צונתקים אוטמתי
צונתקים אוטמתי
אני רוצה שהמאזינים שלי יוכלו להזמין זמן שהמערכת יצנתק להם ויזכרם (דהיינו שיוכלו לעשות במערכת תזכיר להזכיר להם כל יום לילמוד) בשעה שהם היגדורו (למשל אחד יגדור שהמערכת יזכירו בשעה 8:00 בבוקר והשני בשעה 12:05 בצהרים וכד') זה יהי בלי עבודה שלי להגדיר קומפיין לכל אחד ואחד ( בזמן שהו רוצה לקבל התראה מהמערכת) וגם בלי שאני יצתרך להגדיר כל יום הקומפיין (אלא שזה יעבוד אוטומתי כל יום ויום עד שהמאין יעשה הסרת מספרו מלקבל צונתקים) אם יש דבר כזה אני ישמח אם מישהו יענה לי
Re: צונתקים אוטמתי
פיתרון מושלם יש רק באמצעות תכנות בAPI
חצי פתרון זה להגדיר קמפיין לכל שעה ולבקש בשרות לקוחות שיגדירו הפעלה אוטומטית בשעה הקצובה מדי יום
חצי פתרון זה להגדיר קמפיין לכל שעה ולבקש בשרות לקוחות שיגדירו הפעלה אוטומטית בשעה הקצובה מדי יום
יש לך פתרון בapi?פיתרון מושלם יש רק באמצעות תכנות בAPI
אני חושב שיצא לך יותר זול להגדיר בשרות לקוחות כנ"ליש לך פתרון בapi?פיתרון מושלם יש רק באמצעות תכנות בAPI
אבל אם אתה בכל זאת רוצה api
אשמח שתפנה לקבלת הצעת מחיר במייל
011371@salsm.com
אם אני יורצה לשלם על זה למה שלא יהנו גם אנשים אחרים,
וכן שאנשים אחרים יוכלו לשתף איתי בההצעות,
ואחרי כך זה יהי בחינום לכולם.
אם אתה מתכוון לבקש בקשת פיתוח מימות המשיח , אז אתה צודק (אם כי פיתוח בימות יהיה כנראה יותר יקר) , אבל אם מדובר על פיתוח בAPI , זה לא יעזור לאחרים מפני שכדי להשתמש בישום מבוסס API אתה צריך להחזיק שרת משלך (בדר"כ בתשלום חודשי קבוע) ולא מדובר רק באיזה הגדרה שתעבוד לכל מי שירשום אותה באיזה שלוחהאם אני יורצה לשלם על זה למה שלא יהנו גם אנשים אחרים,
אם אתה מתכוון לבקש בקשת פיתוח מימות המשיח , אז אתה צודק (אם כי פיתוח בימות יהיה כנראה יותר יקר) , אבל אם מדובר על פיתוח בAPI , זה לא יעזור לאחרים מפני שכדי להשתמש בישום מבוסס API אתה צריך להחזיק שרת משלך (בדר"כ בתשלום חודשי קבוע) ולא מדובר רק באיזה הגדרה שתעבוד לכל מי שירשום אותה באיזה שלוחהאם אני יורצה לשלם על זה למה שלא יהנו גם אנשים אחרים,
יש שרתים חינמיים כמו כאן
לכן נשמח שמישהו יפתח ויעלה על שרת חינמי לטובת כולנו
תודה רבה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] | 59 אורחים