על ידי מתכנתים שבנו מודולים מיוחדים כתוספים למערכות (מהם בחינם כמו "שליחת PDF למייל" "שמיעת המספרים שבמערכת" , ומהם בתשלום כמו "אופיס פון" , "תור לשלוחה" )
וחלקם מדובר בתכנות יחודי לצרכי המערכת הספציפית (כמו מי-זה-פון , שלל מערכות אייקול , לוח-פון דואר-פון ועוד רבים)
אם אתה זקוק לבנית מערכת יחודית ספציפית , אשצח להציע לך את שרותי
011371@gmail.com
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 31 אורחים